Her ferierer toppbloggerne

Vi har spurt noen av våre største og mest populære bloggere, hvor de helst vil dra på ferie igjen, og i år.

Annette Haga (Nettenestea), Kristina Andersen, Cathrine Heienberg (Cathinthecity) og Lene Orvik har alle sine favorittdestinasjoner, som de anbefaler alle lesere som ønsker seg en garanti på en god ferieopplevelse.

I tillegg avslører de hvor de kommer til å legge ferien sommeren 2013. Sjekk deres tips og bli inspirert før du selv booker årets ferie. Kanskje får du inspirasjon til å prøve noe helt nytt?

 Her bestiller du gode og billige hotell 
Her finner du alle fly, rangert på pris, tidspunkt, varighet eller flyselskap.

Annette Haga anbefaler Maldivene og Velassaru på det varmeste om man er ute etter et romantisk reisemål med fantastisk strand.

 

Annette Haga (Nettenestea) vil tilbake til Maldivene

– Min absolutte favorittdestinasjon er Maldivene. I påskeferien i fjor reiste jeg dit med kjæresten og det var helt fantastisk! En veldig romantisk og rolig atmosfære med nydelig strand og turkist hav. Vil absolutt tilbake dit! Vi dro til Velassaru og det tok oss i underkant av tjue minutter å gå rundt den lille øya.

– Når målet er shopping fremfor strandliv så kan jeg på det varmeste anbefale New York. Jeg liker å reise dit i begynnelsen av sommerferien, for da kan du gjøre utrolig mange designerkupp! Dessuten slipper du å fryse når du går rundt, og det er jo så mye å se! Her vil jeg anbefale å bo i nærheten av Soho, det er mitt favorittsted!

 –  Og hva er planene i år?

– I år planlegger jeg å reise til Miami for å få kombinert både strand og shopping. Det blir nok noen weekendturer til storbyer også, jeg har enda ikke vært i Barcelona og dit har jeg veldig lyst til å dra!

Kristina Andersen m/venninne hygger seg i Sharm El Sheik, hvor det er mye å finne på forutenom soling.

Kristina Andersen om Egypt

– Jeg vil uten tvil anbefale Sharm El Sheikh som et reisemål. Dette er den beste syden opplevelsen jeg har hatt,
og jeg storkoste meg der nede!

– Hvis du ønsker å snorkle i krysstallklart hav med fargerike fisker, bli brun og
kose seg under solen, spise deilige middager på kveldene og rett og slett bare nyte livet – er Sharm El Sheikh
plassen jeg vil anbefale deg. Hit skal jeg definitivt tilbake!

 –  Og hvor går turen i år?

– I år har jeg selvfølgelig også noen ferieplaner, jeg vil oppleve masse. Gjerne en tur tilbake til Egypt, det er så fantastisk der!

– Jeg har også store planer om to eller tre uker i Los Angeles, forhåpentligvis får jeg og jentene til en skikkelig venninnetur. Ellers blir det nok noen weekendturer
til London, Stockholm og Paris. Jeg elsker å reise! En tur til Caribien har jeg også lyst til, sammen med familien. Gjerne i påsken!»

 Her finner du hotell  (PS: Halv pris på alle hotell ut dagen)
Her finner du billigste fly

 

I likhet med Annette Haga har også Lene Orvik Maldivene som sin klare favoritt.

Lene Orviks sin nr. 1

1. Maldivene – Omtalt som paradis på jord, og ja. Det kan jeg faktisk skrive under på at det er. Helt fantastisk, og nesten vondt for øynene fordi det er så vakkert. Avslappende og perfekt for en kjærlighets tur sammen med den man er aller mest glad i. Bade, spise god mat, slappe av og bare være …

2. Mexico – Et sted man bare MÅ besøke. Har vært både i Cancun og Playa Del Carmen, og kan absolutt anbefale begge steder. Dette er landet for utflukter- samtidig som man også kan slappe av på de ufattelig fine strendene og nyte det azurblå vannet. Et syn for øynene!

3. Dubai – Ingenting kan overgå Dubai i mine øyner, ihvertfall ikke mtp. arkitektur, ting å se og luksus. Det er så fint og rent, og alt er så utrolig gjennomført. MÅ besøkes. Anbefaler spesielt en tur i verdens høyeste tårn, samt det å se fonteneshowet utenfor Dubai Mall.

  – Og hva gjør du i sommer?

– I år har jeg ikke lagt helt ferdig planene mine. Men jeg skal til USA i sommer på jentetur, New York etterfulgt av Miami. Så regner jeg med det blir et nytt besøk til Dubai, shoppingtur til London. Så får vi se hvilke andre planer som dukker opp ila. 2013.

 

Cathrine Heienberg elsker alt ved New York, og mener byen passer for alle, uansett alder.

Cathrine Heienberg (cathinthecity) sin klare favoritt

– Den største favoritten min er så klart New York. Jeg elsker alt ved byen, og drar så ofte jeg kan. New York passer for alle, uansett alder, spesielt hvis man gjør god research og unngår å bruke for mye tid på turistattraksjoner. Stemningen og atmosfæren i New York er simpelthen magisk, og det er bare nødt til å oppleves.

– Jeg besøkte Sør-Afrika for første gang i september, og hadde en helt fantastisk uke. Dit vil jeg også anbefale alle å reise. Vi besøkte vingårder i Stellenbosch, dro på safari både i bil og på hesteryggen, fikk en utrolig lærerik tur med guide til townships og historiske områder, bare for å nevne noe. Et ypperlig reisemål enten man vil slappe helt av, eller ha en mer actionfylt ferie.

 – Og hva gjør du i sommer? 

 – I sommer blir det nok en del storbyturer, men jeg har også veldig lyst til å dra til Karibien. Aruba er den store drømmen min nå.

 

Har du bestemt deg?

 Her bestiller du gode og billige hotell 

Her finner du alle fly, rangert på pris, tidspunkt, varighet eller flyselskap.