Her kan du oppfylle havfrue-drømmen!

Nå har du enda en grunn til å besøke Filippinene.

Filippinene har ofte kommet i skyggen av Asias mer populære reisedestinasjoner som Bali og Thailand. Heldigvis begynner flere nordmenn å få opp øynene for det vakre ferieparadiset, som er et ideelt feriemål for vestlige turister.

Med godt over 7000 øyer som alle byr på minst en eller to idylliske strender, lavt prisnivå, utallige attraksjoner, kultur og en vennlig, engelsktalende befolkning er det ikke rart at Filippinene topper listene over land du besøke.

Boracay Beach                                                                                                                                                                            iStock

Melistrender og turkisblått hav

BORACAY

Det prestisjetunge reisemagasinet Coste Nast har i år kåret verdens vakreste strender og ikke overraskende finner vi Boracay i Filippinene på listen. Det er ikke første gangen øyeriket dukker opp på denne type lister. Brukere og lesere av Tripadvisor har flere ganger stemt frem de ulike strendene i Filippinene som verdens beste og vakreste.

Sol, strender, brune kropper, lite klær og saltvann i håret. Ja, takk! Vil flykter gjerne fra ustabilt gråvær, slitsomme vinterklær og mørketider.

Boracay ligger på nordspisse av øya Panay og er et av Filippinenes aller fremste turistmål, nettopp på grunn av strendene få kan konkurrere med. Boracay er stedet for familier, venner og kjærestepar. De ulike strendene har noe for enhver smak. Prisnivået er virkelig lavt og vil derfor passe alle budsjetter.

Det skal godt gjøres å ikke falle pladask for Boracay!

Her slikker du sol, nyter god mat, en iskald øl eller leke havfrue

White Beach, Boracay

Boracay er synonymt med melislignende sand, fantastiske solnedganger og krystallklart vann.

White Beach er den aller mest populære og besøkte stranda i Boracay. Med en strekning på 4 km er den fordelt på 3 seksjoner der hver del har noe annet å tilby utifra dine preferanser.

Se hoteller i Boracay HER.

Bulabog beach,             iStock

Ute etter verdens beste hoteller? Sjekk ut Laurel Nights!

Puka Beach passer utmerket om du vil komme bort fra mennesker og er en morgenfugl. Å se soloppgangen på denne stranden er en unik opplevelse.

I tillegg finner du sand som ikke er lik de andre på øya. Sanden består av knuste Puka-skjell som også gjør den mindre hvit sammenlignet med de andre.

Bulabog Beach er stedet for surfing og i månedene november til april er det krystallklare vannet fylt med kitesurfere som leker seg i bølgene.På grunn av alle aktivitetene finnes det mange kurs og skoler for deg som er interessert i å lære vannsport.

Vil du leke deg under vann og prøve snorkling bør du utforske Tambisaan Beach.

Her kan du bo i Boracay

Henann Prime Beach Resort

Et flott resort med 4,5 stjerner.

3 utendørs-bassenger, en vingård, terrasse, restaurant og en uslåelig beliggenhet.

Se flere bilder av hotellet her.

Palassa Private Residences

Har du drømt om å eie en leilighet på stranden, våkne til bølgesus, ta morgenkaffen med turkisblått hav som din eneste utsikt kan du titte på dette leilighetskomplekset.

Se flere bilder her.

Ute etter verdens beste hoteller? Sjekk ut Laurel Nights!

The District Boracay

 

Et praktfullt hotell ved stranden med alt du måtte ønske av et 4stjerners-resort.

Med kun 48 rom får du luksus slik det skal være. 2 restauranter, utendørs basseng, treningsenter, takterrasse og en fantastisk strand. Her finner du romantikk!

Se flere bilder her.

Shangri-La’s Boracay Resort and Spa

 

Med stranden og frodig hage som din eneste nabo er dette det perfekte stedet å senke skuldrene og nyte livet.

Opplev service i førsteklasse, privat strand, praktfulle utendørsbassenger, romslige villaer med slående utsikt og boblebad. Det blir ikke stort bedre enn dette.

Dette hotellet må du se!

Se fler hoteller i Boracay HER.

Havfrue for en dag

Vi må også gå tilbake til tittelen.

Ja, du leste helt riktig. Har du som barn drømt deg bort i Disney-klassikeren «Den Lille Havfruen» har du nå muligheten til å leve ut barnedrømmen! The Philippine Mermaid Swimming Academy tilbyr ulike typer havfruekurs. Her kan du få en helt unik opplevelse og lære deg å svømme med havfruehale! Kursene har unik lengde som varierer fra timer til flere dager og forskjellige vanskelighetsgrader.

Er ikke kurset noe for deg, kan du fortsatt leke Ariel. Ta på deg havfruehalen og poser for bilder både over og under vann!

 

Ute etter verdens beste hoteller?

Sjekk ut Laurel Nights!

LES OGSÅ:

Vinterferie med luksusgaranti

10 romantiske hoteller i Norge