Foto: Hotels.com

Hotelltilbud: Topp 10 hoteller fra salget

Dette er hete tilbud du ikke vil gå glipp av.

Har du planer om å reise til et solrikt reisemål, eller en storbytur til flotte byer som London eller New York? Da bør du få med deg hotelltilbudet hos Hotels.com innen 31.januar.

Nå er det tid for å bestille ferien til 2018 – jo tidligere du bestiller jo rimeligere ferie får du. Hotels.com tilbyr Nettavisens lesere et eksklusivt tilbud med opptil 50% hoteller i store deler av verden. Reisedato er kun frem til 26.februar 2018. Sjekk salget før det er for sent!

Klikk her for å se hele hotelltilbudet.


Blakely, New York

Blakely New York, New York, Overnattingsstedets eiendom

Å bo i New York kan være en dyr affære. Blakely har bra standard med OK pris for å være midt i New York. Her bor du i nærheten av Rockefeller Center, Times Square og Broadway. Gratis frokost og Wi-Fi. Et relativt gammelt hotell, men med bra kvalitet.

Les mer om hotellet her.


Hotel SP34, København

Hotel SP34, Copenhagen, Lobbylounge

Bo i hjertet av København på dette elegante hotellet som ligger kort gåtur unna Strøget, Tivoli og Rådhusplassen. