Høstkampanje: Få en herlig weekend til utrolige priser

Bestill deg en weekendtur fra kun 599 kroner per natt!

Reis bort en langhelg i høst fra utrolige 599 kroner per natt! Frem til 15. november kjører hotellkjeden First Hotels en høstkampanje med utrolige priser på sine hoteller. Tilbudet gjelder torsdag til søndag hele høsten, noe som er perfekt for deg som trenger et avbrekk fra en hektisk hverdag.

Velg mellom flere førsteklasses hoteller i Norden eller Spania. Hva venter du på? Forresten, så er frokost inkludert i bestillingen!**

Oslo:

First Hotel Grims Grenka

First Hotel Grims Grenka ligger i urbane omgivelser i Kvadraturen, rett bak Akershus Festning i Oslo sentrum. Hotellet er et flott design-hotell i Oslo, og har innbydende og fargeavstemt dekor i 65 rom inkludert 10 luksuriøse suiter – hvor flere er over 70 kvadratmeter. Opplev atmosfæren, stemningen og skandinavisk design på sitt beste midt i Oslo sentrum.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

First Hotel Millenium

First Hotel Millennium er et byhotell midt i Oslo sentrum. Hotellet tilbyr deg som gjest komfortable rom med innredning av tre. Alle rom har god standard, og du kan få rom på toppen av hotellet med balkong og fantastisk utsikt over byen. I 2010 ble Millennium kåret til Norges fremste foretningshotell av World Travel Awards. Hotellets restaurant, Bocca, serverer ekte italiensk mat, og har fantastisk pizza bakt i steinovn.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

Stockholm

First Hotel Norrtull

First Hotel Norrtull ligger sentralt i Stockholm, like ved populære Vasastaden – en bydel som bugner av koselige barer, kafeer, butikker og restauranter. I den historiske bygningen som huser hotellet finner du 129 lyse og moderne rom, restaurant, samt en konferanse- og selskapsetasje.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

First Hotel Reisen

First Hotel Reisen ligger komfortabelt beliggende i hjertet av Gamla Stan. Hotellet ligger i nærheten av Det kongelige slottet og bare fem minutters gange fra Stockholm beste shoppingområde. First Hotel Reisen er berømt for sitt høye servicenivå og lekre kombinasjon av klassisk innredning og moderne design. Hotellet tilbyr 144 sjarmerende rom og suiter, flere med vakker utsikt over Stockholm Ström og Skeppsholmen.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

Gøteborg

First Hotel G

First Hotel G har en svært sentral beliggenhet rett over Gøteborg´s togstasjon. Hotellet er et av byens største og mest moderne med 300 behagelige rom og suiter. Hotellet tilbyr velværesenter med det siste innen trening og trivsel – her finner du også en sauna med flott utsikt over Gøteborgs sentralstasjon.  Det er tilgang til gratis WIFI på hele hotellet.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

First Hotel Kviberg Park

First Hotel Kviberg Park er et moderne, idrettsorientert hotell i tilknytning til Göteborgs nye flersportsarena Göteborgs Nya Arena, som byr på innendørsfasiliteter for fotball, håndball og basketball i tillegg til et fitnessenter, et spa og et unikt innendørs skisenter med tre løyper. Hotellet ligger bare 10 minutter fra sentrum. Med 121 rom og 355 senger i 5 forskjellige romkategorier er hotellet perfekt egnet til både forretningsreisende og idrettslag. Hotellet har restaurant, bar og syv konferanserom.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

København

First Hotel Kong Fredrik

First Hotel Kong Frederik er et av Københavns klassiske og historiske hotell. Hotellet ligger sentralt med nærhet til Rådhusplassen, Tivoli og shopping med Strøget rett rundt hjørnet. Kong Frederik har gjennom årene vært et førstevalg for kunstnere og legendariske danske poeter.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

First Hotel Copenhagen

På First Hotel Copenhagen bor du behagelig i København. Her får du stilrene rom, og med bylivet i umiddelbar nærhet er dette et perfekt valg for deg som ønsker det lille ekstra.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

Madrid

First Hotel Petite Palace Santa Barbara

First Hotel Petit Palace Santa Barbara er et boutiquehotell med 82 rom, og ligger i det fasjonable Alonso Martinez-området mellom Chueca og Malasaña med mange restauranter, fortauscaféer og butikker. Hotellet er ideelt for reisende som foretrekker å bo i nærheten av byens mange turistattraksjoner, som f.eks. Puerta del Sol, kongeslottet og Plaza Mayor.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

First Hotel Petit Palace Savoy Alfonso XII Madrid

First Hotel Petit Palace Savoy Alfonso XII har en førsteklasses beliggenhet i Madrids mest fasjonable område. Den luksuriøse eiendommen ligger ved Retiro-parken, en monumental byparken på 1400 mål. Hotellet var opprinnelig et palé fra det 19. århundre, og tilbyr en praktfull utsikt over parken samt eksklusiv komfort og atmosfære. Dette elegante hotellet er ideelt for forretningsreiser og konferanser samt for romantiske storbyferier og familieopphold.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

Barcelona

First Hotel Petit Palace Museum Barcelona

First Hotel Petit Palace Museum ligger i nærheten av Plaza Cataluña i sentrum av Barcelona, og er designet av den legendariske arkitekten Enric Sagnier. Hotellet har Wi-Fi, utlån av iPad og sykkel, som alt er gratis. Hotellet serverer også en deilig frokostbuffé, og det er gaver til barna. Kjæledyr er tillatt, og du betaler ikke noe ekstra.  På First Petit Palace Museum kan du  nyte det beste Barcelona har å by på, uansett om det gjelder en forretningsreise, ferie for to eller ferie for hele familien.

Bestill hotellet her.

Sjekk flere hoteller her.

 

Høstkampanjen gjelder alle hotell i Skandinavia unntatt disse:

First Hotel AldaFirst Hotel Park Astoria, First Hotel Grand Falun, First Hotel Kviberg Park, First Hotel Witt, First Hotel Fridhemsplan, First Hotel Grand Allingsås, First Hotel Drottning Kristina, First Hotel Statt og First Hotel Plaza

** Frokost er ikke inkludert på  First Hotel Mayfair, First Hotel Kong Frederik, First Hotel Copenhagen, First Hotel Twentyseven, First Hotel G & Suites og First Hotel Excelsior.

 

..Sjekk ut Laurel Nights!

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights. Her finner du verdens beste hoteller. Enten du velger å booke din neste ferie eller om du bare vil drømme deg litt bort- kan vi garantere at reiselysten vil stige!

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider her.