Hotellperlene du neppe visste fantes

De har både sjel og legendarisk status. De oser av historie og eleganse fra en svunnen tid. Disse hotellene er mer ikoniske enn andre, men likevel ante du ikke at de eksisterte.

Vi har kikket på noen av hotellene verden over og funnet frem noen juveler som er mye mer enn et hotell å sove.

Raffles Singapore, Singapore

Raffles Hotel, Singapore, Malaysia

Raffles åpnet i 1887. Det var egentlig en trebygning i kolonistil med ti rom rett ved siden av havet. De fire brødrene Sarkies bygget ut derretter flere rom, t tillegg til ballsal, veranda, biljardsalong og bar. Grunnet landvinning ligger det hvite hotellet inne i byen i dag, fremdeles i gjennomført kolonistil. På et tidspunkt mellom 1910 og 1915 oppfant bartenderen Ngiam Tong Boon hotellets signaturdrikke: Singapore Sling. Hotellet er i dag en institusjon i toppklasse med all den komforten du kan drømme om. På gjestelisten finner du Rudyard Kipling . W. Sommerset Maugham , Noel Coward , Charles Chaplin , Elizabeth Taylor , George Bush senior og Michael Jackson.

Dette er ikke et sted som bør oppleves en gang i livet. Det er et sted du vil definitivt dra tilbake til.

Se flere bilder av Raffles her.


Du finner flere luksushoteller på Laurel Nights!

Belmond Reid's Palace, Funchal

Belmond Reid’s Palace, Madeira, Portugal

Reid’s Palace var visjonen til Wiliam Reid, en skotskmann som drømte om å bygge et majestetisk hotell på Madeira, langt unna den kalde vinteren i Nord-Europa. Tragisk nok døde Reid før det stod ferdig, men hans to sønner realiserte sin fars prosjekt. Dørene til Belmond Reid’s Palace åpnet for første gang i 1891, og lever den dag i dag i beste velgående. I mer enn 100 år har hotellet tilbød sine gjester et ekstravagant luksusopphold på en sjarmerende gammeldags måte. Atmosfæren er kosmopolitisk, rommene er unike og spisemulighetene enestående. På Reid’s Palace kan du drikke ettermiddagste på samme sted hvor Winston Churchill engang satt.

Gjennom sin strålende historie, har hotellet tatt imot mange eminente gjester som Gerge Bernard Shaw, Winston Churcill, Empress Zita av Østerrike, kong Edward VIII, prinsesse Stephanie av Monaco.

Sjekk ut hotellet her – sjekk priser og tilgjengelighet.


Hôtel du Palais Imperial Resort & Spa, Biarritz

Hotel du Palais, Biarritz, Frankrike

Her ved havet i Biarritz lot Napoleon III bygge et sommerpalass til kona Eugenie for at hun kunne tilbringe sommeren på samme sted som hun hadde vært som barn. I 1854 fikk Eugenie sitt høyeste ønske oppfylt, men det var først i 1894 at palasset ble omgjort til hotell.

Stedet er fantastisk, og dette staselige hotellpalasset – en opplevelse i særklasse.

Til palasset kom alt fra britisk til russisk adel til kunstnere og intellektuelle. Lurer du på hvor kong Edward VII og dronning Victoria tilbragte sommeren, så er svaret her. Habsburgerne og kong Alfonso XIII av Spania la også sin elsk på byen. Fra 1920-tallet ble det færre kongelige og flere filmstjerner, forfattere, forfattere og motedesignere som inntok hotellet. Coco Chanel, Frank Sinatra, Charlie Chaplin, Igor Stravinsky og Ernest Hemingway. Alle har de bodd her. Se flere bilder av hotellet her.


Taj1

Taj Lake, Udaipur, India

Fra avstand er det ikke lett å skjønne at denne flotte visjonen i marmor er faktisk reell. Det er både romantisk og dekadent. Storslått og overveldende.

Palasset ble bygget i 1743-1746 med skjulte indre gårdsrom og hageanlegg. Historien forteller at den unge prinsen gikk på måneskinnutflukter med unge damer til et palass i en innsjø i nærheten. Da faren hørte om det, ble han nektet adgang. Den rasende prinsen deretter bygget sitt eget palass i en annen innsjø – Pichola. I 1961 ble palasset omgjort til et hotell, og ble verdenskjent i James Bond filmen Octopussy.

Dette majestetiske hotellet er et paradis på alle måter. Historisk sjarm, spektakulær beliggenhet, upåklagelig service og en atmosfære du bare har drømt om. I tillegg har hvert rom en historie å fortelle.

På gjestelisten: Queen Elizabeth, Jackline Kennedy og skuespilleren Vivien Leigh.

Du finner hotellet her.


Du finner masse inspirasjon og de aller beste hotellene i verden på Laurel Nights.


LES OGSÅ:

Hotellperlene som virkelig er verdt drømmen

Dette er Italias råeste hoteller