Her føler du deg som en stjerne

I det du stepper inn på hotellet, vil du føle deg som en stjerne på rød løper. Du er en vinner når du bor på St.James i Mayfair, London. 5-stjernershotellet er lokalisert i den elegante delen av Mayfair, i hjertet av London, med 10 minutters gange til Buckingham Palace. Dette er det perfekte stedet hvis du vil oppleve noe av det beste i London. Du spiser også som en stjerne på hotellets Michelin-restaurant, Seven Park Palace. Her er det nemlig stjernekokken William Drabble som lager maten, og du får neppe lyst til å forlate hotellet etter at du har smakt på noe av Londons beste retter. Her tilbys det blant annet tradisjonelle britiske måltid, så vel som kreative, sesongbaserte spesialiteter. Med et bredt utvalg av verdens beste vin, kan du ikke velge feil. Bestill hotellet her. Helt siden 1980-tallet har St.James blitt et populært hotell blant Hollywood-stjerner som Cher, Liza Minnelli og Sean Connery. I dag oser det fortsatt luksus av hotellet, som er fordelt på 60 rom og 10 suites med en moderne tvist. Vegg som er dekket av silketapet, håndlagde lysestaker i glass og luksuriøse, myke senger. St. James skuffer ikke.   Se bilder av hotellet og flere luksushoteller i London under:

10 luksushoteller i London:

Å bo luksuriøst er det de fleste av oss ønsker. Hotellet har blitt den nye destinasjonen, og man vil ha mer kvalitet for pengene når man velger hotell. Vi har gjort det enklere for deg og samlet 10 luksushoteller i London:Finn ditt drømmehotell her.

The Savoy, Soho

Savoy ligger midt i bydelen Westminster. Dette eldgamle hotellet ble åpnet i 1889, og er første luksushotellet i London sentrum. Savoy har fått flere berømte gjester som Elisabeth Taylor, The Beatles, Marilyn Monroe og Charlie Chaplin. Hotellet har lenge blitt assosiert med kunst, og har flere ganger blitt brukt for scener i kjente filmer som Notting Hill(1999).Til og med Duran Durans musikkvideo «Don’t panic!» har blitt spilt inn her. Vil du bo på dette fantastiske hotellet og utforske hva London har å by på? Les den store London guiden her.

The Dorchester, Mayfair

Dorchester er et fantastik hotell som lever opp til forventningene. Elegant, komfortabelt, og en utmerket service. Hotellet har fått anmelder som «feilfri», «perfekt på alle måter» og «luksus på sitt beste» av Tripadvisors anmeldere. Finn flere luksushoteller her.

45 Park Lane, Mayfair

5-stjerners hotellet er omtalt som «the best place to stay in London» av flere anmeldere. Du får en førsteklasses service i et hotell med imponerende moderne design, interiør og lokaler. Ta noen drinker ved hotellbaren eller spis en romantisk middag med din kjære på hotellets restaurant. Finn flere luksushoteller her.

The Wellesley, Knightsbridge

Du kommer til å elske hvert minutt på dette hotellet. Fantastisk service helt fra starten, og et luksuriøst hotell du kommer til å forelske deg i. Her får du fred og ro, i komfortable rom med interiør som får deg til å revurdere interiøret i ditt eget hjem. Finn flere luksushoteller her.

Corinthia Hotel, West End

Corinthia er kjent som det beste spa-hotellet i London. Så om du vil på en avslappende ferie og samtidig bo midt i London sentrum, er dette hotellet for deg. Alt er nytt og fresht, og rommene er store og komfortable med luksuriøs design. Finn flere luksushoteller her.

Claridge’s, Mayfair

Hotellet tilbyr fantastisk kvalitet på alle områder. Beliggenheten, servicen, og hele helheten gjør dette til et hotell du bare må oppleve. Du vil fort legge merke til den spesielle atmosfæren. Her er det mange detaljer som gjør hotellet til en fantastisk opplevelse. Finn flere luksushoteller her.

The London Edition, Bloomsbury

5-stjerners hotell i nærheten av Telecom Towe, Piccadilly Circus og British Museum. Egen restaurant og nattklubb. Hotellet passer også for barn, da det tilbys barnepass. Finn flere luksushoteller her.

Mandarin Oriental, Hyde Park

Hotellet ligger i utmerket område med utsikt over Harvey Nicks. Skal du på romantisk ferie i London, er dette er godt valg. Rett siden av Hyde Park og Knightbridges Tube. Finn flere luksushoteller her.

The Ritz, Piccadilly

I nærheten av Buckingham Palace og Piccadilly Circus. Hotellet er fordelt på 136 gjesterom, kasino, restaurant og treningssenter. Finn flere luksushoteller her.

The Langham, Westminster

I hjertet av London i nærheten av Selfridges med 380 gjesterom, 2 restauranter, 2 barer, innendørs basseng, helsestudio og spa med full service. Finn flere luksushoteller her.