Gran Canaria gir deg ferielykke og palmesus. Les våre beste hotellanbefalinger. Foto: Getty Images

Topp 10 hotell på Gran Canaria

Her bor du best på nordmenns feriefavoritt.

Gjennom vinterhalvåret er det Kanariøyene nordmenn sverger til, takket være det gode og varme klimaet, med hele 350 soldager i året! Vi har derfor funnet topp 10 beste hotell, til deg som ønsker en optimal ferie på Gran Canaria.

Gran Canaria en øy som er svært tilrettelagt for nordmenns ferievaner, med lave priser, nydelige hoteller og et flust av både butikker, restauranter, kaféer, strender og bassenger. Det er ikke rart at det har vært en populær feriedestinasjon i mange tiår.

Her har du listen over topp 10 hoteller på den populære ferieøya, enten du skal reise med barna eller kjæresten.


Start reisen til Gran Canaria og finn billige flybilletter på Momondo


1. Hotel Cordial Mogán Playa

Dette firestjerners hotellet består av hele tre restauranter og to utendørs basseng, like ved båthavnen i Mogán. Tidligere gjester skryter av en strålende frokost, opplagt personale og et rent hotellområde. I tillegg anbefales det for alle typer reisende på Gran Canaria.

Les mer om hotellet her

2. Gloria Palace San Agustín Thalasso & Hotel

Den nydelige takterrassen med utsikt mot Gran Canarias strender er en av hovedfasilitetene på dette hotellet. I tillegg tilbyr hotellet et spa med full service, og hele tre utendørs svømmebasseng. Barnepass, barnebasseng og barneklubb står også på listen, så her kan familien får seg en skikkelig fin ferie.

Se flere bilder av hotellet her

3. AxelBeach Maspalomas Apartments & Lounge Club

Dette hotellet er kun for voksne og tilbyr både spa med full service, helsestudio og to barer i nærheten av alt i Maspalomas. Her kan du ligge under bassengparasoller, leie deg en sykkel, eller bestille en deilig spabehandling.

Finn ut mer om hotellet her

4. Occidental Margaritas

Dette fantastiske hotellet ligger i hjertet av San Bartolomé de Tirajana, like ved ferieparadiset Maspalomas. Dette området byr på strandliv og morsomme utflukter, og langs strandpromenaden yrer det av restauranter og liv. Occidental Margaritas gir deg to herlige oppvarmede basseng og tidligere gjester nevner at her får man mye for pengene. Hotellet er all inclusive, med to restauranter som har stort tilbud av mat.

Les mer om hotellet her

5. H10 Playa Meloneras Palace

Dette er hotellet for deg som ønsker en luksuriøs opplevelse på Gran Canaria, og her kan du kose deg med tre restauranter, spa, tre svømmebasseng, nattklubb, tennisbane og barnepass! Den nydelige stranden i Meloneras er kun 9 minutters gange unna og Costa Meloneras er et område du ønsker å reise tilbake til.

Sjekk pris og tilgjengelighet her

6. Santa Catalina

Dette hotellet ligger i hjertet av Las Palmas med 204 gjesterom, nær stranden og to utendørsbassenger. Med 9,4 poeng fra gjesteanmeldelser fra Hotels.com, kan du være trygg på at du bor på et bra hotell.

Her finner du det

7. Marina Suites

Hotellet er i nærheten av stranden og båthavnen, og besøkende kan utnytte seg av utendørsbasseng, treningssenter, gratis barneklubb og flyplasstransport. Puerto Rico er ikke langt unna, hvor det yrer av restauranter, butikker og uteliv.

Bestill ferien til Gran Canaria her

8. Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Skal du på partur, så er dette hotellet et godt valg for deg. Dette hotellet ligger 15 minutters spasertur unna feriestedet Puerto Rico. Kun 200 meter unna Amadores-stranden på Costa de Mogán, og byr på moderne fasiliteter med klimaanlegg og møblert balkong med sjøutsikt.

Les mer om hotellet her

9. Hotel Cordinal Mogan Playa

Et annet hotell som passer for par som reiser sammen er Hotel Cordinal Mogán Playa i Puerto de Mogán. Hotellet ligger midt i et tropisk hageanlegg, og har to utendørsbassenger, spa rom og balkong.

Les mer om hotellet her

10. Bull Reina Isabel & Spa

Hotellet ligger ved Las Cantera-stranden i Las Palmas, med eget takbasseng, kostnadsfritt spa, treningsstudio og solterrasse med utsikt over Atlanterhavet.

Les mer om hotellet her

Sjekk ledige fly til Gran Canaria her


Les også:
Hellas’ aller beste øyer