Her får du Nord-Norges beste hotellutsikt

På kaikanten i Bodø finner du et nyåpnede Scandic Havet. Hotellet er for deg som er eventyrlysten og som vil ha den beste utsikten man kan få fra et hotellrom i Nord-Norge.

Nord-Norges høyeste

hotell

 

I juli stod Nord-Norges høyeste hotell ferdig med sine 234 rom. Råere utsikt får du ikke fra noen hoteller nord for polarsirkelen, og hotellet ligger kun 5 minutter unna «alt» – enten du ankommer eller skal reise med tog, ferge, buss, fly eller hurtigrute.

Book et rom på Scandic Havet her.

Et opplevelseshotell

hotell

 

Et av målene hotellets personale har er at du som gjest skal ha opplevd noe ekstra under ditt opphold. Her kan du velge mellom en rekke matopplevelser, kulturopplevelser og selvfølgelig utsiktsopplevelser. Med et nærmiljø full av fantastisk natur, er det en selvfølge at Scandic Havet kan skreddersy turer til Saltstraumen og Kjerringøy, samt opplevelser som grottevandring, searafting, havfiske og havørnsafari. I sommermånedene kan du erstatte den tradisjonelle hotellfrokosten og ta turen med rib over til Paradisbukta hvor du vil få servert frokost, og får utlevert badekåpe til bruk etter en dukkert.

Perfekt for konferanser

hotell

 

Opplevesestilbudet er perfekt som sosiale rammer rundt konferansen eller en kick off. Scandic Havet er ikke bare Nord-Norges høyeste hotell, men også landsdelens største konferansehotell. Scandic Havet kan til sammen huse 600 konferansegjester, og har i tillegg til sin konferansesal 15 mindre møterom med kapasitet fra 8-40 personer. Konferansen kombineres med god mat og godt i glasset i Roast restaurant og bar. Roast befinner seg i 17. etasje, og her får du så klart en fantastisk utsikt over Bodø by på kjøpet. I skybaren er det vinduer fra gulv til tak slik at du kan nyte en drink og la deg forføre av den spektakulære utsikten i alle himmelretninger.

Se mer om Scandic Havet her.