De 10 beste byene for one-night stands

Det er noen byer som rett og slett er bedre for one night stand. Det er disse.

Først kan du få noen tips: De yngste er minst interessert, folk som står alene er best å snakke med, snakk med selvtillit og prøv å få den andre til å si mest mulig – og gi komplimenter, men ikke for mange.

Les også: 6 hoteller som sier sex

Så, da er det bare å komme med stedene hvor du bør dra.

Under er uansett de ti byene, basert på statistikk og annen løgn, som skal være de ti beste. Så får det være en diskusjon om man kan bruke uttrykket best. I tillegg: Ja, vi har prøvd oss på litt humor.

Foto: Getty Images

Reykjavik, Island

De drikker mer enn oss på Island. De går mer ut enn oss på Island. Og islendingene har i snitt ganske mange seksualpartnere  i løpet av livet (flere enn oss i Norge). I tillegg har eksperter på Island, altså folk fra den lille øya, fortalt oss at det er omtrent like vanskelig å sjekke opp noen på Island som det er å gi bort Marc Jacobs-vesker på Frogner i Oslo.

Hotellet du bør velge bør selvfølgelig være i sentrum, og da er dette anbefalt.

Du flyr dit, for det er for langt å svømme.

Helsinki

Foto: Getty Images

Finske kvinner er de som har flest sexpartnere i året. På en delt førsteplass med oss i Norge. Åtte av ti finner mener for øvrig at sex er helsemessig bra, rent generelt, og det er noe av det høyeste i Europa. Enkel matematikk, en vodka og et godt hotellrom er vel resten av ligningen. Vi ville bodd her

Selv om du kan kjøre bil så er det lurt å fly.

Bodø

Norske kvinner har flest sexpartnere i året sammen med finner. Det er visstnok ikke en myte at det er lettere å sjekke opp alenemødre/alenefedre på byen enn andre, og det er i Nord-Norge du finner flest av dem. I Nordland er 9,1 prosent av alle mødre enslige. Siden vi hadde statistikk en gang på 80-tallet så tror vi også at det er en sammenheng mellom enslige mødre og enslige fedre.

Her er de beste hotellene i Bodø

Foto: Getty Images

Tromsø

Universitetet i Tromsø utfører seksualvanestudier for FHI. Vi tror ikke på tilfeldigheter, og går ut fra at det er en grunn til at det gjøres fra Tromsø. Hvis det er greit med en dyp samtale først kan du jo prøve en student i kjønnsstudier. I Troms er 12 prosent av alle mødre enslige, og Troms fylke er på en god andreplass i sexlyst i Norge.

Her er de beste hotellene i Tromsø

Foto: Getty Images

Hammerfest

I Finnmark er over 16 prosent av alle mødre såkalte enslige mødre, i tillegg har byen generelt en høy andel av såkalt aleneboende.

Her er de beste hotellene i Hammerfest

Foto: Getty Images

Oslo

Oslo er den byen i Norge med flest single, i rent antall altså (1 av 4). Og som alle som har litt peiling på odds vil fortelle deg: Jo flere du kan velge blant, jo større sjanser har du. Apropos studenter, så er 61 prosent av studentene ved Universitetet i Oslo kvinner så kanskje et besøk i august? Tar du også med at undersøkelser har vist at single i Oslo er de som er mest glad i sex i Norge så blir det vel oss to i Oslo…

Her er de beste hotellene i Oslo

Foto: Getty Images

Bergen

Undersøkelser viser at de som studerer økonomi, spesielt høyere studier innen økonomi, er de studentene som har flest sexpartnere. I Bergen har de Norges Handelshøyskole, så hvis du synes det er greit at du muligens blir satt inn i et Excel-ark etter endt samleie så kan det være fint å reise hit. I tillegg regner det relativt mye så det er store grunner til å holde seg inne, i senga.

Her er de beste hotellene i Bergen

Liverpool

Det er ikke mange byer i verden hvor det er slik at kvinner er mer aggressive enn menn på sjekkefronten, og hvor det er helt greit. Det er gode nyheter for begge kjønn. Bare ta et lite kurs i den noe spesielle formen for engelsk før du drar dit.

Her er de beste hotellene i Liverpool

Foto: Getty Images

København

De er glad i boller i København, men det betyr altså noe annet på dansk. Danskene er kjent som lettsindige i kondombruk, men samtidig også relativt lettsindige i seksualpartnerskap.

Svenskene tuller med at ingen i København vet betydningen av ordet «nej,» men det er selvfølgelig en god svenskevits siden danskene knapt forstår et ord svensk.

Sjekk her hvor du kan bo for å ha det bra

Amsterdam

Det er ingen tvil om at man er mer frigjort i Amsterdam enn i mange andre byer i Europa. En by som leverer.

Se de 10 beste hotellene i Amsterdam her