Hotellovernatting til en super pris

På tide å sette av litt romantisk tid til hverandre?

Ta et lite avbrekk fra hverdagen og nyt noen dager med din kjære. Å dra på en romantisk weekend i denne årstiden er absolutt å anbefale.

Overraske din andre halvdel med en langhelg i en vakker og pulserende nordisk by hvor dere kan nyte hverandres selskap, spise herlige måltider. Uten at det koster skjorta.

Super deal

Hotellkjeden Nordic Choice Hotels gjør det igjen. De gjentar suksessen og tilbyr nå enkeltrom til KUN 499,- natten og 599,- per dobbeltrom inkludert frokost.  Ja, det koster bare 100 kroner mer å ha med seg en til på rommet.  Bedre deal skal du lete lenge etter.

Tilbudet gjelder alle Comfort-hoteller i alle helger fra 13.februar til 16. juni. Alle Comfort hoteller har rom til denne lave prisen akkurat nå, men du må skynde deg og booke nå, for tilbudet er gyldig innen 4. februar!

Se nærmere på tilbudet her

Comfort

Du kan velge  mellom 30 hoteller i Sverige, Danmark, Norge og Litauen. De er sentralt beliggende, så du kan oppleve alt byen har å by på uten noe stress.

*Comfort Hotel Xpress er ikke inkludert frokost og da betaler du kun kr 399 for enkeltrom og 499 for dobbeltrom på det hotellet.

Finn ditt hotell i listen her

 

Er romantikken i fokus, så finnes det mange romantiske hoteller i Norge hvor kjærligheten kan få blomstre. Les vår guide med det vi mener er de 10 mest romantiske hotellene i landet vårt.

På disse hotellene får du også et uforglemmelig opphold.