Her ferierer du med stjernene

Ferieparadisene som tiltrekker til seg de rike og berømte.

De mest luksuriøse resortene, tilbaketrukne strandvillaer eller idylliske vingårder. Feriedestinasjonene til kjendisene er like mange som de er varierte. Men store stjerner fra underholdningsbransjen har mer til felles enn eksklusiv smak: De velger å gi oss dødelige et lite innblikk i en verden full av asurblått hav, kritthvite strender og tropiske oaser, gjennom sosiale medier. Er ikke ferien booket enda, kan du finne inspirasjon i stjernenes favorittsteder eller ta en titt på nye reisemål fra Oslo i sommer.

St.Barts

Victoria Secret-modellen Candice poster eventyrlige bilder fra hele verden. En av de siste er dette fra Hollywood-elitens favorittsted, nemlig St.Barts.

St.Barts har lenge vært destinasjonen for alle solhungrige Hollywood-stjerner. De eventyrlige omgivelsene lokker til seg kjente navn, og muligheten til en ferie uten en flokk med fotografer og andre «dødelige» gjør øyparadiset til en storfavoritt hos blant annet Olivia Palermo, Beyonce, Jessica Alba, Marc Jabos og Kardashian-klanen.

Vil du mingle med Leonardo DiCaprio, kan du se oversikten over hotellene på den populære øya her.

Blant hotellene som topper listen på Hotels.com er Le Sereno gjestenes favoritt.

24231_152_z

Disse luksuriøse og romslige suitene ligger ved stranden, og skilter med utsikt over bukten og spektakulær panoramautsikt over vannet fra San Bartolomé.  Et ferieparadis hvor dagene kan fylles med ulike vannaktiviteter som snorking og kanopadling eller total avkobling ved vannkanten.

Se flere bilder av hotellet her.

 

Hawaii

Verdens kanskje mest populære artist, Taylor Swift, kan velge og vrake mellom destinasjoner og hoteller. Valget i 2015 falt på Hawaii sammen med venninnegjengen og ut i fra sosiale medier virker det som Taylor hadde en meget vellykket ferie.

Taylor postet bilder fra både båt, strand og fjellturer. Vil du oppleve ekte Hawai så er Molokai øya for deg: Ingen av husene er høyere enn et kokosnøtt-tre, det er ingen trafikklys (ei heller trafikk) og en av de største strendene i hele staten: Papohaku Beach. Vil du oppleve resorts, er ikke dette øya for deg, men vil du nærmest mulig naturen er dette et utsøkt valg.

Les vår store Hawaii-guide her som hjelper deg med å velge både fly, øy og aktiviteter.

Kauai – for sansene
Øya er den nordligste av turistøyene og en stor opplevelse med tanke på natur, sanseinntrykk og selvfølgelig – strandliv.

Koa Kea Hotel & Resort
Dette hotellet åpnet i 2009, og har 121 rom – i målestokken til de fleste andre stedene å dra til på disse øyene et relativt lite hotell, altså. Ikke at du får lite luksus, snarere tvert i mot. Det moderne hotellet har alt fra dockingstasjoner på rommet til spa, basseng, en nydelig restaurant og service fra a til å.

sanser

Hotellets luksusrom er nettopp det: Luksus. Skal du virkelig la sansene få alt de ønsker, er dette et meget godt valg.

Se flere bilder her

Se flere hoteller i ferieparadiset Hawaii her.

Mexico

Mexico har på kort tid blitt et av de aller mest populære reisemålene for nordmenn. I Mexico får du virkelig oppfylt dine feriedrømmer. Her venter milelange kritthvite strender, kokospalmer og et asurblått hav. Det er derfor ikke overraskende at kjendiser som Jessica Alba valgte å ta med både mann og barn og nyte late dager i solen her.

Det er ikke mangel på fortryllende hoteller i Mexico som passer barnefamilier, så vel som det mest kresne luksusdyret. Laurel Nights har et godt utvalg av hoteller som tilbyr det lille ekstra og The St. Regis Punta Mita Resorter er et av de beste hotellene ved Stillehavet.

1929211_344_z

Hotellet holder en utrolig høy klasse (man kan knapt kan beskrive det. Av fasiliteter er det blant anndet virkelig god golf (to Jack Nicklaus-baner), et stort tennissenter, en av de beste barneklubbene i verden og meget god mat. Hotellet er stort, profesjonelt og gjennomført. Anbefalt! Her kan du se flere bilder av 5-stjerners hotellet.

Se flere luksushoteller i Mexico som har kommet på listen til Laurel Nights.

Les også: Slik får du mest ut av fridagene i 2016

Italia

Pop-dronningen Beyonce, Jay-Z og deres datter Blue Ivy valgte Europa som sin feriedestinasjon i 2015. På sin Instagram-konto postet hun idylliske bilder slik at vi fikk følge med og drømme oss bort i familiens perfekte ferie. Amalfikysten ble godt dokumentert og flere kjente ansikt fra film- og musikkverden sluttet seg til familien når Beyonce inviterte til bursdagsfest i Italia.

