Hotell Trondheim: De beste hotellene i byen

Nidarosdomen og Trondheim sentrum. Foto: Getty Images

Dette er de aller beste hotellene i Trondheim, ifølge Tripadvisors lesere.

Kåringen er basert på alt fra service, fasiliteter, beliggenhet, standard og rom. På listen finner du hoteller til alt fra familieferier, romantisk weekend, vennetur og jobbtur. Vi starter selvfølgelig på førsteplassen. Her er Trondheims beste hoteller.

1. Britannia Hotel

Ærverdige Britannia Hotel åpnet dørene igjen 1. april 2019 etter å ha vært stengt for en omfattende oppussing. Hotellet er Trondheims eneste 5-stjerners hotell, ligger nesten midt i sentrum, og er også kjent for restauranten Palmehaven og speilsalen. Om du skal på en romantisk weekend, er det her du booker rom!

Her kan du lese mer og booke rom

2. Thon Hotel Nidaros

Det nyoppussede hotellet midt i Trondheims forretningsstrøk, har kort avstand til Trondheim sentralstasjon, shoppingmuligheter, restauranter og uteliv. Ifølge andre besøkende har de super frokost og i tillegg gratis kveldsmat mandag til torsdag (ikke helligdager, romjul, påske eller i sommersesong).

Her kan du lese mer og booke rom

3. Clarion Hotel Trondheim

Clarion Hotel Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell og ligger rett ved Trondheimsfjorden. Hotellet byr på flott design, bra beliggenhet og helt topp atmosfære. Clarion Hotel Trondheim er også et flott valg for dere som skal på romantisk tur eller familieferie. På Pirbadet er det innendørsbasseng for både store og små, og treningssenteret 3T kan benyttes kostnadsfritt for de som bor på hotellet. Fra toppetasjen kan dere nyte utsikten over Trondheim by.

Les mer om hotellet her

4. Clarion Collection Hotel Grand Olav

På Clarion Collection Hotel Grand Olav bor du omgitt av Trondheims varierte kulturliv som er like utenfor døren. Hotellet ligger vegg i vegg med Olavshallen, så her er det perfekt å kombinere konsert med overnatting. Hotellet ligger midt i Trondheim sentrum.

Her kan du lese mer og booke rom

5. Scandic Bakklandet

Bo i idylliske og sjarmerende Bakklandet, som er Trondheim gamleby. Hotellet ligger rett ved Nidelven, og i nærheten finner du populære severdigheter som Gamle Bybro og Nidarosdomen.

Her kan du lese mer og booke rom

6. Comfort Hotel Park

Et moderne hotell med gangavstand til byens kulturtilbud. På Comfort Hotel Park bor du midt i sentrum til en rimelig pris – og i nærheten finner du alt du trenger. På Comfort Hotel kan du starte dagen med gratis frokost og internett med høy hastighet. Trenger du litt ekstra boost i hverdagen, er det bare å ta seg en tur til badstuen.

Les mer om hotellet her

7. Scandic Solsiden

Scandic Solsiden ligger på kjente Solsiden, som er et av Trondheims mest populære og pulserende områder med et bredt utvalg av butikker og restauranter i nærheten. På dagtid kan du shoppe på Solsiden kjøpesenter, før du på kvelden tar en tur ned til Graffi Grill eller Olivia for en god middag.

Her kan du lese mer og booke rom

8. Scandic Nidelven

Vil du smake på Norges beste hotellfrokost? Scandic Nidelven har vunnet tittelen «Norges beste hotellfrokost» hele 13 ganger – senest kåret i 2019. I tillegg ligger hotellet rett ved den kjente elven, med en perfekt beliggenhet i sentrum. Andre populære severdigheter i kort gangavstand er Nidarosdomen, Kunstmuseet og Folkemuseet.

Les mer om hotellet her

9. Thon Hotel Prinsen

Thon Hotel Prinsen ligger nært det meste i Trondheim. Det er 13 minutter å gå fra togstasjonen og kun to minutter gange til Trondheim Torg.

Her kan du lese mer og booke rom

På 10. plass ligger egentlig Quality Hotel Panorama, men fordi hotellet ligger 7 km sør for byen, på Tiller, har vi valgt å ikke ta det med i listen over hoteller i byen. Her er det supert å bo om du vil være nært f. eks. City Syd og i tillegg har bil.

10. Best Western Plus Hotel Bakeriet

Dette er et hotell med direkte historisk forankring, og som gjenspeiler en tid da bygningen fungerte som bakeri. Hotellet ligger i kort avstand til de fleste severdigheter som byen har å by på.

Her kan du lese mer og booke rom

*Listen ble oppdatert 2. juni 2022.

Les også:

Norges beste hoteller 2022