Her får dere en het natt på Valentine’s Day

Valentines Day kan ha ulike betydninger for alle.

For noen er denne dagen den perfekte markeringen av kjærlighet, en god unnskyldning til å spise sjokoladefondue og booke bord på gourmetrestauranter. Andre ser på 14.februar som en overeksponert «amerikansk» tradisjon som hyller forbrukersamfunnet.

Uansett hvor du er i dette meningspekteret finnes det en ting både skeptikere og forkjempere av Alle Hjertenes Dag aldri vil takke nei til og det er en ferie!

Det å tilbringe tid med kjæresten, nyte en deilig hotellfrokost, utforske en ny by, spise godt og senke skuldrene fra en hektisk hverdag er noe alle bør unne seg. Book en helg eller kun en natt om lommeboken er litt dvassen.

Her er våre beste tips til hvordan du og din kjæreste kan få mest ut av Valentine’s Day.


En helg på hotell i Oslo

Hovedstaden byr på flotte hoteller, gode kultur og matopplevelser.

Book et rom og overrask kjæresten med en morgen på spa, romantisk middag for to og kanskje en forestilling. Dette vil garantert være begynnelsen på en hett natt.

For romantikeren:

Grand Hotel

Du kan ikke annet enn å elske dette herskapelige hotellet i hovedstadens hjerte. Hotellet som åpnet i 1874 har i over 140 år ønsket sine gjester velkommen. Nordisk luksus, vakker design, populær spa og utsøkt beliggenhet garanterer et vellykket opphold og masse romantikk.

Gjør stas på kjæresten og book et rom hvor du og din utvalgte kan feire kjærligheten.

Her kan du booke rom Grand Hotel.


For luksudyret

The Thief

The Thief kan smykke seg med flere utmerkelser som et av Norges beste hoteller. Selveste prestisjetunge reisemagasinet Condé Nast Traveller listet opp The Thief på «The Gold List 2016». Nettavisens lesere kåret The Thief som Norges beste hotell 2016, og hos Tripadvisor kom hotellet på 3. plass over de 25 beste hotellene i Norge.

En weekend på The Thief er alt annet enn skuffende. Unn dere en spa-dag med massasje eller hammam på Thief Spa, spis en romantisk middag på restaurant Fru K eller bare lås dere inn på hotellrommet og bli der! Skal du overraske din bedre halvdel, så kan du bestille et rom med roser og champagne til rommet.

Se ledige rom og overrask din kjæreste med et opphold på The Thief.


For den kulturelle

Hotel Continental

Romantikk, storby og kulturelle opplevelser i ett. Dette får du på hotellet som rommer den kjente restauranten Theatercafeen.

Book et rom for Valentines Day og kanskje du er så heldig å bli oppgradert til et lekkert deluxerom. Rett utenfor hotellet kan du kjenne byens pulserende liv der teaterforestillinger, kinofilmer, gourmetrestauranter, populære utesteder og historiske bygninger er kun en spasertur unna.

Sjekk ledige rom, priser og flere bilder av hotellet her.

Les også: 40 fantastiske hoteller du bør oppleve

Les også: 12 europeiske steder du mest sannsynlig ikke har oppført på listen

Det er lite som slår en skikkelig romantisk weekendtur sammen med kjæresten, og særlig når dere sjekker inn på et romantisk hotell – og bare blir der!

Når nettene blir lengre og kulden setter inn kan det være godt å ha noen å varme seg på.

Europa

Hotell er ikke bare et sted for overnatting. Hotellet i seg selv kan være selve destinasjonen og grunnen til å reise. Eksepsjonelle steder kan inspirere deg til å reflektere over livet, kjærligheten og hjelpe deg med å finne indre ro og nytt giv. En helg på et eventyrlig hotell kan være akkurat det du og din partner trenger for å finne gnisten og lidenskapen som fort blir dempet i den hektiske hverdagen og rutiner.

London:

Blakes London

Dette er et av verdens mest romantiske hotell, men også kanskje et av verdens mest sexy. Luksushotellet i Kensington har en bar med den beste martinien i London, og hotellet ble omtalt slik av Gwyneth Palthrow:

It’s a super-chic design hotel, but comfortable and sexy. It is perfect for a romantic trip.

Rommene har et utrolig design, loungen er vidunderlig og hele hotellet oser av mørk romantisk kjærlighet.

Her finner du hotellet.

Ta en titt på alle hotellene i London.

Er dere i London og kommer dere ut av hotellrommet ( les sengen) kan det være fristende med en liten matbit. Her finner du oversikt over Londons beste restauranter. 

