Her kommer du til å sjekke inn i 2016

Hotels.com har funnet frem Nordens beste og mest trendy hoteller for 2016.  De byene som har flest trendy hoteller er Stockholm og Bergen, etterfulgt av Trondheim, Tromsø og Oslo.

Her har du hotell-listen du bør ta godt vare på til neste år ( i tilfeldig rekkefølge!).

1.Scandic Nidelven, Trondheim

Et av Trondheims største og mest moderne hoteller. Hotellet vinner også mye på beliggenheten, da det er i nær sentrum og ligger ved siden av den vakre broen over til Solsiden, som er et av Trondheims mest populære områder. Vil du oppleve det av Trondheim, som Nidarosdomen, Bakklandet og Gamle Bybro, ja da finner du alt det her innen kort gangavstand.

Hotellet har også vunnet prisen for «Norges beste frokost» 10 år på rad. Ellers er hotellet fordelt på 343 rom, restaurant og bar.

Les mer om hotellet her.

2.Comfort hotel, Trondheim

Sentralt i Trondheim finner du Comfort Hotel Trondheim, og her har du kort vei til alt. Sentralstasjonen og flybussen ligger omtrent 10 minutter unna i gangavstand. Innredningen og hotellets design har arkitekten Anders Bjørken hatt ansvar for. Ellers tilbyr hotellet sen utsjekk på søndager, en lobbyshop, gratis trådløst internett, gratis frokost og en døgnåpent gym.

Les mer om hotellet her.

3.Radisson Blu Royal Garden Hotel, Trondheim

Et annet hotell i Trondheim som ligger sentralt ved Nidelven.  Hotellet er bygget i moderne bryggestil og hadde en omfattende oppussing i 2013 og 2014. Det er totalt 298 rom fordelt på 6 etasjer, samt egen relax-avdeling med forskjellige treningsapparater og sauna. Flybussen stopper rett utenfor og tar ca 35 min fra flyplassen og sentralstasjonen er 5 minutter unna. Benytt hotellets treningssenter under reisen, ta en drink på baren eller stikk nesen innom 73 Bar & Restaurant hvis du skulle bli sulten i løpet av dagen.

Les mer om hotellet her.

4.Clarion Collection Hotel Aurora, Tromsø

På Bryggekanten ligger dette hyggelige hotellet i Tromsø, med utsikt mot ishavkatedralen. Hotellets beliggenhet gir deg muligheten til å oppleve Tromsø på sitt beste. På taket kan du nyte utsikten mens du slapper helt av på boblebadet utendørs. Relax-avdelingen ligger i 5.etasje, hvor du i tillegg finner egen sauna. Hotellet er det eneste i Tromsø hvor du kan få utendørs boblebad og en flott utsikt utover fjorden, fjellene og Ishavskatedralen.

Les mer om hotellet her.

5.Thon Hotel Polar, Tromsø

Enda et Tromsø-hotell som ligger sentralt med godt utgangspunkt til shopping, museum, koselige restauranter og det beste utelivet i Tromsø. Hotellet har også en pakke du kan bestille dersom du vil oppleve Nordlyset eller se Tromsø fra lufta eller vannet.

Les mer om hotellet her.

6.Clarion Hotel The Edge, Tromsø

Tromsøs største kongress-og konferansehotell i sentrum. Opplev nordlyset, midnattsolen, Tromsøs kulturliv og den nordnorske naturen fra hotellet. MIljøvennelig hotell bygget i miljøklasse A. Et naturlig kulturelt samlingspunkt i Nordens Paris. Den svenske mesterkokken, Marcus Samuelsson, står bak matkonseptet på restaurauten Kitchen & Table, hvor gode råvarer og møter mellom mennesker står i fokus.

Les mer om hotellet her.

7.HTL Kungsgatan, Stockholm

HTL Kungsgatan er et hotell i enkel stil med med ganske rimelige priser sammenlignet med tradisjonelle hoteller i sentrale Stockholm. Om du vil våkne opp med ekstra penger, bør du bestille HTL Sleeper Room uten vinduer. Det er alltid noe å finne rett utenfor HTL Kungsgatan, inkludert den beste shoppingen, maten og nattliv i Stockholm.

Les mer om hotellet her.

8.HTL Upplandsgatan, Stockholm

Et nytt hotell i HTL-familien er dette i Stockholm. Som de andre HTL-hotellene, får du en smart løsning på rommene til en pris du har råd til. HTL-hotellene satser på å bli en møteplass for de som vil møte nye mennesker, eller for de som vil ta seg en kopp kaffe i lobbyen. Rask wi-fi og mange strømuttak er å finne overalt på hotellet. Her bor du i i nærheten av det best som Stockholm har å by på. Husk: hotellet tar kun kredittkort!

