W Verbier hotel i Bagnes, Sveits. Foto: Hotels.com

Opplev skipåske i utlandet

Har du ikke en fancy hytte i fjellheimen, eller er du oppgitt over fullbookede skihoteller i Norge? Her er det ledig i utlandet.

Vi gleder oss til late dager med sol, kvikklunsj, appelsin, god mat og stemning i bakken. Dessverre er det mange skihoteller i Norge som er fullbooket, men vi har funnet andre flotte muligheter i utlandet! Der er altså ikke bare Norge som tilbyr et herlig pudderparadis. Hva med nabolandet Sverige, de sveitsiske alper eller en uforglemmelig skitur i franske Chamonix?

Her er det fortsatt ledig i påsken:


Clarion Hotel Grand Östersund, Sverige

Midt i Östersund finner du dette hyggelige hotellet, som er et flott utgangspunkt for påskeferien og skiturer på langrenn eller i bakken. Stedet har to mindre alpinbakker, men er man ute etter større utfordringer er Åre ikke mer enn 1 mil unna.

Hotellet kan ellers by på ro og avslapning i relax-avdelingen, en dukkert i svømmebasseng og trening i treningsrommet. Spennende mat får du i hotellets restaurant med Kitchen & Table – konseptet.

Klikk her for å se bilder, priser og sjekke ledige rom

Alternativ i nærheten: Quality Hotel Frösön ParkQuality Hotel Dalecarlia, Tällberg, Sverige

Quality Hotel Dalecarlia er et lekkert spa- og konferansehotell i Tällberg i Sverige, kun 50 minutters kjøring fra skibyen Falun (Bjursås Skicenter og Romme Alpin). Hotellets naturskjønne beliggenhet og fantastiske utsikt over Siljan, samt den nyrenoverte spa-avdelingen, gjør et opphold på Dalecarlia til en uforglemmelig opplevelse og en nytelse for kropp og sjel.

I Tällberg finner du små butikker med kunsthåndverk og flere spennende restauranter, i tillegg til hotellets egen restaurant hvis du ønsker å ta en rolig kveld inne.

Klikk her for å se flere bilder, sjekke priser og booke romChamonix, Frankrike

Mange elsker Chamonix, og ikke uten grunn. Fjellet Mont Blanc frister med helgal offpist og de største fallhøydene, men her finnes også et enormt skisystem med bakker som passer for alle. Perfekt for reisefølget med ulik erfarenhet. Nybegynnere bør starte i Le Savoy som ligger i byens sentrum, de med litt erfaring kan prøve se i Les Planards som har middels bratte løyper, mens mer erfarne alpinister kan prøve seg på Vallée Blanche. Og det finnes et stort utvalg av restauranter i alle prisklasser, bra afterski, og mange  hyggelige barer.


Hôtel Mont Blanc ChaletChamonix-Mont-Blanc

Hôtel Mont Blanc Chamonix, Chamonix-Mont-Blanc, Utendørsbasseng

Hotel Mont Blanc ligger i en hage midt i Chamonix – et luksushotell med nydelig fjellutsikt. Hotellet har en fransk restaurant, bar og et spa med oppvarmet basseng og utendørs boblebad. Gratis transport til skibakkene er inkludert.

Les mer om hotellet her.De sveitsiske alpene

Europas største fjellkjede har prima skiområder for enhver smak, alt fra barnefamilier til den erfarne alpinist. De mest populære reisemålene ligger ikke langt unna Norge og kan friste med tilbud i verdensklasse. Liggende blant de uberørte skibakkene i de franske Alpene finner man også noen av de mest prestisjefylte hotellene i verden.

Vil du spise gourmetmat på Michelin-stjerne restauranter og se på utsikter som kan nesten virke photoshoppet- da er dette ditt neste feriedestinasjon! De sveitsiske alpene er frister med sine utrolige skibakker, praktfulle hoteller og en ferie du sent vil glemme.


Maiensässhotel Guarda Val, Vaz-Obervaz

Maiensässhotel Guarda Val, Vaz-Obervaz

Flott familiehotell med gratis frokost, wifi og gratis parkering. Fordelt på 50 gjesterom, 2 restauranter, spa, takterrasse badstue og gratis skibuss. Ski resort Lenzerheide er kun 2,8 km unna.

Les mer om hotellet her.


W Verbier, Bagnes, Hotellbar

W Verbier, Bagnes

Skal du først ta turen der eliten ferierer er det dette hotellet du burde velge. Her blir du invitert i en verden av luksus. Dette 5-stjernes hotellet tilbyr 130 rom med balkong, bad og deres signatursenger. Mange av rommene har i tillegg panoramautsikt som virkelig kan ta pusten fra en.

Hotellet ligger rett ved skibakken og her kan du nyte det gode livet både ute og inne. Etter en dag med skiaktiviteter kan du tilbringe en avslappende ettermiddag på hotellets spa. En ute- og innebasseng, 2 restauranter og 2 kafeer gjør dette til en sted hvor du kan lade batteriene og senke skuldrene.

Se eksklusive bilder og les mer om hotellet her.Les også:

Nyt påskesolen i et annet land

Snøfrie påskedestinasjoner nordmenn reiser til


Rabattkoder: Sjekk Nettavisen rabattkoder for ekstra tilbud på mote, reise, interiør etc.