Hoteller toppet med våte opplevelser

Dette er hotellene med de feteste «rooftop pools».

Den kanskje mest populære trenden de siste årene har vært barer lokalisert på toppen av hoteller – de så kalte «rooftop bars». Men, den sterke konkurransen mellom hotellene gjør at behovet for å tilby mer enn bare utsikt og drinker har meldt seg. Så hva er vel ikke bedre enn å la gjestene på hotellet nyte både utsikt og drinker, samtidig som de kan plaske rundt i et flott og unikt svømmebasseng? Vi viser deg noen verdens flotteste «rooftop pools».

Bestill de rimeligste flybillettene her

Boscolo Exedra – Roma

b1

Roma er byen hvor du i timevis kan vandre rundt og nye flott arkitektur, verdenskjente turistattraksjoner, smale gater med sjarmerende butikker eller shoppe deg blakk i designerbutikker. Samtidig er dette byen for deilig mat og forfriskende drikke, gjerne i lag med hyggelige og gjestfrie innfødte. På sommeren kan det imidlertid bli svært varmt å oppholde seg i byen, og da er Boscolo Exedra Hotel med sitt flotte svømmebasseng det perfekte alternativet for avkjøling.

Les mer og bestill hotellet her

Hotel Fasano – Rio de Janeiro

0e21141d02c288a87b1b90b77a0862d4 (1)

Brazils nest største by, Rio de Janeiro, er kjent for sitt praktfulle landskap, avslappende kultur og ikke minst sitt verdenskjente og spektakulære karneval som finner sted hvert år. Femstjernes hotellet Fasano passer perfekt for deg som ønsker å overnatte på et luksuriøst og lekker hotell, plassert rett i nærheten av flere ulike strender som djevelens stand, Arpoador-stranden og Leblon-stranden.

Les mer og bestill hotellet her

Grand Hotel Central – Barcelona

1298369_128_z

Ønsker du en ferie hvor du kan kombinere både storby og strand? Da er Barcelona stedet for deg. La deg inspirere av denne artikkelen, og er du lysten på et overnattingssted som du sent vil glemme, er Grand Hotel Central hotellet for deg.

Les mer og bestill hotellet her

InterContinental – Hong Kong

7550_312_z

Hong Kong er «bystaten» med omkring syv millioner innbyggere spredt over 1,104 kvadratkilometer, og er dermed et av de tettest befolkede områdene i verden. Byen er kanskje en av verdens mest fascinerende, tiltrekkende og futuristiske storbyer, og passer perfekt for deg som er lysten på en annerledes reiseopplevelse. Hotellet InterContinental ligger i hjertet av Kowloon, med gåavstand til Hong Kong romfartsmuseumNathan Road og Avenue of Stars. Ikke langt unna ligger også Harbour City og K11 kjøpesenter.

Les mer og bestill hotellet her

Holiday Inn The Rocks – Sydney

16764_83_z

Sydney er et av de mest populære reisemålene på den sørlige halvkule, og mest kjent for å være byen med den spektakulære havnen, de vakre bystrendene og det rike kulturtilbudet. Her kan du  nyte et solrikt klima året rundt, og nyte et utall av attraksjoner som byen har å tilby. Sydney som reisemål passer både alle mennesker, i alle aldre og hotellet du bør bo på når nå du er i byen? Ja, det er Holiday Inn The Rocks

Les mer og bestill hotellet her

The Vine – Funchal, Portugal

funchal-the-vine-a-divine-hotel-293000_1000_560

Funchal – hovedstaden i regionen Madeira som ligger i sør mellom Santa Cruz og Camara de Lobos byer- er en av Portugals mest sjarmerende og livlige byer, kjent for sine mange førsteklasses restauranter, luksuriøse hoteller, sitt behagelige klima og ikke minst for å være hjembyen til en av verdens beste fotballspiller, Cristiano Ronaldo. Hotellet The Vine er uten tvil et av byens flotteste hotellet, og kan tilby en av byens vakreste utsikter.

«A truly wonderful hotel» (gjesteanmeldelse fra hotels.com). 

Les mer og bestill hotellet her

Hotel Udai Kothi – Udaipur, India

b9

Byen Udaipur er ved siden av å være kjent for sin historie, kultur og vakre naturområder, også kjent for sine Rajput-era palasser, hvor flere av palassene er blitt omgjort til luksushoteller- der i blant hotellet Udai Kothi. Byen blir gjerne omtalt som «Østens Venezia» og kan by på noen av de vakreste innsjøene i landet.

Les mer og bestill hotellet her

The Joule – Dallas, USA

2004999_45_z

Dallas er byen som har noe for alle som ønsker en spennende ferie; byen er en unik blanding av en internasjonal storby, samtidig preget av en gammel «western-style» og moderne eleganse. Hotellet The Joule er et av byen eksklusive hotellet, sentralt plassert i hjertet av byen.

«The pool was fabulous and I loved the deep soaking tub. Great hotel» (gjesteanmeldelse fra hotels.com)

Les mer og bestill hotellet her

Marina Bay Sands – Singapore

15197603

Bystaten Singapore har hatt en utrolig utvikling de siste årene, og stiger nå frem som et mer og mer populært reisemål. Ønsker du å vite mer om hvorfor du bør reise til Singapore eller hva du bør gjøre når du først er der? Sjekk denne artikkelen. Hotellet Marina Bay Sands går frem som å være et av de flotteste hotellene i byen, og med det utrolige svømmebassenget på takterrassen er dette et hotell du bør vurdere hvis du skal reise til byen.

Les mer og bestill hotellet her

Gansevoort Meatpacking – New York

gase

Bør vi i det hele tatt fortelle deg hvorfor du bør reise til New York? Hvis ja, er grunnen enkel; dette er kanskje en av verdens mest spennende byer. Vi har tidligere skrevet en rekke reiseartikler som vil være svært nyttig for deg som planlegger en tur over til «the big apple». Sjekk blant annet disse artiklene:

Slik får du drømmeturen til New York
Bo billig og bra i NYC
20 grunner til å reise til New York.

Hvor bør du bo? Hotellet Gansevoort, som ligger i det trendy området Meatpacking, er et av byens råeste hotellet.