HOTELL TRONDHEIM: Dette er guiden til de beste hotellene i byen du må besøke. Foto: iStock

Hotell Trondheim: De beste hotellene i byen

Dette er hotellene du velger når du skal besøke trøndernes hovedstad med den praktfulle Nidarosdommen og fotballstadion Lerkendal.

Dette er de aller beste hotellene i Trondheim, ifølge Tripadvisors lesere. Kåringen er basert på alt fra service, fasiliteter, beliggenhet, standard og rom. På listen finner du hoteller til alt fra familieferier, romantisk weekend, vennetur eller jobbtur.

Les også: Slik får du billigst og best leiebil


Clarion Hotel & Congress

Skandinavias største kongresshotell som byr på moderne design, flotte restauranter, bra beliggenhet og helt topp atmosfære. Clarion Hotel & Congress er også et flott valg for dere som skal på romantisk tur eller familieferie. På Pirbadet er innendørsbasseng for både store og små. I toppetasjen kan dere nyte utsikten over Trondheim by.

Les mer om hotellet her.


Scandic Nidelven

Vil du smake på Norges beste hotellfrokost? Scandic Nidelven har vunnet tittelen «Norges beste hotellfrokost» hele elleve ganger. I tillegg ligger hotellet rett ved den kjente elven, med en perfekt beliggenhet i sentrum. Andre populære severdigheter i kort gangavstand er Nidarosdomen, Kunstmuseet og Folkemuseet.

Les mer om hotellet her.


Best Western Chesterfield

I Trondheim sentrum finner du dette lille hotellet, som byr på alt du trenger for en vellyket ferie i Trondheim. Fordelt kun på 54 rom med valuta for pengene, skal vi tro anmeldsene fra Tripadvisor. Vil du bo rimelig og sentralt er dette hotellet du velger i Trondheim.

Les mer om hotellet her.


Radisson Blu Royal Garden Hotel

Dette hotellet i Trondheim sentrum scorer høyt på plassering, frokost og bar. Et relativt stort hotell fordelt på 298 rom, kun ti minutter unna de populære severdighetene. Gjennomsnittsprisen per natt er heller ikke så verst. Radisson Blu Royal Garden har et familievennlig profil, og inkludert i prisen får du gratis wi-fi og en smakfull frokost.

Les mer om hotellet her.


Comfort Hotel Park

Et moderne hotell med gangavstand til byens kulturtilbud. På Comfort Hotel Park bor du midt i sentrum til en rimelig pris – og i nærheten finner du alt du trenger. I tillegg er hotellet kontantfritt for å gjøre hotellopplevelsen tryggere og enklere for deg. På Comfort Hotel kan du starte dagen med gratis frokost og internett med høy hastighet. Trenger du litt ekstra boost i hverdagen, er det bare å ta seg en tur til badstuen.

Les mer om hotellet her.


Comfort Hotel Trondheim

LIke ved Nidelva finner du denne hotellperlen som byr på gratis frokost, utsøkt design, bra beliggenhet og eget treningssenter. Hele hotellet har selvsagt gratis wi-fi. På søndager kan du vente med å sjekke ut helt frem til klokken 18!

Les mer om hotellet her.


P-Hotels Brattora

Enda et hotell ved elvepromenaden som scorer høyt på fasiliteter og plassering. Her bor du relatvt ganske greit for å være et 3,5-stjerners hotell. Frokosten får du gratis og wifi-en er ikke til å klage på.

Les mer om hotellet her.


Hotell St.Olav

Bra frokost, fasiliteter og komfort. Ikke minst billig. På St.Olav bor du ved sentralt i Trondheim – nærmere elvepromenaden. 93 % av kundene er fornøyde med innsjekkingen, ifølge Hotels.com.

Les mer om hotellet her.


City Living Scholler Hotel & Apartments

På City Living bor du rimelig, samtidig som hotellet ligger ganske sentralt i Trondheim sentrum. Bor du her, så får du garantert mer penger til overs til shopping og oppleveser! Hotellet er også familievennlig og tilbyr gratis wi-fi.

Les mer om hotellet her.


Trondheim vandrehjem

Her bor du aller billigst til en bra standrard. Det er bra avstand til byen og i kort gangavstand til Nidarosdomen. Vandrehjemmet er selvsagt billig, samtidig som du bor sentralt.

Les mer om hotellet her.


Les også:

10 grunner til å elske Trondheim

Dette er Norges beste hotell i 2018