Foto: iStock

Her får du billig weekendtur

Billige flybilletter, budsjettvennlige hoteller og kort flytur unna. Her venter flere opplevelser på deg!

Annonsørinnhold i samarbeid med Trivago og Adservice

Hopp på et fly til til en av Europas vakreste storbyer og nyt en weekend med god mat, spennende severdigheter og bra shopping til rimelige priser.

Her er fem tips til storbyturer som er snille mot lommeboken din.

 

Finn den beste prisen på ditt ideelle hotell! Sjekk verdens største hotellsøk her.

 

Berlin: Fantastisk by for shopping

I Berlin er det hele 12 bydeler og passer derfor til alle typer mennesker. Det er relativt klart skille mellom øst-og vestsiden av byen. Den vestlige delen består av luksusgater og kjedebutikk-shopping, mens på østsiden har du mange skjulte skatter som vintagebutikker, ølhager og mange superkoselige kafeer.

Det beste med Berlin er flyprisene og hotellprisene (du får veldig gode hotell til svært lave priser). Alkohol er også veldig billig i Berlin, spesielt øl. Taxi er noe dyrere enn i byene i øst-Europa, men god mat kan man få til like gode priser.

Flybilletter fra 299,- én vei med Norwegian.

Finn det rimeligste hotellet i Berlin på Trivago. Klikk her.


Krakow: Av det billigste slaget

I Krakow får du blanding av kultur, shopping, vakker natur, nydelig mat og ferie som ikke koster skjorta! I skrivende stund får du én polsk zloty til 2,049 norske kroner, så her kan du spise deg mett på luksusrestauranter, bo på 5-stjernershotell og gjøre kupp på merkevarer til en fjerdedel av norske priser.

Du kommer ikke unna polens rike kultur uten å prøvesmake deg gjennom de utallige restaurantene som finnes i byen. Det polske kjøkkenet bør absolutt utforskes, og i Krakow er spesielt maten billig.

Oppfør Krakow på din ferieliste, enten du har en uke eller kun en helg. Dette er en storby som er verdt et besøk!

Flybilletter fra 399,- én vei med Norwegian.

Finn det rimeligste hotellet i Krakow på Trivago. Klikk her.


Bordeaux: Storbyen du skal besøke i 2017

Den franske vinbyen ble kåret til byen du skal besøke i 2017 av det prestisjefulle reisemagasinet Lonely Planet. Det er kanskje ikke så rart. Her får du beundringsverdig arkitektur, museer, landskap og gater. I tillegg er havnebyen hovedstaden for verdens største vinindustri – så her kan du ta deg et glass med god samvittighet. Det er mange andre grunner til hvorfor du bør ta turen til Bordeaux i år, som for eksempel budsjettvennlige priser på hotell og fly.

Flybilletter fra 299,- én vei med Norwegian.

Finn det rimeligste hotellet i Bordeaux på Trivago. Klikk her.


Barcelona: Spansk drømmeferie med familien

Vi reiser hit for en allsidig ferie. Om du vil ha sol og strand, får du det i Barcelona. Bra shopping og kjempegod mat? ja, du får det i Barcelona. Spektakulær arkitektur og sjarmerende gater? Det har Barcelona også.

Kombinasjonen av strandliv og storbyliv er også temmelig unik. Her kan du spise middag hos stjernekokker, se banebrytende arkitektur, bestige fjelltopper mitt i byen og flyte på ryggen i Middelhavet. Ikke rart Barcelona er blitt en sikker vinner blant nordmenn på storbyferie. Med euroen under 10 kroner får du i tillegg mer for pengene.

Flybilletter fra 299,- én vei med Norwegian

Finn det rimeligste hotellet i Barcelona på Trivago. Klikk her.


Paris: Romantikkens hovedstad

Vi blir aldri lei Paris! I Paris kan du bestige Eiffeltårnet, kjøre bil gjennom verdens største rundkjøring, spise gatelangs gjennom flotte avenyer, spise deg mett på verdens beste makroner eller besøke Mikkemus og vennene hans på Disney Land. Samtidig har Paris mange hemmeligheter som venter på å bli oppdaget.

Visste du for eksempel at du kan se leiligheten til Gustave Eiffel (1887–1889) på toppen av Eiffeltårnet? Flybillettene er rimelige, og du kan finne deg et relativt bra hotell til under 1000-lappen per natt.

Flybilletter fra 349,- én vei med Norwegian.

Finn det rimeligste hotellet i Paris på Trivago. Klikk her.

 

Om trivago

www.trivago.no finner reisende det ideelle hotellet til den beste prisen. Trivago er verdens største hotellsøkeside på internett som sammenligner overnattingspriser for i overkant av 1 million hoteller. Søkemotoren disponerer priser fra over 250 bookingsider. Hver måned benytter 120 millioner seg av trivago for å sammenligne hotellpriser. Trivago har sitt hovedkontor i Düsseldorf, Tyskland. Selskapet ble grunnlagt i 2005 og opererer internettsøk i hele 55 forskjellige land, på 33 forskjellige språk.