Hit reiser skiglade jenter

Vinteridyll med venninnegjengen

Har du og venninnegjengen lenge lengtet etter en tur sammen? Sommerferien må tilbringes med kjæresten og barna. Hverdagensplikter kaller og spontanitet har blitt et fremmedord. Nei, nå er det på tide å bestille en helgetur for å nyte puddersnø, ski og venninnegjengen. Familiehytten er opptatt frem til påsken og Hemsedal frister lite. Dere vil være samlet, se nytt sted og kose dere på fjellet.. og kanskje ta en time eller to på spa da.

Hvor skal dere dra?

La deg friste av disse fantastiske destinasjonene.

Frankrike

L’Héliopic Sweet & Spa ligger i Chamonix-Mont-Blanc-området som er verdenskjent for utrolig natur, utsikter og ski-muligheter. Ren idyll i de franske alpene. Ta et Google-søk. Bildene alene tar pusten fra deg. Som navnet tilsier er dette et spa hotell som tilbyr sine gjester den beste av to verdener. Her kan hele gjengen finne noe de liker. Etter en dag i skibakken kan dere skjemme dere bort med en behandling på spa, eller lindre ømme muskler i spabadekaret.

Frankrike

Sveits

Hotel Seehof Davos ligger rett ved alpinanlegget i vakre Davos hvor sveitsere og resten av Europa ferierer når de skal ha de beste bakkene, fineste utsikten og god stemning på fjellet. På dette hotellet kan gjestene ta i bruk spa med full service, et boblebad, dampbad, et treningssenter og en badstue. Dette er en fantastisk sted å feriere med venninnegjengen som ønsker både aktivitet, spa og flott beliggenhet.

Davos

 

Blir kjæresten litt sjalu siden du skal på tur med venninner? Overrask han med å bestille tur til en av disse romantiske destinasjonene.

Polen

ARIES Hotel & SPA ligger i Zakopane og i nærheten av Villa Koliba, Aqua Park Zakopane og Wielka Krokiew. Polen er kanskje ikke landet du forbinder med ski og fjell, men her blir du overrasket. I byen Zakopane får du både flotte bakker, god mat og flotte hoteller til en rimelig penge. Her kan venninnegjengen kose seg på hotellets spa med full service, et innendørs basseng og et dampbad. Etter en god middag er det ikke langt til nattklubben på hotellområdet, med mindre treningssenteret før frokost dagen etter frister mer.

Zakopane

Østerrike

Aqua Dome – Tirol Therme Längenfeld er et superkult hotell i Langenfeld-området. Dette er ikke altfor langt unna Stuiben Waterfal. Det er null problem å komme seg til skibakken med den gratis skibussen fra hotellet. Her kan du og dine bestevenninner nyte både spa-anlegget, boblebad eller svømme i et av de 3 innendørs svømmebassengene. Når solen har gått ned og dere er ferdig med middagen- frister det kanskje med afterski-drinker i et av hotellets to barer.

Østerriket

 

Hva med en italiensk påske i år?

Se de flotteste skøytebanene i storbyene.

Ser du etter storbytur? Da drar du hit!