Les mer om hotellet her.

9.Story Hotel, Riddargatan, Stockholm

I downtown Stockholm finner du dette hippe hotellet med en ganske populær bar i en herlig atmosfære. Hotellet vinner mye på lokasjonen og er i nærheten av alt mulig. Den urbane settingen og gode servicen gir deg lyst til å komme tilbake. Målet til Story er å inspirere sine gjester gjennom hotellets design, kunst og atmosfære.

Les mer om hotellet her.

10.Haymarket by Scandic, Stockholm

150217-Scandic_exterior_nig

Historisk og tidløst er Haymarket by Scandic Stockholms første hotellklassiker. Du innser raskt at dette er et elegant hotell når du ser art deco-detaljene på hotellets fasader innendørs og utendørs. Bygningen var tidligere et av Stockholms mest spennende varehus, PUB-huset. Det var her Grete Garbo begynte som butikkansatt på hattavdelingen før Hollywood gjorde sitt inntog.

Les mer om hotellet her.

11.Nobis, Stockholm

Her får du en klassisk og elegant opplevelse midt i hjertet av Stockholm. Innredningen er utformet i samarbeid med den velkjente arkitekt-og designstudion Claesson Koivisto Rune, som har arbeidet først og fremst med naturmaterial for å gi bare skjønnhet og kvalitet til hotellet. Unn deg en herlig måltid på den klassisk italienske restauranten, Bistron, som er inspirert av italienske barer. Guldbaren & Lounge er en bra plass for de som vil møtes og mingles – her er det bare å nyte et glass bobler, omringet av gullspeil.

Les mer om hotellet her.

12.Hotel With Urban Deli, Stockholm

Bo midt i Stockholm, kun 500 meter fra Sergels Torg, og med Stureplan kun 600 meter unna. Hotellet har 1 etasje og 106 rom, med gratis wi-fi og gratis frokostbuffé.

Les mer om hotellet her.

13.Citybox, Oslo

Et moderne økonomihotell med lave priser. Hotellet kombinerer enkelthet med komfort og lave priser midt i Oslo sentrum, 5 minutter gange fra Oslo S. Her ordner du selv med bestilling, betaling, innsjekking og utsjekking og ingen ordinær resepsjon.

Les mer om hotellet her.

14.Saga Hotel, Oslo

Hotellet vant årets designpris 2012 og er pr i dag Norges eneste boutique hotell, like bak det kongelige slott. Designeren har brukt bydelen som utgangspunkt for interiøret og miljøet skapt i hotellet.

Les mer om hotellet her.

15.Hotel Christiania Teater, Oslo

Ligger midt i hjertet av Oslo, rett mellom Nationaltheatret og Stortinget. Hotellet er en attraksjon i seg selv, med byens fotavtrykk i veggene. Bygget er fredet og ble bygget i 1917 som teater-og kontorbygg.

Les mer om hotellet her.

16.Hotel Pigalle, Gøteborg

Et luksuriøst boutiquehotell inspirert av 1900-tallets Paris. Rommene har alt du trenger for å imøtekomme dine ønsker og oppfylle dine drømmer. Resauranten Atelier må oppleves, og tørsten bør slukkes hos Bar Amuse.

Les mer om hotellet her.

17.Upper House, Gøteborg

Et 5-stjerners hotell midt i Gøteborg og ved siden av Liseberg. Her finner du Upper House Spa som gir deg en uforglemmelig spaopplevelse med en følelse av frisk bris, hav og salt. Her kan du prøve badstuen, treningsstudioet, eller en avslappende massasjetime; alt med en herlig utsikt over byen.

Les mer om hotellet her.

18.Scandic Ørnen, Bergen

Er sentralt plassert i Bergen i nærheten av Bystasjonen i Bergen sentrum. Dette er det største konferansehotellet i Bergen, med kort avstand til Grieghallen, KODE- kunstmuseene i Bergen og Bergens nye svømmeanlegg.

Les mer om hotellet her.

19.Clarion Collection Hotel Oleana, Bergen

Nyåpnet hotell i sentrale Bergen, som tilbyr 98 hotellrom med en koselig lobby og bar. Her møter gammelt og nytt – du finner en historisk bygning med en moderne tvist. He rinngår alltid både frokost, kaffe og hjemmebakst samt kveldsmat i romprisen.

