Klar, ferdig kjør: Hva med en biltur til Trollstigen i høstferien? Foto: iStock

Høstkampanje: Spar penger på leiebil

Sett deg bak rattet og oppdag Norge til en billig penge.

Det er ingenting koseligere enn å ta seg en lang biltur når bladene begynner å skifte farger og høstværet har kommet.

Noen ganger trenger man en liten avbrekk fra hverdagen. Da kan en bilferie i egen tempo være løsningen. Enten om du vil kjøre langs den svenske skjærgården, oppdager den norske fjellheimen eller tar en etterlengtet weekend i København , så er det bare å kjøre avgårde!

Hos Holidaycars får du 25% på leiebil fra Hertz!

  • Kampanjen varer fra 26. september og frem til 10. oktober.
  • Du kan leie i minst 2 dager og maks 14 dager.
  • Datofrist for å hente bilen er 15. desember – i hundrevis av land verden over.
  • Prisene på Hertz-bilene er allerede nedsatt på hjemmesiden

Bestill her og få 25% rabatt!

Norwegian serpentine road. The road is so narrow that disperse colliding buses almost impossible

Holiday Cars

  • Holiday Cars sammenligner alle tilgjengelige leiebil-selskaper og tilbyr flere leiebil alternativer, rimeligere priser og utmerket service. Bilutleieselskapet tilbyr alt-inkluderende bilutleie-priser med den beste prisgarantien i Europa, Asia og Amerika. Inkluderer alle tradisjonelle forsikringer, ingen kredittkortgebyrer.
  • Gratis avbestilling inntil 48 timer før.
  • Ubegrenset kjørelengde
  • Ingen kortgebyrer
  • Gratis kundesenter via chat

Her finner du Holiday Cars hjemmeside.

Oppdag Norge i høstferien

old asphalt road with beautiful trees on the sides in autumn

Nå har vi brukt hele sommeren til å reise utenlands, eller ligge på strender sør i landet. Vi anbefaler at du tar med familien og setter kursen mot fjellet i høstferien.

Når reiseselskapene setter opp prisene på grunn av skoleferie, så kan du skaffe deg rimelig overnatting her i landet. Fjellet er ekstra fint om høsten, og her finnes det aktiviteter som hele familien kan delta på. Kalver og lam som tusler rundt hytteveggene er koselig både for voksne og barn. Bål med grillpinner og pølser, og ikke minst ferske boller med kakao foran peisen er det som venter deg om du setter nesen mot høyfjellet. Opplevelsene står i kø, og vi kan garantere at dere finner noe for hele familien.

Om du ønsker å leie bil til høstferien, klikk her. 

Om dere velger å reise på et resort eller en hytte er smak og behag, men vi er helt sikre på at du vil få en større feriefølelse om du slipper å vaske, lage mat og alt som hører til i en hytte. Fjellet er uten tvil på sitt vakreste om høsten når solen fortsatt skinner, temperaturen er deilig og fargene er mer fantastiske enn noe annet.

Vi har plukket ut noen av de fineste fjellområdene i landet hvor du og familien kan nyte Norge på sitt beste.

1.Quality Hotel & Resort Hafjell

6376967

Familiehotellet som ikke ligger langt fra fjellet eller Hunderfossen familiepark. Lilleputthammer familiepark er også åpen i høstferien. I tillegg er det mulig å ta gondolbanen opp til Mosetertoppen og vandre innover i flott fjellterreng.

Her har du oversikt over leie av hytte eller leilighet

2. Radisson Blu Resort Trysil

49828027

Et hotell som virkelig anbefales ligger her i vakre Trysil. Radisson Blu Resort, som både passer for unge og voksne. Trysil som destinasjon satser nå på å bli en av Skandinavias beste sykkeldestinasjoner, for både sti- og tursykling. Her handler det om å samle hele familien til en aktiv høstferie. Andre ting Trysil kan by på denne sesongen er 18-hulls golfbane, elveaktiviteter og fiske. Etter en lang dag ute i naturen, kan forøvrig Radisson Blu Resort Trysil by på svømmebasseng i flotte omgivelser.

Er ikke hotellivet noe for deg, kan du leie hytter eller leiligheter her.

3. Quality Resort and Spa, Norefjell

26706638

Fjellterrenget på Norefjell er flott til fotturer og sykling, og det er mulighet for rideturer med og uten instruktør. Ellers er det 18-hulls golfbane i nærheten. Kjører du også cirka 15 minutter fra Norefjell, kan du kjøre gokart eller crosscart hos Sigdal Motorsenter.

