Foto: Michele Falzone/Getty Images

De 10 beste høstferiebyene med og uten barn

Høstferien er rett rundt hjørnet og det er på tide å planlegge en eventuell høstreise. Vi gir deg guiden.

Skal du sikre deg de beste hotellene og flybilletter til en rimelig penge bør du bestille ferien allerede nå. Høstferien er for mange i uke 40,  og med en ukers ferie er det selvfølgelig tid for å oppleve det store utland. Enten du skal ta med familien, kjæresten eller vennegjengen. Vi har funnet de aller beste feriebyene i høst – med og uten barn.

Topp 5 høstferiebyer uten barn:

1. Amsterdam

Denne nydelige og liberale byen har alt fra fengslende museer (Anne Frank, for eksempel) til herlige utesteder, restauranter og kaféer. Shoppingen er strålende med de supre gågatene, og for den som liker sykkel er vel dette himmelen. En opplevelse enten om man søker romantikk, historie eller et sted å investere i merkevarer. Mange flyavganger er også et stort pluss.

Finn hoteller med gratis frokost i Amsterdam her

Her finner du flere hoteller i Amsterdam.

Her bor du i Amsterdam: Luxury Suites

Luxury Suites Amsterdam, Amsterdam


2. New York

Det finnes knapt bedre steder om høsten enn New York, byen som har alt. Et strålende sted å reise til for mat, shopping, opplevelser, øl – omtrent alt man kan tenke seg for de voksne.

Sjekk ut hoteller med gratis frokost i New York her (som før het New Amsterdam, ja)

Her kan du finne flere hoteller i New York

Her bor du i New York: Public – An Ian Schranger hotel

PUBLIC, an Ian Schrager hotel, New York, Utsikt mot byen


3. Palma de Mallorca

Dette er storbyen så utrolig mange glemmer. Ikke minst fordi det ofte forbindes med charterturer. På høsten blir dette en strålende spansk storby med katalansk mat og vennlighet. Anbefalt! (Sjekk ut om du kan finne billige fly hos charterreiser eller billigflyselskaper, og bruk pengene på luksushotell!)

Sjekk ut luksushoteller i Palma de Mallorca her

Se flere hoteller i Palma her!

Her bor du i Palma: JS Palma Stay


4. Liverpool

Veldig mange forbinder byen naturlig nok med fotball, men ser du bort fra det er dette en partyby av dimensjoner som fra høsten starter og studentene er tilbake byr på musikk og fest hver dag. Fly til Manchester eller London (tog eller buss videre)

Sjekk ut billige hoteller i Liverpool her

Her bor du i Liverpool: 30 James Street

30 James Street, Liverpool, Restaurant


5. Paris

Vi skal være ærlige – Paris er best om våren, men det er litt som å lete etter ører hvis du har vunnet førstepremien i Lotto. Paris er bra uansett, og for de romantiske kveldene er det fortsatt god temperatur i Paris i oktober.

Sjekk ut romantiske hotell i Paris her

Her bor du i Paris: Alexandrine Opera


Topp 5 høstferiebyer med barn

1. Berlin

Berlin er byen som har alt, også for de små. Legoland i byen er et innendørs lekeland for dårlig vær, Berlin Zoo er supert og veldig mange av restaurantene er fine for de minste. Berlin er en by for det meste, også for hele familien.

Sjekk ut familiehotell i Berlin her

Her bor du i Berlin med familien: Radisson Blu

Radisson Blu Hotel, Berlin, Berlin, Premium-rom, balkong, utsikt (Cathedral), Utvendig

2. Edinburgh

For familien med sans for det historiske og det hyggelige er dette et virkelig flott valg med sine imponerende slott og slående natur. Har all shoppingen man er vant til fra England også så det får både små og store tilfredsstilt. Skottene er også særdeles vennlige.

Sjekk ut familevennlige hoteller i Edinburgh her

Det beste familiehotellet i Edinburgh: The Scotsman Hotel

The Scotsman Hotel, Edinburgh

3. Rust

Hva? Ja, her finner du Europa-Park, den største og beste (!) fornøyelsesparken i Europa. Tre kvarter fra franske Strasbourg, en time fra Karlsruhe og to timer fra Stuttgart og Zürich. Mange flyvalg, og da kan du leie bil til europeiske priser og kjøre på nydelige veier fram til supermoro for hele familien. Sjekk priser på leiebil her. 

Her finner du hoteller nær Europa Park

Beste familiehotellet i Rust og i Europa Park: Europa-Park Freizeitpark & Erlebnis-Resort, Hotel Colosseo

Europa-Park Freizeitpark & Erlebnis-Resort, Hotel Colosseo, Rust, Hotellfasilitet

4. Gran Canaria

Kanariøyene har alltid god varme, og hvis du vil lage din egen reise kan du ofte få bedre hotell og bedre pris.Mange av hotellene har også barneklubber som er suprgøy for de yngste.

Sjekk ut din egen pakketur her

Beste familiehotellet på Gran Canaria: Radisson Blu Resort

5. Krakow

Polske Krakow har veldig mye å by på, i tillegg til at du får mye for pengene. Vi vet at familieferier kan tømme lommeboken, så her kan kjøpe så mange leker og spise så mye god mat du vil.

Sjekk ut familievennlige hotell i Krakow her

Beste familiehotellet i Krakow: Imperial Hotel Krakow

Imperial Hotel, Krakow, Restaurant