Les også: Så billig kan du unnslippe kulden

Praha:

Buddha Bar Hotel

Her er hotellet for deg som liker litt mørk og mystisk romantikk. Buddha Bar Hotel er noe helt for seg selv, og vi kan love deg at du kunne dratt til Praha bare for hotellets sin skyld.

Pass på å booke inn tid til en par-massasje. Og ikke minst dra nytte av det lille ekstra som hver suite kommer utstyrt med når du sjekker inn: En flaske Champagne, friske jordbær, massasjeoljer og en fjærkledt pisk.

Se flere bilder av hotellet her.


Venezia:

Hotel Al Ponte Antico

Listen over severdighetene i Venezia er uendelig og den majestetiske byen lokker deg inn med sin sjarm og mystikk. En langhelg til Venezia er aldri feil og skal du og din partner nyte romantikk og historie er dette hotellet noe for dere.

Et palass fra 1300-tallet der rommene har en utsmykket innredning og beliggenheten er upåklagelig. Spaser langs flott natur, ta fantastiske bilder og senk skuldrene mens du nyter byens eventyrlige skisser på en gondol.

Bli tatt tilbake i tid på dette herskapelige hotellet. Se flere bilder her.


St. Petersburg:

Trezzini Palace Hotel

Vi søker etter nye destinasjoner og vil utforske land og byer som ikke har blitt besøkt. St.Petersburg bør absolutt oppføres på din liste!

Book et opphold på dette hotellet som er et palass med alt du måtte assosiere med imperialistisk fortid.  Rommene er imponerende store og interiøret luksuriøst – du vil uten tvil føle deg som VIP her.

Kultur og historie er heller ikke langt unna. Trezzini Palace Hotel ligger 12 minutters gange fra museet Kunstkamera i St. Petersburg og Isak-katedralen. Se Slottsplassen og ta dere en spasertur langs elven Neva der dere kan kysse under en av byen 365 broer! Kjærligheten vil blomstre!

Fornøyde gjester skriver:

The best hotel I have been , great rooms , great stuff , perfect place I will definitely
book this hotel in my next trip to the city.

Se flere bilder av dette hotellet her.


Krakow:

Betmanowska Main Square Residence

Se flere bilder av hotellet her.

Ser du etter superromantikk er dette hotellet for dere.

Her får du blanding av kultur, shopping, vakker natur, nydelig mat og ferie som ikke koster skjorta! Oppfør Krakow på din ferieliste, enten du har en uke eller kun en helg.Dette er en storby som er verdt et besøk!

Ikke bare bor du sunpersentralt på dette hotellet.Du blir ønsket velkommen med en skål med frukt og en kald flaske Prosecco, som setter en god start for ferien. Velg et rom med spa- eller massasjedusj! Rommene er innredet i en moderne stil med en liten sexy vri. Her kan kjærligheten pleies og dere vil kanskje glemme å komme dere ut.

Her finner du flere hoteller i Krakow.

Skulle dere til likevel få lyst til å utforske Krakows unike historie og kultur er listen lang og mangfoldig. Er dere glad i eventyr og store fans av serier som «Game of Thrones» vil ikke Krakow skuffe. Den polske byen er full av legender om prinser, prinsesser, drager og magiske krefter. Legenden om skomakeren som bekjempet den onde dragen er kjent i hele landet.

Du kommer ikke unna polens rike kultur uten å prøvesmake deg gjennom de utallige restaurantene som finnes i byen. Det polske kjøkkenet bør absolutt utforskes.Skal du prøve en polsk middag med en moderne vri, er 27 Porcji Slow Food, stedet å besøke. Zazie Bistro er for deg som liker det franske kjøkkenet. Dette er byen beste franske restaurant og du kan booke en ekstra hyggelig og romantisk middag i vinkjelleren. Verdt et besøk.

Her kan du den magiske byen.


Irland:

Ashford Castle i Cong

Å bo som en konge blir bokstavelig talt med dette hotellet.

Som et av Irlands eldste slott, bygget i 1228 ble det omgjort til et hotell i 1939. Det var faktisk Guinness familien som eide denne majestetiske eiendommen. Overdådig luksus i utrolig naturomgivelser  gjør at både du og kjæresten får en ferie de seint vil glemme.

Ashfords størrelse, forlokkende og sjarmerende rom, eventyrlige hager og hotellets lange liste med aktiviteter gjør at Ashford år etter år dukker opp på listen over de beste og mest romantiske hotellene i verden.

Irland er absolutt et sted å besøke og det finnes utrolig mye spennende du og kjæresten kan finne på.

Her er 20 grunner til hvorfor du bør oppføre Irland på din reiseliste i år.


Les også:

Hit reiser du på weekendtur

Den store vinterferie-guiden

Ett av de beste hotellene på Mallorca