hotell-roma

HOTELL ROMA: Her bor du i Italias hovedstad. Foto: Hotels.com

De beste hotellene i Roma

Dette er hotellene som virkelig vil få blodet til å bruse i romantikkens hovedstad, Roma.

Roma er romantikkens hovedstad, men det er også en by hvor du kan bo i overdådig, deilig luksus. Vi i Laurel Nights har plukket ut 9 hotellperler som skriker luksus  – og der du garantert stjeler såpa med hjem!

Les også: Oppdag Romas mest kjente gate

Rome Cavalieri, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Rome, Hotellinngang

Rome Cavalieri

Dette er et Waldorf Astoria-hotell som ligger på en høyde litt utenfor sentrum med en helt vidunderlig utsikt.  Har alle fasiliteter du kunne ønske deg, deriblant luksusbil-leie og spa, super restaurant og en veldig hyggelig bar. Spaet har for øvrig vunnet prisen for beste spa i Italia, og dette er et rett og slett et hotell du aldri vil glemme om du bor her.

Les mer om hotellet her.

Hotel Eden, Rome, Gjesterom

Hotel Eden

Hadde dette hotellet bare hatt sin restaurant med Michelin-stjerne med utsikt over hele Roma hadde det vært grunn god nok til å bo her, men dette er et virkelig klassisk luksushotell med super beliggenhet. Antikk interiør, perfekt oppusset og luksus for hver krone.

Les mer om hotellet her.

Boscolo Exedra Roma, Autograph Collection, Rome, Restaurant

Boscolo Exedra – Roma

Roma er byen hvor du i timevis kan vandre rundt og nye flott arkitektur, verdenskjente turistattraksjoner, smale gater med sjarmerende butikker eller shoppe deg blakk i designerbutikker. Samtidig er dette byen for deilig mat og forfriskende drikke, gjerne i lag med hyggelige og gjestfrie innfødte. På sommeren kan det imidlertid bli svært varmt å oppholde seg i byen, og da er Boscolo Exedra Hotel med sitt flotte svømmebasseng det perfekte alternativet for avkjøling.

Les mer og bestill hotellet her.

Rocco Forte Hotel De Russie, Rome, Gjesterom

Rocco Forte Hotel De Russie

Da arktitekten Giuseppe Valadier designet Piazza del Popolo laget han også bygningen som etter hvert ble hotellet Rocco Forte Hotel De Russie, samt den hemmelige hagen som befinner seg i bakgården. Hotellet som har hatt veldig mange fornemme gjester, deriblant Pablo Picasso, er i dag ett av de aller beste klassiske luksushotellene i Roma. Den franske poeten Jean Cocteau beskrev hotellet som paradis på jorda, og beliggenheten rett ved de spanske trappene gjør det til et veldig godt valg også for sightseeing. De 89 luksusrommene på hotellet er alle forskjellige, designet av Olga Polizzi. Luksushotellet har også spa, restaurant og bar. En oase i en klassisk by.

Les mer om hotellet her.

La Posta Vecchia Hotel, Ladispoli, Basseng

La Posta Vecchia Hotel i Ladispoli

Langs Romas kystlinje ligger dette historiske hotellet, midt i et vakkert grøntområde på hele 7000 kvadratmeter. Du får en opplevelse utenom det vanlige på Michelin-restauranten, The Cesar, som tilbyr utsikt over Tyrrenhavet. Bli skjemt bort på skjønnhetssenteret, ta en cocktail ved svømmebassenget og bo på ett av de 19 ulike luksusrommene.

Les mer om hotellet her.

Palazzo Manfredi - Relais & Chateaux, Rome, Executive dobbeltrom, utsikt, Gjesterom

Palazzo Manfredi

Denne flotte bygningen fra det 17. århundre har kun 15 rom, men det er femten rom med utrolig luksus og romantikk. Hotellet har en servicegrad som knapt kan beskrives. Det byr også på en meget god restaurant som ble belønnet med en stjerne i Michelin-guiden. Nespresso-maskiner i rommene, gratis lån av iPad og en sinnssyk utsikt.

Bestill hotellet her.

THE FIRST Luxury Art Hotel Roma, Rome

The First Luxury Art Hotel Roma

The First Luxury Art Hotel Roma ligger kun en kort gåtur unna Piazza del Popolo , Via del Corso og Spansketrappen. Med et konsept som fokuserer på kunst, kan du se over 150 kunstarbeid fra både unge og prestisjetunge kunstnere. Hotellet tilbyr en herlig atmosfære som gjør at du føler deg hjemme.

Les mer om hotellet her.

Hotel Splendide Royal, Rome, Lobby lounge

Hotel Splendide Royal

På Hotel Splendide Royal bor du midt i hjertet av romantiske Roma. Denne hotellperlen ligger rett ved Romas mest elegante gate, Via Veneto. Restauranten The Mirabelle er en av Romas beste og tilbyr herlige måltider med spektakulær utsikt. Perfekt hotell for deg som skal på bryllupsreise eller romantisk ferie.

Les mer om hotellet her.

Hotel Lord Byron, Rome, Sitteområde ved lobby

Hotel Lord Byron

Med alt fra portieren med hvite hansker til portvinen og kakene som serveres hver kveld, setter Hotel Lord Byron standarden for luksuriøse hoteller i Roma. Den vakre art deco-bygningen i utkanten av Borgheseparken har limousintjenester, innredning i marmor og tre, og et servicenivå du skal lete lenge etter. Sjarm. Atmosfære. Flott opplevelse.

Les mer om hotellet her.

 

Les også: De 10 mest populære hotellene fra Laurel Nights

 

Verdens beste hoteller på Laurel Nights

https://pbx.images.nettavisen.no/?h=800&w=1920&mode=crop&pos=center&url=http://laurelnights.no/wp-content/uploads/2015/10/iStock_000041136990_Double.jpg

Liker du å unne deg det lille ekstra på ferie, og er glad i hoteller i verdensklassen? Ta en titt innom Laurel Nights. Her finner du verdens beste hoteller. Enten du velger å booke din neste ferie eller om du bare vil drømme deg litt bort- kan vi garantere at reiselysten vil stige!

Søk og sammenlign flypriser fra mer enn 800 nettsider her.

Slik får du billigst og best leiebil.