Her finner du verdens mest sexy kvinner

Tror du Norge er med på topp 10?

Reisedatingsiden MissTravel har nylig spurt sine medlemmer om hvilke nasjonaliteter de synes er mest sexy, og på listen finner vi både overraskende og mindre overraskende resultater. Her kan vi presentere de 10 landene med mest sexy kvinner – i stigende rekkefølge.

10. Canada

yay-13055892-digital

Er kvinnene like vakre som naturen i Canada?

På 10.plass i kåringen finner vi Canada, et land som for norske turister har en tendens til å havne i skyggen av USA. Canada er et stort land, og kan by på vakker natur, Niagara-fossen og spennende byer. Blant de mest populære turistdestinasjonene finner vi byene Quebec, Vancouver og Montréal. I Quebec bør du sjekke ut hotell Hilton Quebec, som har en svært god beliggenhet og standard.

Her finner du hoteller i Vancouver, og her i Montréal.

9. Sør-Afrika

Sør-afrika

Foto: Splash News og Gregorio Binuya/Everett Collection.

At Sør-Afrika er med på listen, overrasker ikke. Mange vakre, kjente kvinner kommer fra det sydlige landet, som Victoria’s Secret-modellen Candice Swanepoel og skuespiller Charlize Theron. Sør-Afrika er også et ypperlig feriested, med byer som Cape Town, Durban og Johannesburg. Reiser du til Sør-Afrika, er safari et must.

Les vår guide til Sør-Afrika her.

8. Bulgaria

yay-10410046-digital

Landet på 8.plass er Bulgaria, et land nordmenn gjerne først og fremst forbinder med sydenfyll i Sunny Beach og Golden Sands. Ja, Bulgaria er et bra sted for fest og sydenmoro, men landet har også veldig mye mer å by på. Du kan for eksempel reise til den sjarmerende badebyen Sozopol, kulturhistoriske Nessebar og den spennende storbyen Varna. Bulgaria er også et av de billigste ferielandene for oss normenn.

Her finner du akkurat nå en rekke billige restplasser til Bulgaria.

Les også: Dette er de aller beste badebyene i Bulgaria.

7. Australia

479124451

Australia har mer å by på enn «bare» sexy damer.

Det er kanskje lang til Australia, men turen dit er absolutt verdt det. Ikke bare er landet på 7.plass på denne listen, Australia kan også skilte med de meste fantastiske strender og korallrev du kan forestille deg. Reiser du «down under» bør du blant annet ta turen innom Surfer’s Paradise, Sydney og Melbourne.

Les vår guide til 10 kule opplevelser i Australia her.

Lyst til å reise til et av landene på listen? Her kan du søke etter de billigste flybillettene. 

6. Spania

Spania

Bilde fra Formula One World Championship. Foto: Xpb.Cc Limited.

Spania er et populært ferieland for solhungrige nordmenn, og med byer som Barcelona, Madrid og Malaga er ikke det rart. Det er også en kjent sak at spanske kvinner er vakre, og det tydeligvis brukerne av MissTravel enige i. I Madrid bør du bo på Hotel Silken Puerta America, som også er med på vår liste over verdens 50 beste byhoteller.

Her finner du en rekke Spaniareiser, blant annet til Mallorca.

 Les også: Spania i objektivet.

5. Filippinene

166224460

Har du ikke vært i Filippinene, har du gått glipp av noe. Filippinene består av 7.107 øyer beliggende mellom Stillehavet i øst og Sør-Kinahavet i vest, og det er ingen overdrivelse å kalle øyer som Boracay og Manila for paradis på jord. Her får du med andre ord både vakker  natur og vakre kvinner!

Manila anbefaler vi disse tre hotellene:

Hoteller

Diamond Hotel Philippines, The Linden Suites ManilaManila Hotel.

4. England

england

Bidrar supermodellen og Game of Thrones-stjernen til at England kom med på listen? Foto: JAG/insight media og Jennifer Mitchell / Splash News.

Det er kanskje mer overraskende for noen at England er med på lista over mest sexy nasjonaliteter, men når man tenker på kjendiser som Catherine Zeta-Jones, Emilia Clarke og supermodell Rosie Huntington-Whiteley så er det kanskje ikke så rart allikevel. England er heller ikke dumt som reisemål – dra for eksempel til pulserende London, vakre Bath og flotte Bournemouth. Det er heller ikke spesielt langt til England med fly, så her kan du lett ta en langweekend. 

Les også:

Her bør du spise og drikke i London

Disse to områdene er perlene i London

3. Colombia

464633739

Colombia er landet som i nord grenser mot Det Karibiske Hav, og i vest mot Stillehavet. Colombia preges av vakker og variert natur, og du kan oppleve både Amazonasjungelen og Andesfjellene i det spennende landet.  

Les mer om Colombia i denne saken.

2. Russland

Russland forbindes kanskje med kulde og store pelsluer, men landet har også i følge MissTravel særdeles sexy kvinner. I Russland kan du ta turen innom St.Petersburg og Moskva, og har du mulighet bør du slenge deg med på en tur med den transsibirske jernbanen. Hvem vet, kanskje du møter en russisk skjønnhet på toget?

Topp tre hoteller i St.Petersburg: 

Russland

Belmond Grand Hotel EuropeAngleterre HotelCorinthia Hotel St Petersburg.

1. Brasil

Brasil

Helt øverst på lista over landene med mest sexy kvinner, finner vi Brasil. Brasil har altså mer å by på enn fotball-VM, og det overrasker neppe at landet også får toppscore på kvinnefronten. Blant byer det er verdt å besøke finner vi Rio de Janeiro, São Paulo og Bahia.

I Rio anbefaler vi det storslåtte hotellet Belmond Copacabana Palace. Det skal sies at du her må ut med et par-tre tusenlapper per natt, så hvis du har et litt strammere budsjett kan du heller sjekke ut Windsor Martinique Hotel eller Hotel Astoria Copacabana.

Les også:

20 grunner til å reise til Brasil