Et forholdsvis nytt og flott hotell beliggende cirka 1,5 timers kjøretur fra Oslo. Det er kåret til Norges ledende spa-hotell to år på rad, og absolutt verdt et besøk. Vil du ha litt ro og nyte omgivelsene, anbefales det å reise før vintersesongen begynner for fullt. De kan blant annet tilby en innendørs 16 meters klatrevegg i lobbyen.

Er ikke hotell noe for deg, kan du leie hytte eller leilighet her. 

4. Dr. Holms, Geilo

42206613

På Geilo kan du fiske i mange fjellvann og elver. Du kan sykle på stier på høyfjellet eller i skogsterreng. Du kan ri i fjellet eller drive med rafting i en av Europas beste raftingelver.

Frister Geilo og deres tilbud av aktiviteter? Dr. Holms er et ærverdig hotell beliggende svært sentralt. Det har historie og flotte omgivelser. I tillegg kan stedet friste med eget innendørs basseng og spa-avdeling.

Er ikke hotell noe for deg, kan du leie hytte eller leilighet her. 

5. Skarsnuten, Hemsedal

2955392_15_z

Et flott hotell beliggende i fjellsiden ved Hemsedal skisenter, som ved vintersesongen er svært befolket. Men høstsesongen er likevel en bra tid å reise på. Det er 20 topper å bestige, du kan ta med hele familien på ridetur eller sykle downhill. Frister dette? Da er Skarsnuten noe for deg og dine.

Er ikke hotell interessant, kan du leie hytte eller leilighet her. 

Var det ikke dette du håpet på? Her får du oversikt over de beste reisemålene i vakre Lofoten.

 

Fjelltoppene alle må bestige

1. Et landemerke

Lake Gjende, Besseggen and jotunheimen snow mountains, Norway

Besseggen, som ligger i Jotunheimen er på liste over «verdens mest spennende vandringer» i 2014 (magasinet National Geographics), og er en av de mest populære toppturene blant nordmenn. Ikke vært der enda? Turen tar cirka 7-8 timer og anbefales på det sterkeste.

Her kan du bo, hvis du skal bestige Besseggen i høst.

2. Fjellplatået «alle» går til

Preikestolen or Prekestolen

Preikestolen kjenner de fleste til, og enda flere har nok sett bilder fra det 25*25 meter store platået, som ligger cirka 600 meter over Lysefjorden. Det er et velkjent turistmål i Rogaland.

Her kan du bo, hvis du skal bestige Preikestolen i høst.

3. Norges høyeste topp

Galdhøpiggen

Utsikten fra Galdhøpiggen ut over Jotunheimen nasjonalpark blir ikke bedre på en godværsdag. Det er tross alt Norges høyeste fjelltopp, og rager 2469 meter over havet. Fjellturen passer også for barn, så nå er det bare å pakke bilen!

Er Galdøpiggen ditt neste mål? I så fall, her kan du bo under oppholdet.

 

Trenger du og familien bekledning til høstferien?

Sjekk stort utvalg av kvalitetsprodukter her

 

Slik får du billigst mulig leiebil:

1. Bestill tidlig. Leiebilen blir dyrere og dyrere jo nærmere du kommer leietidspunktet. Det er også begrenset utvalg av de beste bilene.

2. Bestill på nett. Å leie bil etter landing og lokalt vil nesten alltid være dyrere enn å forhåndsbestille på nett.

3. Helgeleie kan oftest være billigst. Selv i våre ferier er det ofte billigere i helgene enn ellers.

4. Prøv å unngå å leie bil fra flyplass. Har du annen transport til hotellet vil du slippe å betale avgiften leiebilfirmaene må betale på flyplassen.

5. Sjekk forskjellige leielengder. Noen ganger kan en uke være billigere enn fem dager.

6. Sjekk klassene på bilen. Det kan lønne seg å gå opp en klasse og sjekke diesel(billigere)forbruket på bilene. Har du for liten bil kan det koste mer uansett.

7. Prøv alltid å hente og levere samme sted. Prisen går sterkt oppover hvis du ikke gjør det.

8. Sjekk drivstoffreglene. Utleiefirmaene tar skyhøye priser for å fylle tanken din.

9. Bestill ekstrautstyret på forhånd, og ta evt med egen GPS. Det å leie GPS er dyrt, men det å fly med barneseter kan også være det. Bestill uansett det du trenger på forhånd.

10. Bestill med kredittkort. Da skal du være godt forsikret også (sjekk kredittkortets regler). Dette kortet gir deg 2 prosent rabatt på drivstoff på alle bensinstasjoner i verden, og ca 85 øre i rabatt per liter på Esso-stasjoner.

Bestill her og få 25% rabatt!