Her er populære hoteller i London, Roma og Paris

Vi har sjekket ut hvor nordmenn ønsker å bo når de er på tur i Paris, London og Roma,  og her er noen av de mest populære hotellene vi fant fra Hotels.com:

Finn flybillettene her.

London – byen du aldri blir lei av

Enten om du skal shoppe, nyte koselige kafeer og oppleve en av verdens mest sjarmerende byer, så er London et godt valg. I tillegg finner du alltid billige flybilletter og med omtrent 2 timers flytur, så er London en by du bør reise til ofte. Alltid noe nytt å oppdage i denne byen! Les vår store London-guide her.

The Kensington Close Hotel & Spa

Pris per natt: 1022 NOK

I hjertet av Kensington ligger dette firestjerners hotellet. Her er det noen få gangavstand til Hyde Park og til t-banestasjonen som tar deg overalt i byen. Moderne og klassisk interiør kombinert med britisk sjarm får du her.

Grand Plaza Serviced Appartements

Pris per natt: 1090 NOK

På dette hotellet får du mer en leilighet enn et hotellrom. Her vil du føle deg som hjemme. Det er kun noen minutter unna Hyde Park, Noting Hill og Kensington Palace. Du får egen stue, eget bad, et moderne kjøkken med åpen planløsning og vaskemaskin. Kjøpesenteret Whiteleys ligger kun 5 minutter unna i gangavstand.

Sjarmerende Roma

Roma er en by du lett forelsker deg i – kunstnerisk, sjarmerende, romantisk, kulturrik og historisk alt i ett. Les om Roma her. Det koster ikke skjorta å bo på disse hotellene, og ifølge Hotels.com er det her flest nordmenn velger å bo:

Hotel Gambrinus

Pris per natt: 522 NOK

De fleste av oss vil jo bo på et rimelig hotell i en bra beliggenhet. Dette får du hvis du bor på Hotel Gambrinus. Du bor rett ved Romas mest populære og kjente gate, Via Veneto. Gratis tilgang til trådløst nett og gratis frokost får du her.

 

Hotel XX Settembre – Roma

Pris per natt: 515 NOK

Dette hotellet ligger sentralt i Roma og i nærheten av byens mest populære severdigheter. Surf gratis på hotellets Wi-Fi og nyt god italiensk frokost. Du vil nok legge merke til ekte den klassiske italienske interiørstilen når du overnatter her. Bellissima!

Romantiske Paris

Du oppdager alltid noe nytt i Paris, uansett hvor ofte du har vært her. Paris er som et land i seg selv. Sjarmerende historiske smågater kombinert med det moderne og nye. Les mer om hvorfor du må reise til Paris her.

Pullman Paris Tour Eiffel – Paris

Pris per natt: 2420 NOK

Vil du våkne til en spektakulær utsikt av Eiffeltårnet? Da bør du bo her. Dette hotellet befinner seg i et rolig område og i nærheten av metrostasjonen Bir Hakem som tar deg ned til sentrum. Hotellets restaurant er åpen hele dagen og tilbyr deg tradisjonell fransk mat. Les mer om hotellet her.

 

Hôtel Mathi’s Elysées – Paris

Pris per natt: 1141 NOK

Vil du bo sentralt i nærheten av de fleste severdigheter, så er det her du bør bo. Du kommer også til å forelske deg i hotellets interiør og avslappende atmosfære – i ekte fransk stil.

 

Les også:

Paris skjulte skatter

Italiensk påske – festlige opptog , fyrverkeri og pavens Roma.

 

Ut å reise?

Finn billige flybilletter her

Slik får du best og billigst leiebil