Hotell Tromsø

HOTELL TROMSØ: Skal du til byen i nord, har vi noen hotellanbefalinger du må få med deg. Foto: iStock

Hotell Tromsø: De 10 beste hotellene

Hotell i Tromsø kan være vanskelig å velge. Vil du oppleve nordlyset, midnattssolen eller det herlige bylivet? Dette er hotellguiden du bør lese.

Naturen i Tromsø er helt fantastisk med både nordlys og midnattssol. I tillegg frister den flotte byen i nord med herlig uteliv, gode shoppingmuligheter og mye bra på matfronten.

Besøker du vinterparadiset bør du spise og drikke på Hildr Gastro Bar, vurdere en burger på Huken, eller gå på Bardus. Museet er virkelig verdt et besøk. Fjellheisen er og blir en opplevelse du sent vil glemme.

Skal du først til Tromsø, er det viktig å bo bra og i nærheten der det skjer. Derfor skal vi servere deg de 10 beste hotellene i Tromsø.


Clarion Collection Hotel With

Dette hotellet i Tromsø har en vakker utsikt over havnen og ligger vakkert til på bryggen. Her er ikke bare frokosten inkludert, men også kveldsmaten! Tromsø-hotellet samarbeider med Tromsø Golfpark som inkluderer greenfee. I tillegg ligger hotellet ved alpinsenteret i byen, som både passer for nybegynnere og de mer erfarne.

Les mer om hotellet i Tromsø her.


Scandic Ishavshotel

Et perfekt hotell i Tromsø, for deg som vil oppleve nordlyset om vinteren og midnattssolen om sommeren. Hotellet er også kåret til et av Norges beste hotellfrokost, som du selvsagt får inkludert i prisen.

Les mer om hotellet i Tromsø her.


Clarion Hotel The Edge

Dette er Norges største kongress-og konferansehotell. Herfra kan du oppleve nordlyset, midnattssolen, Tromsøs kulturliv og den flotte nordnorske naturen. Stjernekokken Marcus Samuelsson står bak matkonseptet til hotellets restaurant, Kitchen & Table. I 11.etasje ligger hotellets stolthet; Skybar! Her kan du nyte en drink med flott utsikt over havnen i Tromsø.

Les mer om hotellet i Tromsø her .


Comfort Hotel Xpress Tromsø

Dette hotellet i Tromsø ligger midt i sentrum i nærheten av restauranter, shopping, kafeer. Når du bor midt I Tromsø har du kort vei til alt. Hovedgata er rett rundt hjørnet. Resepsjonen hjelper deg gjerne med tips til hva du bør oppleve i Tromsø, og ikke minst med turer til nordlyset.

Les mer om hotellet i Tromsø her.


Thon Hotel Polar

Her bor du hjertet av Tromsø med gratis komplett frokost og wi-fi. Flybussen stopper like ved hotellet. Et ganske bra hotell for deg som er opptatt av å bo sentralt, godt og rimelig.

Les mer om hotellet i Tromsø her.


Clarion Collection Hotel Aurora

Enda et hotell i Tromsø som ligger ganske sentralt. I tillegg til gratis frokost og kveldsmat, får du også nyte Tromsøs utsikt fra boblebadet på taket.

Les mer om hotellet i Tromsø her.


Scandic Grand Tromsø

Et 3-stjerners hotell i Tromsø, men med helt perfekte fasiliteter. Scandic Grand i Tromsø ligger i hjertet av byen med kort spasertur til Tromsø domkirke, Nordnorsk kunstmuseum, Polarmuseet og Mack bryggeri.

Les mer om hotellet i Tromsø her.


Quality Hotel Saga

Quality Hotel Saga er et naturlig valg for deg som skal ha konferanse. Hotellets moderne konferanseavdeling har 7 lokaler med kapasitet opp til 200 personer. Hotellets moderne rom byr på en fantastisk utsikt til Ishavskatedralen, Tromsdalstindene og Tromsø sentrum. Med gangavstand til Tromsø Domkirke, Nordnorsk kunstmuseum og Polarmuseet er du sikret et spennende opphold i Tromsø.

Les mer om hotellet i Tromsø her.


Thon Hotel Tromsø

Thon Hotel Tromsø er et familievennlig hotell midt i Tromsø sentrum. Med kort gangavstand til de fleste severdigheter og gratis wi-fi og frokost, er du sikret et fint opphold i Tromsø.

Les mer om hotellet i Tromsø her.


Radisson Blu Hotel

Radisson Blu tilbyr varm og kald frokost samt gratis wi-fi. Her bor du i kort gangavstand til det meste. Hotellet har også treningssenter, to restauranter og skioppbevaring.

Les mer om hotellet i Tromsø her.


Topp 10 «ting å gjøre» i Tromsø:

Norway city panorama - Tromso at sunset.

 1. Guidede turer i naturen (Jakte på Nordlyset (vinter)/ midnattssol (sommer), Arktiske Turer, Vandrene Ugle m.m. Les mer her!)
  «Minneverdige turer hvor du får tatt bilder du kan henge opp i stua.»
 2. Oppdag Tromsøs fjorder med båt (Les mer her!)
  «Fantastiske naturopplevelser du må få med deg en gang i livet.»
 3. Havfiske
  «Kapteinen tok oss med gjennom fjorder skåret ut av isen, og plutselig så vi en liten gjeng med søvnige knølhvaler…».
 4. Hundesledetur (vinter)
  «Fantastisk morsomt! Og landskapet er helt utrolig vakkert.»
 5. Snøskuter-safari
  «Kjempegøy, og enda morsommere enn å kjøre med reinsdyr».
 6. Polarmuseet
  Bli rik på kunnskap om Nord-Norge. Museet formidler kunnskap om norsk fangst, arktisk vitenskap og polarekspedisjoner.
 7. Skiturer
  Kanskje ikke så aktuelt nå, men om vinteren er dette altså en svært så populær aktivitet.
 8. Fjellturer m/overnatting
  «Høydepunktet på turen», sier en begeistrer gjest. Og det er kanskje ikke så rart når naturopplevelser er det som kaprer 1. plassen i kåringen.
 9. Reinsdyrsafari
  «Jeg vil på det sterkeste anbefale folk å besøke Tromsoe Arctic Reindeer experience- det vil bli høydepunktet på enhver ferie».
 10. Hurtigruten dagsturer
  «Helt fantastisk landskap – vi kommer garantert tl å gjøre det igjen».