Ser du etter eventyrlig utsikt og sjarmerende hotell som tar pusten fra deg, er Le Sirenuse i Positano noe for deg.

12066_211_zSe flere bilder av dette romantiske hotellet.

Som et familieeid hotell helt siden 1951,har det stadig vokst seg større og er populært blant turister. Luksusresorten har idag trolig byens beste panoramautsikt, over den lille byen i Amalfikysten, Positano. Det er bare å lene deg tilbake, ta et glass hvitvin og nyte den perfekte utsikten.

Det er kanskje ikke rart at byen fikk navnet «verdens eneste loddrette by» av den amerikanske forfatteren John Steinbeck( 1902-1968), som var på besøk i 1953.

Italia har mye å by på, og er et av verdens beste feriemål, enten du er ute etter sol og varme, god mat og vin, kunst og kultur, eller romantiske opplevelser. Har du fortsatt ikke oppfylt Italia-drømmen, kan du lese om Italias råeste hoteller her.

Ser du etter noe mer budsjettvennlig finner du et hav av muligheter her.

Flere Hollywood-stjerner vendte nesen mot Europa sist sommer. Oscar-vinnende Reese Witherspoon tok med familien til kanskje en av verdens vakreste byer, nemlig Roma. Vi blir misunnelige på hennes Instagrambilde av Spansketrappen.

Roma er romantikkens hovedstad, men det er også en by hvor du kan bo i overdådig, deilig luksus omringet av historiske skatter, deilig mat og en utrolig kultur. Kan man drømme om mer?

Vi anbefaler Regina Hotel Baglioni.

445130_288_z

Du kommer til å forelske deg i dette hotellet. Her bor du som i en moderne versjon av filmen «Dolce Vita»! Som en møteplass for de rike og folk som lever et jetset liv, har hotellet et fantastisk utvalg av rom i artdeco-stil.

Baglioni-spaet har 3 behandlingsrom, inkludert rom for par. Tjenester inkluderer dypvevsmassasje, massasje med varme steiner, massasje og ansiktsbehandlinger. Les mer om hotellet her.

Les også: De 10 beste, nye hotellene i 2015

Hellas

Katy Perry tok turen til Hellas og besøkte vakre Santorini.

Santorini eller postkortøya som den også kalles, må vel være Hellas mest omtalte øy og det er ikke uten grunn. Øya, som i dag har sin form og geologi etter et vulkanutbrudd for 3600 år siden, er den største øya i Kykladene. Den er kjent for sin skjønnhet og sitt spektakulære landskap, med bratte fjellvegger som stuper ned i havet og hvite byer som klamrer seg fast til fjellsidene.

Santorini Princess Luxury Spa Hotel i Thira er et fenomenalt hotell som byr på nydelig utsikt over Egeerhavet.

Hotellet har et spa- og velværesenter med badstue, boblebad og behandlingsrom slik at du kan nyte ferien til det fulle.

1957963_78_z

Se flere luksushoteller i Santorini som har toppet listen hos Laurel Nights her.

Thailand

Ferskeste nyhet på kjendisfronten er at skuespilleren Jason Statham har forlovet seg med sin modellkjæreste Rosie Huntington-Whiteley. Dette skjedde når de var på ferie i Thailand kun noen dager siden.

Den smellvakre modellen postet dette bildet med teksten:

«When your man takes your photo…@jasonstatham ?❤️»

Det er mange grunner til å drømme seg helt bort til en tur til Thailand.

Å reise til det asiatiske paradiset Thailand under den kalde, norske vinteren er ingenting annet en magisk. Fram til mai får du nesten garantert sol med god varme (aller varmest er det fra mars). Uansett hvor i Thailand du reiser så er landet en stor opplevelse. Reisende her er alt fra backpackere til billionærer, og du finner alt fra superbillige hoteller til de mer eksklusive luksushotellene de rike og berømte overnatter på.

Du kan lese vår Thailand-guide her som veileder deg gjennom alle deler av landet.

Vil du bo som stjernene, anbefaler vi 5 stjerners-hotellet The Shore at Katathani. Hvem ønsker vel ikke å våkne opp til dette?

3555818_116_z

Fordelt på 48 gjesterom med restaurant, spa og helsestudio. Du får servert herlig frokost (gratis), gratis wi-fi er å finne overalt på hotellet. På rommene kan du få spektakulær utsikt over havet og eget basseng. Les mer om hotellet her.

Frister det med en Thailand-ferie finner du en oversikt over hoteller i alle prisklasser her.

Reiselysten? Les om reisetrendene for 2016 her.

Les også:

5 billige partybyer du besøker meg guttegjengen

7 ting som hjelper deg å overleve vinteren

Derfor er dette en by du bør oppleve som singel