Her er all inclusive-konseptets hjemland

Planlegg en ferie i Den dominikanske republikk.

Paradisiske strender, merengue, rom og mye igjen for pengene er noe av det beste med Den dominikanske republikk. Og med nærmere 1609 kilometers kystlinje er det enkelt å forstå hvorfor landet er en ettertraktet feriedestinasjon.

Stadig flere nordmenn synes å verdsette landet på grunn av det rimelige prisnivået, de mange aktivitetstilbudene, den romantiske atmosfæren og for ikke å glemme de flotte strendene.

De beste prisene på flybilletter finner du her. 

All inclusive-konseptet  blir også stadig mer populært. Turistene har erfart at det kan innebære mer enn bare billig alkohol og gratis softis, og at det kan være en gourmetopplevelse hvor man kan teste ut både internasjonale kjøkkener og lokale spesialiteter – faktisk var det Den dominikanske republikk som oppfant all inclusive-konseptet. Ifølge reisenettstedet Tripadvisor.no ligger tre av verdens ti beste all inclusive-feriesteder i Den dominikanske republikk. Og kanskje det er nettopp her du skal planlegge din neste ferie.

Iberostar Grand Hotel Bavaro

hotell1

 

Dette er ifølge reisenettstedet Tripadvisor.com det beste all inclusive-hotellet i Den dominikanske republikk. Iberostar Grand Bávaro Hotel har fem stjerner og kan kun besøkes av voksne gjester. Fasilitetene består blant annet av spa, golfbane, tre utendørs svømmebassenger, fire restauranter og fem barer. Hotellet er spesielt kjent for å ha utsøkt mat, noe som ikke alltid er tilfellet når man velger all inclusive.

Les mer om hotellet her. 

The Reserve At Paradisus Palma Real Resort

2

 

Hotellet er lite og eksklusivt til resort å være, og er perfekt for familieferien. Gjesterommene har møblerte balkonger, separate oppholdsrom og private boblebad. Her finner du basseng for alle aldre – et stort svømmebasseng for voksne, et mindre med sklier og leker for barn og et lite plaskebasseng for de aller yngste. Hotellet har også et stort barneområde for barn mellom ett og tolv år på hele 725 kvadratmeter, slik at foreldrene kan ligge på stranden, spille golf eller kose seg i spa-avdelingen mens barna leker.

Les mer om hotellet her. 

Luxury Bahia Principe Cayo Levantado – All Adult

3

 

Denne resorten er kun for voksne, og ligger på en øy helt for seg selv. Hotellet er kjent for sin ro og utsøkte service, og kan skilte med spa-avdeling,tre utendørsbasseng, fire restauranter, seks barer, og over 200 gjesterom med balkong.

Les mer om hotellet her.