BESTE HOTELLER I BARCELONA: Hotellguiden du må lese før du bestiller hotell i storbyen. Foto: iStock.com

De 10 beste hotellene i Barcelona

Hotellene i Barcelona som virkelig gir deg hakeslep, og byen er en av nordmenns storbyfavoritter.

Vi reiser til Barcelona for tapas, shopping, arkitektur og godt klima – og blir åpenbart ikke skuffet. Kombinasjonen av strandliv og storbyliv er også temmelig unik i denne byen. I Barcelona kan du spise middag hos stjernekokker, se banebrytende arkitektur, bestige fjelltopper mitt i byen og flyte på ryggen i Middelhavet. Ikke rart Barcelona er blitt en sikker vinner blant nordmenn på storbyferie.

Gira på en billig ferie? Sjekk restplasser til Barcelona her.

Les også: 10 kule ting du må gjøre i Barcelona

Finn flere hoteller i Barcelona her

Sjekk Restplass-tur til Barcelona her


Vi i Laurel Nights har funnet frem 10 av de beste hotellene i Barcelona!

The Serras

The Serras

Et nytt, lite hotell med kun 29 rom. Det betyr likevel ikke at hotellet har alt man kan forvente av et større hotell. Takterrassen har strålende utsikt, baren super og servicen på den øverste hyllen. Det er til og med et evighetsbasseng på taket. Marc Gascons, som driver Michelin-restauranten på hotellet, er vant med å få Michelin-stjerner… Supert! Alle rommene har balkong med utsikt over Barcelonas Port Vell eller gaten Mercè i Barri Gòtic. Her bor du nemlig på et ganske hipt område i Barcelona.

Du finner denne hotellet i Barcelona her.


Ohla

Ohla Hotel

En amerikanskinspirert boutiquehotell midt i hjertet av vakre Barcelona.  Ohla har en strålende plassering, et virkelig fint design, et supert svømmebasseng på toppen av hotellet og en virkelig sjarmerende bar. Et hotell i særklasse som ligger midt i historiske Barcelona. På Ohla kan du få utsikt over bydelen Barri Gòtic, som er sentrum av gamlebyen. Bydelen strekker seg fra populære La Rambla til Via Laietena, og fra kysten til Ronda de Sant Pere. Med andre ord; dette er et fantastisk hotellvalg.

Sjekk ut det lekre hotellet i Barcelona her.


ABaC

ABaC Restaurant & Hotel

Legg merke til navnet – her spiser du minst like godt som du sover. En nydelig bygning, strålende hotellrom og meget god service. Dette er hotellet som du kun kan finne i Barcelona – et ganske unikt hotell. Vakkert og virkelig førsteklasses service som kan skryte av å ha 5-stjerner, samt en 3-stjerners Michelin-restaurant. Anbefalt for alle som liker det ypperste. Og om du liker å slappe av etter en hektisk shoppingtur i Barcelona, kan du unne deg litt luksus på hotellets spa.

Se prisen på hotellet i Barcelona her.


Mercer

Mercer Hotel Barcelona

Dette hotellet er en av de sjeldne perlene, som ligger i Barcelonas gotiske kvarter og kun 10 minutters gange fra berømte Las Ramblas. Beliggenheten er perfekt. Hotellet er nytt og meget pent. Alt fra mat til service er i ypperste klasse. Takterrassen er utrolig koselig, og utsikten fra den er fantastisk. Design. Komfort. Her føles det ut som du bor i et lite kunstverk midt i storbyen.Det som gjør dette hotellet spesielt, er at det er bygd inne i en bygning som tidligere var et gammelt romersk tårn fra det første århundre.

Dette hotellet i Barcelona må oppleves – sjekk pris her.


Claris

Hotel Claris

Et virkelig fint og stilig hotell med en praktfull beliggenhet rett ved det meste. Flotte komfortable rom med egyptisk preg, deilige senger, og et toppklasses servicenivå. Bygningen er opprinnelig et konvertert palass fra 1800-tallet, og kombinerer hotellets historie med moderne fasiliteter. Takterrassen er utrolig! Dette er et meget bra opphold på alle måter.Du får også gratis inngang til det egyptiske museet i Barcelona, som ligger i nabobygget.

Stilig hotell i Barcelona – sjekk pris og tilgjengelighet her.


W B

W Barcelona

I Barcelona kan du oppleve både strandliv og kultur. Det gjør du hvis du velger W Barcelona. Dette er et av verdens mest ikoniske hoteller designet av den spanske arkitekten Ricardo Bofill. W Barcelona ligger midt på byens mest populære strand, Barceloneta beach. Hotellet har kanskje den råeste plasseringen av alle hoteller i storbyen. I tillegg til et virkelig strålende design, supre rom og kule løsninger på det meste. Skybaren på hotellet er en populær møteplass for folk i alle aldre. Kanskje ikke så rart når W imponerer med en spektakulær utsikt over havet. Topphotell i øvre prisklasse, med service for hvert øre man betaler. Perfekt for kombinasjon av strandferie og storby.

Sjekk det ut hotellet her.


Arts

Hotel Arts Barcelona

Hotel Arts Barcelona er en del av prestisjefulle hotellkjeden Ritz-Carlton. Hotellet er fordelt på 44 etasjer med en herlig utsikt over Barcelona-stranden og den herlige storbyen. Plasseringen i seg selv er grunn god nok til å besøke hotellet, men du får også et spa og sauna på 42. etasje med vidunderlig utsikt. Om det ikke er nok så er servicen svært god, og restauranten er av toppklasse. Uansett om du bor på hotellet eller ei, så er hotellet en virkelig opplevelse.

Dette hotellet har perfekt hotell-beliggenhet i Barcelona


Majestetic1

Majestic Hotel & Spa Barcelona

Et flott hotell med meget god beliggenhet i Barcelona. Midt i storbyens eksklusive shoppingområde, Passeig de Gracia. Dette er et stort hotell fordelt på 275 rom og mange gode fasiliteter, slik som spa, treningssenter og utendørsbasseng på taket. Det er mange gode muligheter for hiking, shopping og bare det å nyte det beste av storbyen.

Sjekk pris på dette hotellet i Barcelona her.


Casa

Casa Fuster

Dette er en historisk bygning som ble et moderne hotell i 2004. Enten du er i Barcelona for hygge eller forretninger, er dette hotellet for deg. Hotellet ligger kun 2 kilometer fra sentrum og er godt plassert for deg som vil bo midt i gryta. Moderne, interessant og strålende design som også har en av de hotteste jazzklubbene i Barcelona.

En perle av et hotell.


Mandarin Oriental, Barcelona, Barcelona, Deluxe-suite, Gjesterom

Mandarin Oriental Barcelona

Hotellet ligger midt i en av Barcelonas mest kosmopolitiske gater, Passeig de Gràcia, og bedre beliggenhet skal du lete lenge etter. Et chict hotell med blant annet en 2-stjerners Michelin-restaurant (Moments), upåklagelig service og et spektakulært spa-anlegg. Hotellet kan også skryte på seg et utendørs-og innendørsbasseng. Her kan gjestene lett finne seg frem til de beste severdighetene som byen har å by på.

Du finner hotellet i Barcelona her.


Du finner flere av det beste hotellene i verden på Laurel Nights.


Les også:

De 50 kuleste byhotellene i Europa

Slik får du oppleve Barcelona gratis

20 grunner til å dra til Barcelona