Her er gaven din mor aldri vil glemme

Lei av å gi blomster, kort og hjemmelaget frokost? En spatur er en sikker vinner

Morsdag en en perfekt anledning til å stelle litt ekstra godt med mor, kjæreste og hustru.

Datoen varierer fra land til land. Her i Norge feires morsdagen andre helgen i februar, som i år faller på søndag 8 februar.

Alle mammaer har godt av bli minnet på at vi setter stor pris på dem. Og det skulle bare mangle at våre flotte, snille mødre ikke fikk en dag hvor nettopp de skal skjemmes bort og feires. Har du fortsatt ikke funnet den perfekte gaven, kan du lene deg tilbake i sofaen og klikke hjem den ultimate morsdagsgaven nå.

En blomst holder kun et par dager, mens en opplevelse varer livet ut.  Du trenger ikke å reise lang for å kunne skjemme bort den viktigste kvinnen i ditt liv. Vi har samlet noen av de beste spa hotellene i Norge for å gjøre valget ditt enklere.

The Thief

TheThiefDette 5 stjerners hotellet har en spa avdeling som virkelig imponerer de mest kresne. Du kan velge mellom ansikt- hender, føtter og kroppsbehandlinger. Velværemenyen er lang og inkluderer skrubb, massasje, antiage, lifting, leireinnpakning og mye mer. Hoteller anbefaler steambadstue og Hamam, som er et tyrkiskbaderituale.

THE THIEF, vinneren av TripAdvisers Travlers Choice 2014 har også en båthavn, terrasse med 360 graders utsikt og et innendørs basseng. Alle mødre er glad i en god middag ( som de ikke trenger å lage selv) og de utsøkte rettene på de to restaurantene på hotellet kommer ikke til å skuffe. Restauranten Fru K er anbefalt i Micheline Guiden. I tillegg får alle gjestene servert gratis frokost hver morgen. Det finnes også en kaffebar/kafé og 2 barer/lounger.

Din mor kan nyte en fantastisk dag på designerrom med balkong, seng med Tempur-Pedic-madrass og sengetøy i egyptisk bomull. Det er ikke hverdagskost for mange.

 

 Farris bad

FarrisCollageMed en fantastisk utsikt og et imponerende spa-anlegg har Farris Bad lenge vært favoritten hos mange. Mor kan velge og vrake blant behandlinger som kroppsinnpakninger, algebehandlinger, luksusskrubb og mye mer. Det 2500 m2 spa- arealet har en uslåelig beliggenhet på bystranden i Larvik. Farris bad spa er i tillegg det eneste hotellet som har etablert sitt spa på en ekte mineralholdig kilde. Deres signaturbehandlinger inkluderer  blant annet urtekompressmassasje som er en kombinasjon av klassiske massasje og oppvarmede urte kompresser fylt med helende urter.

Mamma kan bo på moderne innredede rom med god plass, eller om du ønsker å skjemme henne bort kan hun oppgraderes til et rom med eget spabadekar og balkong. Velger du deluxerom får du i tillegg den beste utsikten på hotellet. Mange av hotellgjestene skryter veldig av den fabelartige frokosten på Farris Bad.

 

Quality Spa & Resort Norefjell

NorefjellResortSpaOmringet av vakker fjellnatur kan mor nyte både spa inne og ute. 2 timer fra Gardemoen finner du Quality Spa & Resort Norefjell. Hotellet tilbyr blant annet eventdusjer, fotbad, forskjellige badstuer og boblebad. Norefjell Spa ønsker å gi deg et stressfritt miljø og en mulighet til å få påfyll av kraft til både kropp og sjel.  Fjellro, Vinterdrøm, Snøfrisk, Aha Askepott er bare noen av de sjarmerende navnene på behandlingene Norefjell Spa tilbyr sine gjester.

Med noe godt i glasset kan mamma kose seg i utendørsspa med varme boblebad. Hotellet tilbyr også treningsrom, svømmebasseng, klatrevegg og skøytebane på vinterstid. På kvelden tilbyr restauranten Bøeseter en kulinarisk opplevelse som fokuserer på friske råvarer og skal gi gjestene energi for neste dag.

 

 Britannia Hotel

BritanniaHotelTrondheimDette majestetiske hotellet vil kunne glede de fleste kvinner på alle mulige måter. Her finner du 247 ulike rom hvorav 31 av dem er suiter i tillegg til forskjellige kunsterrom. Britannia Spa & Velvære åpnet i 2009, og er en av de fineste i landet. Hvis du booker dette hotellet i morsgave finnes det mange behandlinger å velge mellom. Disse kan så klart kombineres med en liten shoppingtur eller restaurantbesøk ettersom hotellet ligger i hjertet av Trondheim by.

Hotellet tilbyr delikate behandlingsrom med dusj og kurbad, en badstue- og relaxavdeling med spennende og varierte opplevelsesrom, et velværebasseng og et mineralbasseng med dødehavsmineraler. Du kan booke kropps-og ansiktsbehandlinger spesielt tilpasset dine behov.

 

Les også:

6 tegn på at et spa er i toppklasse

Dette er Europas spa-paradis

Et eksklusiv spa-opphold, uten at det koster skjorta