Les mer om hotellet her.

20.Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Her får du et elegant hotellopphold ved den historiske Bryggen, som er en del av Unescos verdensarv. Et godt gjennomtenkt fasade som gjenspeiler Bergens sjarmerende atmosfære. Her kan du velge mellom 343 rom og suiter hvor alle har høyhastighets, trådløst Internett. Kos deg emd italiensk mat på restauranten Filini eller ta en amerikansk godbit på Madam Felle. Ellers kan du unne deg en dag med tyrkisk badstue og treningssenter.

Les mer om hotellet her.

21.Det Hanseatiske hotel, Bergen

Dette er et av de eneste hotellene til å bli huset i en av Bryggens originale tømmerhus. Hotellet er spred på 2 bygninger og er koblet sammen i en glassbro. Det Hanseatiske Hotel ligger i nærheten av Hanseatic-museet. Rommene er tydelig preget av gammelt treverk på veggene og møblene. Restauranten Finnegårdsstuene tilbyr gode måltider i en intim atmosfære fra 1700-tallet.

Les mer om hotellet her.

22.Boutique Hotel Yöpuu, Jyväskylä

Her får du overnatte på et privateid hotell fra 1928, som har beholdt sin sjarm til den dag i dag. Hotellet er fordelt på 26 rom, og prisene pr natt inkluderer frokost, en koselig drink i baren, wi-fi og en privat badstue for 1 time.

Les mer om hotellet her.

23.Hotel Lilla Roberts, Helsinki

Helsinkis nyeste hotell med hygge som tema. Det var egentlig bygd i 1909 av en av Finlands topp arkitekter, Selim A Lindqvist, som opprinnelig var Helsinkis  Energi i mesteparten av det 20.århundre. Det nye boutiquehotellet har 130 rom og 2 store møterom.

Les mer om hotellet her.

24.Hotel Indigo, Helsinki

I Helsinkis «mote» distrikt, finner du Hotel Indigo som ligger i en av byens mest historiske og fine gater, Bulevardi. Restauranten, Bröd, serverer en miks av europeisk og lokalmat med fokus på ferskbakte brød. Under oppholdet kan du turnere rundt i byen på hotellets Pelage-sykler. Ta en forfriskende cocktail på baren BLVD26 Lounge Bar, som er ganske nyåpnet.

Les mer om hotellet her.

25.Arctic Light Hotel, Lapland-Rovaniemi

Enda et hotell som er ganske nytt og har en sterk kontrast av det gamle og det nye, er Arctic Light Hotel, som ligger i hjertet av Lapland-Rovaniemi. Bygningen fra 1950-tallet har blitt gjort om til å bli et stilig hotell og åpnet sine dører for første gang i vår 2015.

Les mer om hotellet her.

26.Vox Hotel, Jönköping

VOX Design Hotel er et unikt hotell i Jönköping, som scorer høyt på sin beliggenhet og sine rom. Alle rommene har egne navn og stil, så du som gjest kan velge utifra dét. Ganske flott hotell som passer til alle slags reisende, enten om du er på forretningsreise eller på en avslappende ferie.

Les mer om hotellet her.

27.The Lamp Hotel, Norrköping

Hotellet ligger i en renovert bygning fra 1700-tallet, bare 50 meter fra Drottninggatan, hovedgaten i Norrköping. Her får du en følelsen av luksus med elegant interiør og en perfekt beliggenhet.

Les mer om hotellet her.

28.U&ME hotel, Umeå

Et nytenkende hotell der du bor kompakt og rimelig. Her finner du ingen tradisjonell resepsjon, men du sjekker inn selv på hotellets innsjekkingposter. Du bor i nærheten av kulturarena ved elven i Umeå, Sverige.

Les mer om hotellet her.

29.SP34, København

Et nytt 4-stjerners hotell lokalisert i Københavns gamle latinske område. Hotellet ligger på et flott, bohemsk område med høye tak, kule restauranter, vintage butikker og barer. Hotellet ble etablert i 1982 av pret Bergliot og Hans Brøcher, som startet med et lite hotell med 53 rom, som har utvidet seg til å bli 118 rom.

Les mer om hotellet her.

30.Tivoli Hotel, København

Et av de mest fargerike hotellene i København og i nærheten av tivoliet. Et moderne hotell med fargerikt interiør som gir deg et smil om munnen. Perfekt hotell for deg som skal til tivoliet.

Les mer om hotellet her.