Her bor fotball-lagene i Brasil

Lurer du på hvilke hoteller de forskjellige lagene i Brasil spiller?

299_319_zEngland: Royal Tulip Rio de Janeiro

Dette hotellet ble oppusset til VM i fotball, og har tidligere hatt en bedre plassering enn standard. Hotellet er kjent for å være et sted mange eldre brasilianere velger, noe som sikkert passer Rooney godt.  Skal vi tro ryktene kan Raheem Sterling ha bruk for det til høyre.

Spania: Master Express Curitiba

Spania bor i Curitiba, men bor på et treningssenter og ikke et hotell (Alfredia Gottardi-senteret). Det nærmeste hotellet er Master Express.

Nederland: Caesar Park Rio Sofitel

Nederlenderne bor på Ipanema-stranden (ikke langt fra Sepp Blatter). Dette hotellet har en utrolig plassering, og koster en god sum penger.

Brasil: Atelier Molinaro Boutique-Hotel & Bistrot

Hjemlandet bor på CBF-treningssenteret i Granja Comary rett ved Serra dos Organos-nasjonalparken. Du kan bo på det supre Atelier Molinaro Boutique-hotellet rett ved.

4039888_51_y

Italia: Portobello Resort & Safari

Dette italienske laget har virkelig valgt seg en liten perle ved Atlanterhavet med et skikkelig resort. Her er det nok å gjøre for trøtte italienske hoder. Skulle det bli for langt hjem til mamma kan nok et slag minigolf hjelpe.

Frankrike: Hotel JP, Ribeirao Preto

Franske fotballbein kan slappe av på dette hotellet med sentral plasseringer i det som kalles det brasilianske California. Et supert resortområde.

Tyskland: Toko Village

Tyskerne har bygget sitt eget treningssenter til VM, rett ved Bahia – skal visstnok hete Campo Bahia (kanskje det blir en etterbruk her). Rett ved finner du den supre feriebyen Toko Village (som ligger i Porto Seguro)

487590_242_z

Portugal: The Royal Palm Plaza Resort

Det spares ikke på penger fra Portugal som besøker sin gamle koloni. I Campinas er det fem stjerner som gjelder for Ronaldo og co… Og skulle det bli for ille kan jo Christiano ta seg en tur på sklia…

Argentina: Clarion Hotel Lourdes Belo Horizonte

Argentinerne har leid et treningssenter i byen Belo Horizonte, en by som faktisk er et godt stykke unna grensen til hjemlandet. Uansett kan man sjekke ut denne byen på dette kule hotellet.

2308980_63_y

Belgia: Paradise Golf & Lake Resort

Belgierne kan slå 18 hull under sitt opphold i Brasil på dette golfresortet i Mogi das Cruzes. Det er vel sannsynligvis veltepetteren Adnan Januzaj som har rommet over.