Her får du verdens beste solnedgang

Det skal ikke mye til for å oppleve noe magisk. Når himmelen eksploderer i farger og solen daler forsiktig ned, får verden en vakker glød som gir oss en herlig følelse.

Solnedgangen er også en av de mest fotograferte motivene som finnes, så om du vil ta noen av verdens fineste solnedgangsbilder, ja, da er det bare å gjøre seg klar.

National Geographic Chanel har nemlig kåret de 10 beste stedene du kan nyte den vakreste solnedgangen. Ta en titt:

Husk at du kan søke etter billige flyturer her.

 

10. Uluru, Nordterritoriet, Australia

10

Uluru er også kjent som Ayers Rock og er en fjellformasjon som ligger i det nordterritoriet i det sentrale Australia. Her får du en av verdens beste solnedganger, skal vi tro National Geographic. Fjellformasjonen er en del av en nasjonalpark som står på verdensarvlisten til Unesco, og eies av lokalbefolkningen «aboriginene». Fjelltoppene får en herlig, rød farge når solen daler sakte ned, som gjør dette til en en  av verdens beste solnedganger.

Sjekk ut dette hotelled ved Uluru.

9. Vairou Bay, Bora Bora, Tahiti

9

Vairou Bay har toppet flere kåringer når det gjelder toppdestinasjoner, i tillegg til å være en av verdens mest romantiske steder. Det er kanskje ikke så rart i at de kommer med i denne kåringen også. En herlig solnedgang gjør nemlig den romantiske atmosfæren enda bedre. Palmetrær, frisk bris, tropisk klima og en solnedgang som gjør himmelen til en sukkerspinn.

Sjekk ut dette nydelige hotellet i Bora Bora.

8. Kenting National Park, Hengchun Peninsula, Taiwan

Kenting National Park er en av Taiwans mest populære turistattraksjoner av flere grunner. Her kan du se landbruksområder og få et innblikk i innbyggernes daglige liv. I tillegg er nasjonalparken full av fjell, fjorder, innsjøer, og herlige strender. Solnedgangen er ikke den første attraksjonen som får turistene til å strømme til, men det betyr bare ta du kan få den for deg selv!

Har du sett dette hotellet i Hengchun?

 

7. Clifton – strender, Cape Town, Sør-Afrika

ThinkstockPhotos-476136000

Clifton-strendene ligger på et eksklusivt område hvor noen av de rikeste i Sør-Afrika har sine eiendommer her. Boligene ligger på klippene og har fantastisk utsikt over Atlanterhavet, og det beste av alt: den herlige solnedgangen som tar deg med til en hel annen verden.

Kwin Stays er et perfekt hotell for deg som vil til Cape Town.

 

6.Oia – slottet, Santorini, Hellas

iStock_000020694356_Full

Å se solnedgangen i Santorini er definitivt turistenes favoritt, og særlig fra det populære Oia-slottet. Turistene samler seg minst 1 time før for å få plass til å nyte utsikten, med stoler og nister. Eller så er det bare å sette seg ned ved de mange restaurantene, ta et glass vin og bare nyte solnedgangen derifra. Det er som et stort postkort!

Les også: Santorini – en gresk idyll

Sjekk ut denne herligheten av hotell i Santorini.

 

5.Torres del Paine National Park, Chile

iStock_000068250489_Full

En annen nasjonalpark med en av verdens beste solnedganger, er Torred del Paine. Parken får rundt 150.000 besøkene hvert år som Chiles mest populære sted for fotturer, og består av fjell, innsjøer, isbreer og elver. Tenk deg den nydelige solnedgangen med alt det vakre rundt deg?

Dette hotellet må du se !

4. Key West, Florida

iStock_000042290642_Full

Key West er et veldig magisk sted, og mye på grunnen av solnedgangen som alle snakker om. «Ser deg ved solnedgangen!» brukes mye av Key Wests innbyggere. Helt siden 1960-tallet har folk samlet seg i Mallory Square hver kveld for å få med seg det magiske øyeblikket.

Her bor du i Key West.

3.New York Harbor, New York

iStock_000063337541_Full

Fra New York Harbour får du en fantastisk, magisk utsikt. Mange velger å ta kjøre med cruisebåt for å få med seg solnedgangen. Byens lys som glitrer på det mørke havet, frisk bris, drink i hånda. Kan det bli bedre enn det?

Her bor du i New York.

 

2.Antelope Island State Park, Syracuse, Utah

ThinkstockPhotos-92204931

Dette er et flott sted å se solnedgangen med flokker av Buffalo beite og de omkringliggende fjellkjedene. Antelope Island State Park er rik på skjønnhet og naturlige omgivelser, og er et perfekt sted å se den store saltsjøen.

Les også: Highway 1 – verdens beste biltur

 

1.Halekulani Resort, Honolulu, Hawaii

Nummer 1 på listen over verdens beste solnedganger finner du på Hawaii, Honolulu. Og det beste stedet du ser solnedgangen er ikke bare fra alle de vakre strendene du finner på øya, men fra 5-stjernershotellet, Halekulani Resort, ifølge National Geographic. Sett deg ned på verandaen, la brisen komme fra vannet, og ta deg en mai-tai og bare drøm deg bort mens du nyter denne herlige solnedgangen. Du kommer aldri til å få nok av himmelens farger, som mest sannsynlig har like farger som din eksotiske mai-tai.

Bestill hotellet på Halekulani resort her.

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights. Her finner du verdens beste hoteller. Enten du velger å booke din neste ferie eller om du bare vil drømme deg litt bort- kan vi garantere at reiselysten vil stige!

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider her

LES OGSÅ:

Dette er verdens beste luksushoteller i 2015

Hit legger du høstferien