Her er hotellet «alle» kjendisene bor på!

Copacabana Palace er ikke bare et hotell, det er en institusjon. Siden 1923 har verdens rike og berømte gått inn Art Deco dørene til den storslåtte bygningen, midt på Avenida Atlantica i hjertet av Copacabana.

Det klassiske hotellet drives i dag av Belmond-kjeden og selv om det er lenger mellom de ville festene, er glamouren, servicen og følelsen av klassisk luksus den samme. Med sin strålende beliggenhet ligger alt til rette for noen solfylte dager i Rio, enten om du vil nyte dagene på hotellets strandklubb med lokale Cariocas eller langs bassengkanten sammen med verdens glitterati.  

Elegante suiter og klassiske rom

Hotellet har en rekke ulike rom og suiter, totalt 242. Alle er klassisk innredede og med store marmorbad. Hotellets minste romtype, superior, er ca. 30 kvadratmeter store, men føles større ettersom det er fem meter under taket. Prisene varierer i forhold til hvor i hotellet rommene er lokalisert. De dyreste superior-rommene ligger i hovedbygningen med utsikt over stranden. De fleste av rommene har badekar, men noen mangler, så sjekk når du bestiller hvis dette er viktig for deg. Hotellets suiter finner du både i hovedbygningen og i annekset. 60 kvadratmeter store, med egen balkong med utsikt over bassenget og stranden fra rommene i annekset og spektakulær utsikt over Copacabana fra hovedbygningen. Hvis du virkelig ønsker å oppleve hotellet på sitt mest glamorøse velger du en av penthouse-suitene i hovedbygningen på 100 kvadratmeter, privat takterrasse og egen butler.

Les mer om hotellet her

Verdensberømt frokost

Frokosten på Copacabana Palace er verdensberømt og med god grunn. Stor buffet med frisk frukt, en rekke lokale spesialiteter, ferske bakevarer, ferskpresset juice, oster og kjøttpålegg, samt kaffe og egg a la carte selvsagt. Maten nyter du i berømte restaurant Pergula foran bassenget. Hotellet har tre restauranter. Nevnte Pergula, Mee som serverer asiatisk mat og sushi og ikke minst verdensberømte Cipriani. Spesielt Cipriani er populær og bordreservasjon er helt nødvendig. Aperitiffen nyter du i Copacabana Piano bar mens pianisten garantert spiller noen klassiske bossatoner.

Les mer om hotellet her

Gode treningsfasiliteter

Hotellet har et moderne og velutstyrt trimrom, men de største og beste treningsfasilitetene finner du på stranden! Ta deg en løpetur langs avenidaen på morgenen eller når solen går ned sammen med veltrente Cariocas, eller benytt et av de mange minisentrene som er satt opp langs Copacabana. Hotellet har også egen tennisbane og bassenget er stort nok til at du kan legge ut på langtur. Hotellet har selvsagt også et spa hvor du kan nyte ulike behandlinger eller besøke frisøren.

Les mer om hotellet her

Stranden rett utenfor døra

Det sier seg vel selv at hotellet ligger ganske godt til hva gjelder strandliv. Copacabana Palace har egen strandklubb med solstoler, håndklær og vann til gjestenes disposisjon. Stranden deler du med en halv million andre, men det er definitivt en del av sjarmen. En dag på Praia Copacabana er et eneste langt show! Hvis ikke stranden skulle friste kan du nyte solen langs bassenget med deilige drinker eller en kald øl.

Les mer om hotellet her

Fantastisk service

Det er vanskelig å overgå servicen på Copacabana Palace. Hver minste lille detalj er gjennomtenkt og gjennomført og på dette hotellet føler man seg definitivt spesiell som gjest. Stuepiker i klassiske uniformer rykker inn så fort du forlater rommet og etterfyller vann, bytter håndklær, bretter klær og sørger for at rommet er perfeksjonert til du returnerer. Hotellet er stort og har 600 ansatte, men servicen er gjennomgående helt fantastisk.

Les mer om hotellet her

Les også:

Redd verden mens du sover

Dette er verdens dyreste hotell