Foto: Hotels.com

Her er det fokus på kropp og sjel

Dette er hotellene for deg som ønsker en uforglemmelig ferie for både kropp og sinn

Er du lei av å ligge meningsløst på solsengen med en drink i hånden? Ønsker du at din neste ferie skal ha fokus på velvære, kropp og sinn? Vi har plukket ett velværehotell i Europa som fokuserer nettopp på dette. Enten du er på utkikk etter en sporty ferie eller har lyst å finne roen og meditere, kan dette være din neste destinasjon.


Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa, Santa Eulalia del Rio, Cloud 9 Corner Suite, Sea view, Spa Access, Gjesterom

Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa

Plassert på den magiske øya Ibiza finner du dette 5 stjernes-hotellet som kombinerer ferie, trening og velvære. Du kan slappe av og nyte luksuriøse fasiliteter som flotte restauranter, avslappende spa, butikker av lokale designere, takterrasse med bar og nydelige rom. Her ser du flere bilder av hotellet

Du finner flere hoteller på nydelige Ibiza her

Ibiza er en av øyene du burde oppføre på din ønskeliste. Her leser du hvorfor.

Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa, Santa Eulalia del Rio, Svømmebasseng

Tid for deg selv

For at du som gjest skal få en uforglemmelig ferie tilbyr hotellet et treningskonsept som er ulikt noe annet. Hotellet er kjent for tegningspakken som blant annet inneholder den mye omtalte 38 degrees North treningen. 38°N, tilbyr deg ro i kropp og sjel ved hjelp av trening. Fitness-selskapet, utviklet av James Davis, har fokus på fitness, vekttap og Yoga på Ibiza siden 2011. Davis har den siste tiden inngått et samarbeid det DNAFit, som skal hjelpe alle med å nå sitt ultimate genetiske potensiale ved hjelp av riktig trening og kosthold.  Les mer om dette her

Du kan velge mellom forskjellige pakker som for eksempel Fusion Fitness som innebærer kickboxing, rooftop-yoga, meditasjon ved solnedgang, brettpadling og fjellturer.

Kort fortalt så er dette et fullverdig og variert treningskonsept som uten tvil vil gi deg kunnskap, motivasjon og synlige resultater.

Søk og sammenlign flyreiser fra mer enn 800 nettsider

Ønsker du å finne ro og balanse i hverdagen kan en Yoga pakke være noe for deg. Det tilbys både gruppetimer og private økter, samtidig som du kan være med på en frukt og grønnsaksdetox, chakra cleansing og mye mer som skal bidra til en sunnere og friskere kropp og en god start til en mer balansert hverdag.

Søk og sammenlign flyreiser fra mer enn 800 nettsider

Aguas de Ibiza Lifestyle & Spa, Santa Eulalia del Rio, Suite presidencial, Sea View, Spa Access , Gjesterom

Aquas de Ibiza Lifestyle & Spa et et flott hotell uansett om du ønsker å satse på 38°N treningen eller ikke. Vil du ta livet litt mer med ro har du mer enn nok å velge mellom. Et spa-anlegg, 3 innendørs svømmebassenger og 3 utendørst svømmebassenger, samt takterrasse og helsestudio gjør at du kan fylle dagene på ferien til akkurat det du vil. Alabastro Restaurant på Aguas de Ibizas tilbereder retter fra Middelhavet og italiensk mat.

Overnattingsstedet skilter også med restauranten Vi Cool, som har en terrasse og serverer typisk spansk mat og tapas.Etter en god middag kan kvelden tilbringes på hotellets nattklubb eller i Ibiza sentrum som er kun 20 minutters kjøretur fra hotellet. Stranden Santa Eulalia og den private klubben Nikki Beach ligger 1 kilometer unna.

Les mer om dette imponerende hotellet her


Les også:

London-hotellene som skriker luksus

Dette stedet er fantastisk om høsten