Hotellperlene som virkelig er en drøm

Noen ganger er det lov til å drømme. Det finnes noen hoteller som er ganske mye mer enn et sted å sove. Vi fra Laurel Nights har valgt ut ti hoteller som virkelig er verdt drømmen. Laurel Nights er de absolutte beste nettene og dagene på utrolige hoteller, resorter og andre overnattingssteder. Det er virkelig netter på laurbær, hvor du kan hvile fortjent i den absolutte luksus. Du finner masse inspirasjon og de absolutt aller beste på Laurel Nights.  

Mandarin Oriental
Mandarin Oriental

1. Mandarin Oriental

Bangkok, Thailand

Ett legendarisk og fremragende hotell fra 1887 med spektakulær utsikt over den travle Chao Phraya -elven. Her kan du velge mellom 393 rom med tradisjonell eleganse eller i overdådig thailandsk stil. Rett og slett et enestående hotell!  

Taj Lake
Taj Lake

2. Taj Lake Palace

Udaipur, India

Fra avstand er det ikke lett å skjønne at denne flotte visjonen i marmor er faktisk reell. Dette majestetiske palasset er et paradis på alle måter. Historisk sjarm, spektakulær beliggenhet, upåklagelig service og en atmosfære du bare har drømt om. I tillegg har hvert rom en historie å fortelle.  

Le Sirenuse
Le Sirenuse

3. Le Sirenuse

Positano, Italia

Et virkelig vakkert klassisk sted med luksus fra ende til annen. Strålende, førsteklasses service med italiensk temperatur og gjennomført stolthet. Dette er en tidsmaskin tilbake til svunne tider hvor man kunne ta noen store pauser fra en omskiftende verden. Helt toppklasse.

4. Lion Sand Kruger National Park

Kruger Park, Sør-Afrika

Vidunderlig sted midt i Kruger National Park. Den ypperste luksus midt i safariland hvor absolutt alt du ønsker blir ordnet for deg. Elefanter og andre dyr går bokstavelig talt utenfor døra, og hele opplevelsen her er i topp, topp klasse.

Ashford Castle
Ashford Castle

5. Ashford Castle

Cong, Irland

Skal du på en virkelig magisk ferie med historisk sus er dette hotellet, eller mye mer korrekt: slottet, du bør velge. En virkelig stor opplevelse i moderne luksus i et slott som opprinnelig ble bygget i 1228. Vidunderlig mat, service og mange aktivitetsmuligheter. vietnamThailand

6. The Nam Hai

Dien Ban, Vietnam

Romantisk luksus med bad som er kåret til å være blant de ti beste i verden. Nå er det vel ikke bare badene her som er luksus, men alt fra A til Å. Et utrolig hotell med priser som vi nordmenn ville le av. Sjekk flypriser til Vietnam, book og kos deg så mye at du aldri har lyst til å våkne opp i egen seng igjen. Tror du oss ikke? Sjekk bildene selv. De er ikke for gode til å være sanne.    

Secret House
SecretHouse

7. Sacred House

Kappadokia, Tyrkia

Glamorøst. Gotisk. Originalt. Et utrolig herskapshus full av antikviteter. Hvert rom er en overraskelse. Betjeningen er av aller høyeste klasse- her blir du behandlet som en konge. Dette er garantert et av de beste hotellene du noen gang har bodd på.  

SixSense1
SixSense

8. Six Senses Zighy Bay

Zighy Bay, Oman

En skjult paradis i Omans spektakulære landskap. Her får du den ultimate avslappingen. Vi snakker flotte villaer med eget svømmebasseng og utendørs dusj, utekino, et prisbelønnet spa og upåklagelig service. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Høydepunktet er restauranten på toppen av berget med utsøkt mat og slående utsikt over bukten, og en romantisk middag i hotellets vinkjeller vil utvilsomt være prikken over i’en. Uforglemmelig.  

Pools
Pools

9. DoublePool Villas by Banyan Tree

Phuket, Thailand

Hele Banyan Tree-resorten er utrolig vakkert, men DoublePool Villas er virkelig kompleksets crème de la crème. Hotellet er enestående, privatbassenget er blant de største du kan noen gang få og stemningen og helt magisk. Et perfekt sted for romantisk ferie eller bryllupsreise!  

Jumeirah
Jumeirah

10. Jumeirah Bodrum Palace

Bodrum, Tyrkia

Et utrolig feriested! Vi snakker et splitter nytt luksuriøst hotell med kun suiter og private villaer, samt 100 svømmebasseng, 8 restauranter, tyrkisk bad og mye mer. Her er kun fantasien som setter grenser. Fantastisk arkitektur, ekte luksus, topp spa-senter, fantastisk barneklubb. En opplevelse.  

Du kan finne dine drømmehoteller på Laurel Nights, guiden som gir deg kun det aller beste.