Her får du strand- og byferie i ett

En ting som kan være vanskelig når feriedestinasjonen skal bestemmes, er å velge mellom strand- eller byferie. Men hvem har sagt at du ikke kan få i både pose og sekk? Dette er de beste reisemålene for deg som vil ha både strandkos og byliv på én gang.

Barcelona, Spania

yay-5674762-digital

Det overrasker nok ikke at Barcelona har fått plass på denne listen. Den spanske byen legger på alle måter til rette for den perfekte ferien – du kan nyte late dager på stranda, beundre vakker arkitektur, shoppe i de mange butikkene og danse natten lang på de folksomme utestedene.

Her kan du overnatte:

Barcelona

Opplev ren luksus og utsikt over byen på W Barcelona, få et avslappende opphold på Hotel Arts, ta en dukkert i takbassenget på Majestic Hotel & Spa eller sjekk inn i egen leilighet for en helt spesiell opplevelse.

Honolulu, Hawaii

yay-2240921-digital

Honolulu på Hawaii er nok allerede et drømmereisemål for mange, og det skader ikke akkurat at stedet har så mye å by på. Stranden er perfekt, bølgene inviterer til surfing og du kan lett bruke mange timer på shopping. Sjekk for eksempel ut kjøpesenteret Ala Moana, hvor du finner mer enn 260 butikker og restauranter.

Sjekk ut disse tre hotellperlene:

Honolulu

Få Hawaiifølelsen på The Royal Hawaiian, nyt ren luksus på Prince Waikiki og slapp av i høyden på Trump International Hotel Waikiki Beach.

Nice, Frankrike

yay-10184606-digital

Den franske rivieraen er kjent som en lukusdestinasjon med mye å by på. Legg turen til Nice, og nyt den vakre stranda, de franske makronene og den hyggelige gamlebyen. Nice er også byen for deg som er opptatt av kunst og kultur. Gå for eksempel innom Galerie Jean Renoir, hvor du kan beundre kunsten til de unge og lovende.

Sov godt her:

Nice

Slikk sol på taket til Goldstar resort & suites, bo rett ved stranda på Hotel Negresco og nyt alle tenkelige fasiliteter på Hyatt Regency

Cape Town, Sørafrika

yay-8528264-digital

Slående strender, bugnende vingårder, natur som tar pusten fra deg…det er mange grunner til å besøke Cape Town. Husk at du ikke kan dra til byen uten å ta taubanen opp til storslåtte Table Mountain, hvor utsikten er helt fantastisk.

Slå deg ned her:

Cape Town

Få komfort for alle penga på Cape Grace Hotel, komfort og bra beliggenhet for en billigere penge på sjarmerende City Lodge Hotel V&A Waterfront eller bo luksuriøst ved havet på The Table Bay Hotel.

Rio de Janeiro, Brazil

179071963

Ah, Rio. Karneval, dans, solbrune kropper og varme dager er bare noen av stikkordene som beskriver denne byen. Når byen i tillegg er omkranset av majestetiske fjell, kritthvite sandstrender og krystallblått hav, sier det seg selv at Rio de Janeiro er et sted du vil huske for alltid.

Her kan du nyte late dager:

Nyt livet på dette flotte hotellet, med kort gangavstand til Copacabana-stranden og utsikt til strandabo på dette flotte designhotellet, eller gå for full pakke og sjekke inn på Copacabana Palace Hotel.

Sydney, Australia

164909255

Det er ingen hemmelighet at Australia har flotte strender, og i Sydney får du både strand og by i ett. Verdt å få med seg i Sydney er operahuset (selvfølgelig), Taronga Zoo, en gåtur på Sydney Bridge og så klart Bondi Beach.

Ikke gå glipp av disse hotellene:

Sjekk ut luksusleilighetene Meriton Serviced Apartments som ligger i World Tower, Kent Street, Pitt Street og Campbell street, for ultimat luksus ved Sydneys hotteste steder. Populære Hilton Sydney med byens største treningssenter, er også en sikker vinner for deg som vil ha et behagelig opphold med alt du trenger av luksusfasiliteter.

Miami, USA

yay-11445698-digital

Det er umulig å dra til Miami uten å komme i godt humør. Sterke farger, smilende mennesker, langstrakte strender og et pulserende byliv – her får du alt du kan drømme om. Legger du ferien til Miami kan du til og med ta båt over til Bahamas for en billig penge, og oppleve to fantastiske steder på en ferie.

Bo her:

Miami

JW Marriott Marquis Miami er på Tripadvisor rangert høyest av alle hoteller i Miami, og det er ikke uten grunn. Her bor du midt i downtown Miami, får særdeles lekre rom og alt annet du kan forestille deg. Sjekk også ut Intercontinental Miami og Hotel Beaux Arts Miami.