Her er 3 spa-hoteller i London som må oppleves

Disse hotellene passer perfekt for deg som skal til hektiske London!

Enten om du er på et utkikk etter et hotell du kan lade opp batteriene eller om du bare vil ta deg en spa-dag i London, så er det disse hotellene du bør sjekke ut:

 

Akasha Spa på Hotel Cafe Royal

Akasha Spa er lokalisert midt i sentrum på Picadilly med korte gåavstand til den hektiske delen av London, men det er lett å glemme når du entrer dette spa-hotellet. Det nydelige svømmebassenget, saunaen og boblebadet gjør din ferie i London mye mer avslappende Hva med en «hot stone»-massasje etter en lang shoppingtur i byen?Ja, takk!

Les mer om hotellet her.

K-West Hotel Spa

Bare noen minutter unna det velkjente shoppingsenteret på Westfield, finner du K-West Hotel Spa. Dette må være drøm for alle shoppingglade. Hva er vel bedre enn å ta en avslappende dag etter en hektisk dag med shopping? Her har de sauna med rombelysning på lik linje som sollys – perfekt til ditt immunsystem. Ta deg en svømmetur i bassenget som en avslutning på kvelden.

Les mer om hotellet her.

Mandara Spa på Park Plaza, Westminster

Med en gang du entrer dørene inne på hotellet får du en behagelig, rolig atmosfære som stresser deg ned. Avslappende musikk og et glass sprudlende champagne på venterommet gjør dette himmelsk! Enten om du vil ha massasje, ansiktsbehandling eller bare en svømmetur i bassenget – du får det på Mandara Spa. Hotellet har også fantastiske rom med nydelig, moderne interiør og utsikt over Big Ben og London Eye.

Les mer om hotellet her.

 

Sjekk også disse luksushotellene i London

Å bo luksuriøst er det de fleste av oss ønsker. Hotellet har blitt den nye destinasjonen, og man vil ha mer kvalitet for pengene når man velger hotell. Vi har gjort det enklere for deg og samlet 10 luksushoteller i London:

The Savoy, Soho

Savoy ligger midt i bydelen Westminster. Dette eldgamle hotellet ble åpnet i 1889, og er første luksushotellet i London sentrum. Savoy har fått flere berømte gjester som Elisabeth Taylor, The Beatles, Marilyn Monroe og Charlie Chaplin. Hotellet har lenge blitt assosiert med kunst, og har flere ganger blitt brukt for scener i kjente filmer som Notting Hill(1999).Til og med Duran Durans musikkvideo «Don’t panic!» har blitt spilt inn her.

Vil du bo på dette fantastiske hotellet og utforske hva London har å by på? Les den store London guiden her.

The Dorchester, Mayfair

Dorchester er et fantastik hotell som lever opp til forventningene. Elegant, komfortabelt, og en utmerket service. Hotellet har fått anmelder som «feilfri», «perfekt på alle måter» og «luksus på sitt beste» av Tripadvisors anmeldere.

Finn flere luksushoteller her.

45 Park Lane, Mayfair

5-stjerners hotellet er omtalt som «the best place to stay in London» av flere anmeldere. Du får en førsteklasses service i et hotell med imponerende moderne design, interiør og lokaler. Ta noen drinker ved hotellbaren eller spis en romantisk middag med din kjære på hotellets restaurant.

Finn flere luksushoteller her.

The Wellesley, Knightsbridge

Du kommer til å elske hvert minutt på dette hotellet. Fantastisk service helt fra starten, og et luksuriøst hotell du kommer til å forelske deg i. Her får du fred og ro, i komfortable rom med interiør som får deg til å revurdere interiøret i ditt eget hjem.

Finn flere luksushoteller her.

Corinthia Hotel, West End

Corinthia er kjent som det beste spa-hotellet i London. Så om du vil på en avslappende ferie og samtidig bo midt i London sentrum, er dette hotellet for deg. Alt er nytt og fresht, og rommene er store og komfortable med luksuriøs design.

Finn flere luksushoteller her.

Claridge’s, Mayfair

Hotellet tilbyr fantastisk kvalitet på alle områder. Beliggenheten, servicen, og hele helheten gjør dette til et hotell du bare må oppleve. Du vil fort legge merke til den spesielle atmosfæren. Her er det mange detaljer som gjør hotellet til en fantastisk opplevelse.

Finn flere luksushoteller her.

The London Edition, Bloomsbury

5-stjerners hotell i nærheten av Telecom Towe, Piccadilly Circus og British Museum. Egen restaurant og nattklubb. Hotellet passer også for barn, da det tilbys barnepass.

Finn flere luksushoteller her.

Mandarin Oriental, Hyde Park

Hotellet ligger i utmerket område med utsikt over Harvey Nicks. Skal du på romantisk ferie i London, er dette er godt valg. Rett siden av Hyde Park og Knightbridges Tube.

Finn flere luksushoteller her.

The Ritz, Piccadilly

I nærheten av Buckingham Palace og Piccadilly Circus. Hotellet er fordelt på 136 gjesterom, kasino, restaurant og treningssenter.

Finn flere luksushoteller her.

The Langham, Westminster

I hjertet av London i nærheten av Selfridges med 380 gjesterom, 2 restauranter, 2 barer, innendørs basseng, helsestudio og spa med full service.

Finn flere luksushoteller her.

 

 

LES OGSÅ:

10 hoteller med det lille ekstra

Reis på weekendtur til Stockholm