Verdens rareste restauranter

Nå slipper du å stresse med å finne de unike spisestedene når du er ute på reise. Glem de kjedelige A4-restaurantene, Tripadvisor har nemlig samlet opp de 10 rareste restaurantene i verden. Bare se her:

1. The Rock, Zanzibar, Tanzania

Navnet sier alt: du spiser oppå en stein midt i et turkisblått hav ! Ikke bare er denne restauranten lokalisert på et spesielt område, men vi syns også den er veldig romantisk. Tenk å sitte her og slurpe i en cocktail, med utsikt som tar pusten fra deg? Skal du fri til din kjære, så finner du ikke et mer romantisk sted enn dette. PS.: Du må enten svømme eller ro ut for å komme til The Rock.

Hotelltips: Kono Kono Beach resort

 

2. Ithaa Undersea Restaurant, Maldivene

På denne verdenskjente restauranten laget av glass, sitter du 5 meter under havet(!). Fisker i alle slags størrelser og farger som svømmer rett foran deg mens du spiser- dét må være en utrolig fin opplevelse.  Thaa må være på alles bucket-list over steder de må besøke i løpet av livet. Restauranten er notert på vår liste i hvert fall. Du må forresten ta motorbåt for å komme over til restauranten, som tar omtrent 45 minutter.

 

Hotelltips: Restauranten befinner seg på Conrad Hotel 564176_131_z

 

3. The Treehouse Restaurant at the Alnwick…, England

Midt i skogen, og omringet av trær, ligger dette trehuset. Her får du servert internasjonal mat i en hyggelig atmosfære. Mange bestiller bord her til spesielle anledninger som nyttår eller frierier. Vi nordmenn er kanskje vant til trehus, men vi skjønner hvorfor denne restauranten kommer på tredje plass. Hvem er det som trasker bort til skogen for å spise middag, egentlig? Ser mer ut som et spøkelseshus enn en restaurant.

Hotelltips: West Longridge Manor

 

4. Ninja New York, New York

Når du kommer inn her må du ta heisen ned til et skummelt og mørkt rom – vær klar for et Ninja-angrep! Personalet går i Ninja-klær og overrasker med noen triks her og der. Menyen består av både asiatisk og amerikansk mat. Litt spesielt med disse ninjaene, men vi tipper at det kan være morsomt for barna.

Hotelltips: The James 3681052_188_z

 

5. Dans le noir, Paris

Her kan du ikke se hva du spiser – hele restauranten er nemlig mørklagt. Når du ankommer restauranten må du låse inn jakken, mobilen og alt annet i et skap. Dette er fordi du ikke skal jukse og bruke blitsen fra mobilen for å se hva du putter i munnen din. Du vet faktisk ikke hva du får servert, før du smaker eller lukter på det. Dét må prøves!

Hotelltips: Hotell Amour

4327633_115_z

 

6 Heart Attack Grill, Las Vegas

På Heart Attack Grill er målet å gå opp i vekt – og om veier du over 150 kilo, så får du en gratis burger. Servitørene er kledd ut som sykepleiere, og du får også en sykehus-kappe som du har på deg mens du eter.  Om du ikke spiser opp maten din, så blir du «jult» opp av sykepleierne. Så her MÅ du spise opp alt – og massevis av det.

Hotelltips: Caesars Palace

41245_131_z

 

7. Foreign Cinema, San Fransisco

Sett deg ned, nyt maten og se på filmlerretet mens du gjør det. Her føles det som du er med i en amerikansk drive-in film. Blinkende utelys og mørk atmosfære gjør denne restauranten super romantisk. Alle som elsker gode gamle filmklassikere må ta turen hit når de er i San Fran.

Hotelltips: Clift

 

8. Le Refuge des Fondues, Paris

På denne knøttlite restauranten drikker du vin i tåteflasker(!) Her serveres det fondue, hvor du kan velge mellom ost-eller kjøtt(?)smak. Spisestedet er kjent blant turister som ønsker å sitte tett til tett og bli kjent med andre reisende og lokale franskmenn. Vi klarer ikke å forstå hvorfor noen vil drikke fra en tåteflaske, men det er visst mange som liker det.

Hotelltips: Reinassance Paris Vendome Hotel

 

9. Ristorante Grotta Palazzese, Polignano a Mare, Italia

Se for deg du spiser en smakfull middag og drikker rødvin – omringet av kalkstein og utsikt over blått hav. Dette får du når du overnatter hos hotellet Grotta De Palazzese. Skal vi være helt ærlig, så virker dette spisestedet mer som spektakulært enn rart. Men, men. En ting er garantert: du får en unik matopplevelse.

Hotelltips: Grotta De Palazzese

 

10. ‘s Baggers, Nürnberg, Tyskland

Restauranten er den første berg-og-dal-bane-restauranten i verden, med selvfølgelig interiør inspirert av ingenting annet enn berg-og-dal-baner. Artig konsept. Her bestiller du mat og drikke gjennom en tablet, og bestillingen sklir ned til bordet ditt. Morsomt, sant?

Hotelltips: NH Nürnberg

 

 Les også : Verdens rareste museer

De 50 mest mystiske stedene i verden

 

Følg oss på Instagram og Facebook !