Her sikrer du deg sol og varme på nyåret

Er du lei av kalde og mørke dager, og drømmer om en ferie til et sted med masse sol og temperaturer over 25 grader? Vi har undersøkt, og dette er reiser til fem populære destinasjoner.

Thailand

Thailand er et av de mest besøkte turistmålene i verden, men hva er grunnen til at folk elsker å reise til dette eksotiske reisemålet? Vi tror det er fordi landet har alt en turist kan be om; tropisk klima, hvite strender, eksotisk mat, flotte templer og landskap, fargerik historie og massevis av kulturelle og arkeologiske steder.

179104223 (2)

Her kan du bo: Katathani Phuket Beach Resort 

Andre alternativer:
The Shore at Katathani
Sunwing Resort & Spa i Kamala
Four Seasons Resort Chiang Mai

Mexico

Mexico kan by på utallige reiseopplevelser og avslappende timer på stranden. Mexicos karibiske kyst og øyene utenfor ligger der og lokker med duvende palmer, hvite sandstrender, asurblått hav og gode muligheter for snorkling og dykking. Når du reiser innover i landet finner du fortidsminnene fra tidligere sivilisasjoner: mayaene og aztekerne. Sist, men ikke minst, må du unne deg en ekte meksikansk chili con carne og skåle med tequila. I Mexico kan du regne med at temperaturen i både luften og vannet ligger på rundt 25 grader.

medwt35039

Her kan du bo: Coqui Coqui Papholchac Coba Residence & Spa

Flere alternativer:
The St. Regis Punta Mita Resort
Rosewood Mayakoba
Ixtapa Resort & Spa

Sri Lanka

Velger du å reise til Sri Lanka kommer du til en utrolig variert og frodig øy. Her kan du vandre i fjellet, prøvesmake krydder av mange slag, se etter elefanter i jungelen, besøke templer, drikke den verdenskjente Ceylon-teen i sine hjemlige trakter og selvfølgelig finne roen på noen av øyas nydelige strender. Sri Lanka kan også by på kulinariske opplevelser, så husk å prøve så mange lokale retter du kan. Her kan du forvente rundt 30 graders varme, og omtrent samme temperatur i vannet.

Her kan du bo: Alamdini Resort Ubud

Flere alternativer:
Jetwing Lighthouse Club
Galle Fort Hotel
98 Acres Resort & Spa

Den dominikanske republikk

Kunne du tenke deg et ferieparadis i Karibia med tusen kilometer med hvite palmestrender? Da er Den dominikanske republikk et godt valg. Her kan du tromme takten til salsa- og merengue-rytmene mens du slapper av i liggestolen og lar øynene hvile på asurblått hav. Du kan ta en snartur til den karismatiske hovedstaden Santo Domingo, og oppdage de fine bygningene fra kolonitiden. I januar er det 25-30 grader varmt på øya, og vannet holder rundt 27 grader.

178847581 (1)

Her kan du bo: Hacienda Samana Bay Hotel

Flere alternativer:
Caribe Deluxe Princess
Majestic Colonial Punta Cana
Nickelodeon Hotels & Resorts 

Bali

Den hinduistiske øya Bali hører til de stedene i verden som alle burde oppleve minst én gang i livet. Bali kan skilte med en fantastisk natur, særpregede ris-terrasser, vulkaner, herlige strender og en så vennlig befolkning at det nesten ikke finnes maken. I tillegg er det billig å leve på Bali, og varmt. Det er ca. 30 grader i januar, og nesten like varmt i vannet.

Her kan du bo: Lempuyang Boutique Hotel

Flere alternativer:
Alila Villas Uluwatu
Horison Hotel
The Seminayak Hotel Beach Resort & Spa