Gratulerer med dagen, Japan!

Hvorfor du bør reise til Tokyo

Japans grunnlovsdag «kenkoku kinenbi» er den 11. februar, og i den forbindelse ønsker vi å minne dere om hovedstaden som har alt: Tokyo. Glitrende skyskaprere, blomstrende kirsebærtrær og enorme reklameplakater i neon farger er noe av det byen er berømt for.

Du kommer nok til å se mange stolte japanere vifte med flagg ute i gatene, men ellers holdes grunnlovsdagen som en rolig dag.  Skoler og kontorer holdes nemlig stengt, og japanerne bruker dagen til å gruble over Japans historie. Ellers har Japan enda større feiringer på nasjonaldagen som faller på den 23.desember, samt det japanske nyåret fra 1. og 3. januar. Når det er sagt, så er Tokyo den storbyen du bør reise til – uansett når tid på året.

Har du planer om å reise hit eller ønsker du en lengre tur i nærmeste fremtid, men usikker på hvor du skal dra? Da bør du lese denne artikkelen.

Fra fiskerby til hypermoderne

Tokyo har gått fra å være en liten fiskerby, til å bli Japans midtpunkt og et av verdens førende forretnings-, handels- og industrisenter. Den hypermoderne storbyen som rommer 12 millioner mennesker, er i tillegg en pioner innenfor teknologi, på samme tid som den fortsatt er svært bundet av landets gamle tradisjoner. Ingen storby sies derfor å være så motsetningsfylt som Tokyo.

Verdt å vite: Japan har en svært lav voldelig kriminalitet, og det er nesten ikke lommetyver i landet. Helsevesenet er svært godt utbygd og det er også en sterk matkontroll.

Dette må du oppleve: Meiji-parken, en opplevelse som gir et innblikk i japansk historie

Her bør du bo:

Tokyo er jo kjent for sine små hotellrom, små leiligheter, små gater og hele 12 millioner innbyggere. Er det rart at det blir få kvadratmeter per person?

Shibuya

Shibuya Creston

2607630

Dette er et lite og fint hotell som ligger veldig sentralt. Du har to minutters gange til Shibuya Crossing og 10 minutter til sentralbanestasjonen, og da skjønner du at alt annet du trenger ligger i området. Selv om rommet er lite, så er komforten av en annen verden. sengene her er helt utrolig myke, og servicen er det døgnet rundt.

Se mer av hotellet her. 

 

Shibuya Excel Hotel Tokyo

486569_29_z

Dette hotellet ligger rett i nærheten av den fantastiske kjøpesenteret 109. Du har også gangavstand til sentralbanestasjonen og den flotte Yoyogi parken. Det vi liker best med beliggenheten er at hoteller er rett i nærheten av Hachiko statuen, dere husker vell den? Historien om hunden som trofast venter på togstasjonen på som eier hver eneste dag, en historie om udødelig kjærlighet.

Book rom her. 

 

Shinjuku

Hotel Sunroute Plaza Shinjuku

1699407_116_z

Dette er et veldig familievennlig hotell som ligger i noen få minutters gange fra nærmeste t-bane stasjon. Hotellet har selv to fantastiske restauranter som gjør det lettvint å ha med unger uten av du må ut å spise hver dag. Hotellet tilbyr også frakt til og fra flyplass, noe som settes stor pris på av oss.

Les mer om hotellet her. 

 

Hyatt Regency Tokyo

18119_90_z

I hjertet av Tokyo finner du det amerikanske hotellet Hyatt. Dette er hotellet verdsetter litt andre ting enn alle de japanske konkurrentene. Her får du store og romslige rom, på ekta amerikansk vis. God serviice hele døgnet, og du har tilgang til fasiliteter som basseng og treningsrom.

Se bilder av hotellet her. 

 

Minato

The Yokohama Bay Hotel Tokyo

gallery_photo_10050_4

Dette hotellet ligge i Yokohama området, og her har du tilgang til sjø og frisk bris. Du bor sentralt i nærheten av en t-bane stasjon, men samtidig har du muligheten til å komme deg litt ut av byen på ettermiddagen. Det tar deg ca. 30 minutter med tog inn til selve Tokyo sentrum, men når du velger å bo her får du mye mer for pengene.

Bestill rom her. 

 

Art Hotels Hamamatsucho

21536695

Dette hotellet ligger i Tokyo, men i Ginza området. Du har World trade canter i nærheten, også bor du heller ikke langt unna fiskemarkedet som er en stor attraksjon i seg selv. Alle rommene er moderne, og har en ganske bra størrelse til å være i Tokyo. Du får tilbud og flyplass transport, og det gjør reisen mye enklere med en gang.

Les mer om hotellet her.

 

Sjekk reiser til Tokyo her

 

Les mer:

Tokyo- en annerledes ferie

Det finnes kun ett Tokyo

Dette er verdens beste steder å spise

 

Følg oss på Instagram og Facebook !