Her bodde superparet under Island-besøket.

Kun det beste er bra nok for Kim og Kanye West. Her er hotellet de valgte i Reykjavik.

Islands eventyrlige landskap klarer å trollbinde og lokke alle som besøker den magiske øya.

Reykjavik har lenge vært en favoritt hos oss i Norge og nå er det kjendisene som får opp øynene for Island.

«Iceland is on my Bucket List»

Reality-stjernen Kim Kardashian og hennes ektemann, Kanye West tok med venner og familie til den vakre vulkanøya som var lokasjonen for hans nye musikkvideo. Kim og hennes søster Kourtney Kardashian dokumenterte ferien på sitt reality-show og på sosiale medier.

On top of a glacier!

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 

Ble trollbundet av vakker natur

Det kan høres ut som en klisje, men ser man på bilder fra de vakre stedene på Island er det noe litt utenomjordisk over det hele. De varme kildene, turkise vannet, skarpe fjelltopper som mykes opp av byene i dalene. Menneskene som bor her ønsker alle velkommen og er svært vant til turistene som stadig besøker den eventyrlige øya. Tilstandene ble derimot litt mer kaotiske enn vanlig da et av verdens mest berømte par besøkte Island.

Søstrene har gjennom årene blitt mangemillionærer og denne uken prydet Kim Kardashian magasinet FORBES som et av årets mest mektige kvinner (hun tjente over 45 millioner dollar på ett spill ). Både Kim og Kanye er luksusdyr og ingenting er for eksklusivt for det berømte Hollywood-paret. Det er derfor ikke overraskende at de skulle bo på det beste hotellet under Island-besøket.

Valget falt for dette fire-stjerners hotellet i hjertet av Reykjavík.

PicMonkey CollageHer finner du flere bilder av hotellet.

101 hotellet har et moderne og stilrent design og interiøret på rommene domineres av sort og hvitt. Marmor, skinn og detaljer i tre går gjennom hele hotellet som byr på 38 rom, lounge, restaurant og spa.

Hotel 101 ligger rett rundt hjørnet for byens viktigste handlegate, Laugavegur, Islands nasjonalmuseum, Hallgrímskirkja og Reykjavík rådhus.

Hotellets restaurant Kitchen&Wine er et av byens mest trendy spisesteder.


Kjøkkensjefen Hákon Orvarsson er en av de mest berømte kokkene i Island. Han har jobbet på flere Michelin – restauranter og er selv stukket av med flere internasjonale priser som bronse i French Bocuse d’Or og Chef of Scandinavia. Du kan dermed være sikker at menyen består av sesongbaserte råvarer og moderne retter. Her finner du mer informasjon om hotellet og dets fasiliteter.

For de som ønsker en mer intim kveld eller har i likhet med Kourtney tenkt å feire bursdag på vulkanøya, kan dere booke en kveld på The Red Room.


 Les mer om hotellet og sjekk priser her.

Ekte turister

Mens vi i Norge må vente litt til å se episoden fra Reykjavik, kunne amerikanske seere få med seg feiringen av Kourtneys bursdagsfeiring på Island. Hun,søsteren og flere venner besøke blant annet Den Blå Lagunen, en tomat-farm og Gullfoss.

Folkemengden utfor hotellet overrasket 37-åringen ved å synge bursdagssang for henne – noe hun så klart dokumenterte på sin Snapchat-story.

Kourtney har over 43 millioner følgere på Instagram, men må se seg slått av søsteren Kim som følges av nærmere 77 millioner. Vi har troen på at det moderne boutique-hotellet på Island kommer til å bli et populær destinasjon etter oppholdet til superstjernene.

Friday feeling ? #101hotelreykjavik #privacyplease #designhotel #boutiquehotel #reykjavik #iceland

A photo posted by 101 Hotel (@101hotel) on


Her finner du flere hoteller i Reykjavik.

Øya Island ligger ikke mer enn cirka 3 timers lang flytur unna Norge. Flybillettene til Island kan være noe stive i prisen, men bestiller du i god tid får du som regel en god pris. Billettprisene varierer veldig, men koster rundt 1300 kroner tur/retur og oppover. Søk flybilletter her.

 

Les hva du bør se i Reykjavik HER.