Afrika og Amerika: Hotell, resort og camper med ville dyr

safari-partners

De fleste av oss drømmer om å dra på safari for å se villdyr, men nå kan du faktisk se dem rett utenfor ditt feriehus.

Hvis du ser bort fra skumle løver og geparder, så kan du faktisk få bo tett på med harmløse dyr med disse hotellene i Afrika og Amerika – til og med spise ved frokostbordet med dem! En mer eksotisk og uforglemmelig ferie skal du se lenge etter. Bare se her:

Giraffe Manor – Nairobi, Kenya – Øst-Afrika

magazines

Giraffe Manor er en av Nairobis mest ikoniske og historiske bygninger, og blir flittig brukt som et fotosted for flere internasjonale motemagasiner. Det forundrer oss ikke. Sjiraffer som vandrer rundt og sniker hodet inn gjennom vinduet mens du spiser ved frokostbordet – dét er ikke noe du opplever hver dag. Feriehjemmet er lokalisert i Naorobi Kenya, og har fungert som et drømmested som kan dateres helt tilbake til 1930-tallet.

Her ser du flere hoteller i Nairobi.

Disney’s Animal Kingdom Lodge Resort – Florida, Nord-Amerika

602436_15_z

Om du tar reisen til Disneyworld i Orlando, er Disney’s Animal Kingdom et hotell som er verdt en visitt. Her føles det som du er midt i Afrikas villmark. Hotellet i Florida er inspirert av tradisjonelt afrikansk design, og er omgitt av over 30 ulike dyrearter – blant annet sjiraffer, flamingoer, gaseller, sebra og flere eksotiske fuglearter.

Les mer om hotellet her. 

Makanyane Safari Lodge – Limpopo, Sør-Afrika

003168-01-bedroom-with-elephant-in-front

Hva med å overnatte i et hotellrom, hvor elefanter bare vandrer i det fri, rett foran deg? Dette får du her på Makanyane Safari Lodge. Hotellet er kjent for å være «topp 5 hotellet», for her kan du se fem legendariske dyr på safari: løven, elefanten, Buffalo, neshorn og leopard. Ellers tilbyr hotellet utendørsbasseng, og flere luksuriøse rom inspirert av ingenting annet enn tradisjonell afrikansk kultur.

Se flere hoteller i Limpopo her.

Lapa Rios Eco Lodge – Costa Rica, Mellom-Amerika

1447895_9_z

Midt i tropiske landsbyen Puero Jimenez, får du oppleve et utrolig eventyr. Sitt og spis frokost med apekatter som hopper fra tre til tre utenfor din bungalow, eller våkn opp til lyden av fargerike tukanere som flyr gjennom din balkong. Lapa Rios er definitivt et magisk sted. Utendørs basseng, utsikt mot turkisblått hav, og en stor grønn oase venter deg i den Mellom-Amerikanske perlen.

Les mer om hotellet her. 

Sarova Salt Lick Game Lodge – Kenya, Øst-Afrika

fifer

I nasjonalparken Taita Hills finner du dette sjarmerende hotellet. Her får du en vakker utsikt over Kenyas vakre natur – ikke minst elefanter og buffalos. Dette hotellet er 6 timer kjøretur unna fra Nairobi og 3 og en halv time kjøretur fra Mombasa i Afrika. Rommene står på stolper – akkurat slik at du får en perfekt oversikt over dyrene som vandrer utenfor.

Les mer om hotellet her. 

Royal Malewane Private Game Lodge – Hoedspruit, Sør-Afrika

RM_Accomodation_05_0

I Kruger nasjonalpark ligger Royal Malewane, som ifølge Tripadvisors lesere er en «himmel på jord». Perfekt sted for safaritur. Slikk solen mens du tar en avslappende dykkert i ditt private utendørs svømmebasseng. Ikke bli redd hvis du får besøk av en elefant eller to. På dette hotellet i Afrika får maks 20 personer overnatte – i ekte luksuriøs atmosfære.

Les mer om hotellet her. 

Mokuti Etosha Lodge – Namibia, Sør-Afrika

2470349_59_z

Hyttene i Mokuti ligger ved Etosha Nasjonalpark – et av Sør-Afrikas mest elskede steder for villdyr. I området finner du 2 utendørs svømmebasseng, tennisbaner, dampbad, treningssenter og et barnebasseng. I Namibia får du strålende sol 300 dager i året. Tenk å sove til løvebrøl under Namibias stjernehimmel. Dette er et ørkenland som må oppleves!

Les mer om hotellet her. 

Kings Camp – Limpopo, Sør-Afrika

hotell i amerika, hotell i afrika, hotell, camp, feriehus, villdyr

Kings Camp er et hotell hvor du kan spise en delikat frokost med elefanter(!) midt i villmarken. Her kan du oppleve eksklusive safariturer, golf med sjiraffer(!), helikoptertur rundt viktige landemerker, eller en piknik midt på fjelltoppen. Feriestedet er 6 timer kjøretur unna fra Johannesburg, og ligger i Limpopo provinsen i Sør-Afrika.

Se flere hoteller i Limpopo her.

Kilder: Cntraveler.com