Frister det med ferie til sydligere strøk? Du kan spare tusenlapper på luksushotellet Grecotel White Palace i Hellas. Få oversikt over det store hotellsalget her. Foto: Hotels.com

Her kan du gjøre hotellkupp til sommerferien

Sikre deg drømmehotellet nå før det er for sent.

Dra på ferien du alltid har drømt om i sommer! For mange er det å bo på et fantastisk hotell på stranden selve oppskriften på en vellykket sommerferie. Ja, det og deilig vær selvfølgelig.

Om du ennå ikke har bestilt, bør du få med deg denne kampanjen hos Hotels.com. Hotellnettstedet gir deg nemlig opptil 40% på alle sine strandhoteller i flotte reisemål som Hellas, USA, Thailand og Spania.

Sjekk det store salget her.

 

Visste du forresten at det lønner seg best å bestille hotell og fly hver for seg? Les også: Billig Sydentur


Grand Hotel Miramar, Malaga

Gran Hotel Miramar, Malaga, Utsikt fra luften

Utmerket 5-stjerners hotell på stranden i Malaga. Grand Hotel Miramar tilbyr to restauranter, spa og takterrasse. I tillegg et utendørsbasseng og et døgnåpent treningsstudio.

Les mer om hotellet her.

Se flere tilbud i Malaga her.


The Westin La Quinta Golf Resort and Spa, Marbella

The Westin La Quinta Golf Resort and Spa, Marbella

Hotellet ligger i idylliske Golf Valley med eget spa, golfbane med 27 hull, døgnåpent treningsstudio og to store bassenger. Om sommeren tilbyr hotellet gratis transport til Marbella sentrum og marinen Puerto Banus. La Quinta har også egen barneklubb og tilbyr barnevennlige rom.

Les mer om hotellet her.

Se flere tilbud i Marbella her.


Grecotel White Palace Luxury Resort – All inklusiv, Rethymno, Hellas

Grecotel White Palace Luxury Resort- All Inclusive, Rethymnon, Luksussuite, adgang til basseng, mot havet (Bungalow), Gjesterom

Dette luksushotellet på Kreta er som et hvitt palass midt på stranden. 5-stjernershotellet ligger på en privat strand med spektakulær utsikt over havet – og er ganske barnevennlig. På hotellet kan du velge mellom å spise på 6 forskjellige restauranter, benytte deg av utendørsbassenget eller spille litt tennis på banen. Du får frokost og Wi-Fi inkludert i prisen.

Les mer om hotellet her.

Se på flere tilbud i Rethymno her.


Deva Samui Resort & Spa, Koh Samui, Thailand

Deva Samui Resort & Spa, Koh Samui

Her bor du på stranden i Bo Put med nydelige fasiliteter. Du får alt av spa, treningsstudio, restaurant, utendørsbasseng og barnepass. Dette hotellet scorer høyest på frokost og service.

Les mer om hotellet her.

Se flere hotell på tilbud i Koh Samui i Thailand her.


Beacon Hotel South Beach, Miami Beach

Beacon Hotel South Beach, Miami Beach

For deg som vil bo billig og bra i nærheten av stranden i Miami Beach. Dette er et lite hotell fordelt på 75 rom, og du får frokost og wi-fi inkludert.

Les mer om hotellet her.

Se flere hotell i Miami på salg her.


Få stor oversikt over salget her.


Les også:

En guide til vakre Thailand

Den store guiden til Miami Beach