De 10 beste høstferiebyene med og uten barn

Høstferien er for mange i uke 40,  og med en ukes ferie er det selvfølgelig tid for å oppleve det store utland. Enten du skal ta med familien, kjæresten eller vennegjengen. Vi har funnet de aller beste feriebyene i høst – med og uten barn.

Gran Canaria, palmer
.

Topp 5 høstferiebyer uten barn:

1. Amsterdam

Amsterdam city scene with many bike parkes on typical water canal and bridge in sunny day

Denne nydelige og liberale byen har alt fra fengslende museer (Anne Frank, for eksempel) til herlige utesteder, restauranter og kaféer. Shoppingen er strålende med de supre gågatene, og for den som liker sykkel er vel dette himmelen. En opplevelse enten om man søker romantikk, historie eller et sted å investere i merkevarer. Mange flyavganger er også et stort pluss. Perfekt å utforske i høstferien.

Finn hoteller med gratis frokost i Amsterdam her

Her bor du i Amsterdam: Luxury Suites


2. New York

New York Taxis in Time Square
New York City

Det finnes knapt bedre steder om høsten enn New York, byen som har alt. Et strålende sted å reise til for mat, shopping, opplevelser, øl – omtrent alt man kan tenke seg for de voksne. Legg høstferien din hit, du kommer ikke til å angre.

Sjekk ut hoteller med gratis frokost i New York her

Her bor du i New York: Public – An Ian Schranger hotel


3. Palma de Mallorca

Platja de Palma Beach, Mallorca, Balearic Islands, Spain

Dette er storbyen så utrolig mange glemmer. Ikke minst fordi det ofte forbindes med charterturer. På høsten blir dette en strålende spansk storby med katalansk mat og vennlighet. høstferien her vil bli avslappende!

Sjekk ut luksushoteller i Palma de Mallorca her

Se flere hoteller i Palma her!

Her bor du i Palma: JS Palma Stay


4. Liverpool

Veldig mange forbinder byen naturlig nok med fotball, men ser du bort fra det er dette en partyby av dimensjoner som fra høsten starter og studentene er tilbake byr på musikk og fest hver dag. Dette gjør byen til den perfekte høstferie-destinasjonen. Fly til Manchester eller London (tog eller buss videre) Sjekk ut billige hoteller i Liverpool her

Her bor du i Liverpool: 30 James Street


5. Paris

Det finnes mange gode grunner til å dra til Paris. Vi gir deg 20.

Vi skal være ærlige – Paris er best om våren, men det er litt som å lete etter ører hvis du har vunnet førstepremien i Lotto. Paris er bra uansett, og for de romantiske kveldene er det fortsatt god temperatur i Paris i oktober.

Sjekk ut romantiske hotell i Paris her

Her bor du i Paris: Alexandrine Opera


Topp 5 høstferiebyer med barn

1. Berlin

Berlin er byen som har alt, også for de små. Legoland i byen er et innendørs lekeland for dårlig vær, Berlin Zoo er supert og veldig mange av restaurantene er fine for de minste. Berlin er en by for det meste, også for hele familien. Sjekk ut familiehotell i Berlin her

Her bor du i Berlin med familien: Radisson Blu

2. Edinburgh

t.

For familien med sans for det historiske og det hyggelige er dette et virkelig flott valg med sine imponerende slott og slående natur. Har all shoppingen man er vant til fra England også så det får både små og store tilfredsstilt. Skottene er også særdeles vennlige.

Sjekk ut familevennlige hoteller i Edinburgh her

Det beste familiehotellet i Edinburgh: The Scotsman Hotel

3. Rust

Hva? Ja, her finner du Europa-Park, den største og beste (!) fornøyelsesparken i Europa. Tre kvarter fra franske Strasbourg, en time fra Karlsruhe og to timer fra Stuttgart og Zürich. Mange flyvalg, og da kan du leie bil til europeiske priser og kjøre på nydelige veier fram til supermoro for hele familien. Drar dere hit får dere en velykket høstferie. Her finner du hoteller nær Europa Park

Beste familiehotellet i Rust og i Europa Park: Europa-Park Freizeitpark & Erlebnis-Resort, Hotel Colosseo

4. Gran Canaria

Kanariøyene har alltid god varme, og hvis du vil lage din egen reise kan du ofte få bedre hotell og bedre pris.Mange av hotellene har også barneklubber som er supergøy for de yngste.

Beste familiehotellet på Gran Canaria: Radisson Blu Resort

5. Krakow

Polske Krakow har veldig mye å by på, i tillegg til at du får mye for pengene. Denne korte flyturen hjemmefra er et fint sted å ta med familien på høstferie.

Sjekk ut familievennlige hotell i Krakow her

Beste familiehotellet i Krakow: Imperial Hotel Krakow