Foto: Scanpix

Grand Hotel Oslo er kåret til Norges beste suite-og forretningshotell

Det ikoniske Oslo-hotellet ble nylig hedret med to priser under World Traveler Awards. Hotellet vant prisene "Best Business Hotel" og "Best Hotel Suite" i Norge - fjerde år på rad.

World Traveler Awards er en av de mest anerkjente kåringene i reiselivsbransjen. Grand Hotel kan skryte av å være Norges beste forretningshotell og for å ha Norges beste hotellsuite for fjerde gang. Årets kåring fant sted i St.Petersburg.


Grand Hotel i Oslo regnes som Norges mest ikoniske hotell, og huser mange internasjonale gjester, kjendiser og Nobels fredsprisvinnere.

Norges beste hotellsuite ligger i hotellets toppetasje, med en privat takterrasse og panoramautsikt over Oslo, det kongelige slott og Oslofjorden.

– Jeg er veldig stolt av hele teamet på Grand Hotel Oslo. Utmerkelsen er en flott anerkjennelse av deres daglig arbeid med å skape unike gjesteopplevelser på Grand. Vi vil også takke alle som stemte på oss, sier Fredrikke Næss, administrerende direktør ved Grand Hotel.

Les mer og se flere bilder av hotellet her.

Grand Penthouse Terrace Suite living room (2).jpg

Grand Penthouse Terrace Suite er kåret til Norges beste suite. Foto: Grand.no

 

En del av Scandic

Grand Hotel Oslo har siden 20. juni 2017 vært en del av Scandic sin signaturportefølje, og hotellet endret samtidig navn til Grand Hotel Oslo by Scandic. Scandic opererer i dag fire «by Scandic»-hoteller og ytterligere to er under planlegging, deriblant Hotel Norge i Bergen. Felles for Scandics signaturhoteller er at de kjennetegnes av en unik karakter, design og identitet.

Les mer og se flere bilder av hotellet her.


Om World Travel Awards

World Travel Awards ble etablert i 1993. En utmerkelse fra World Travel Awards er et internasjonalt anerkjent bevis på kvalitet. I 2017 utgjorde mer enn 500 000 individuelle stemmer fra forretnings- og fritidsreisende grunnlaget for prisutdelingen.


Vil du se flere av Oslos beste hoteller? Se hele listen HER!

På Laurel Nights finner du verdens beste hoteller

 

Kilder: Mynewsdesk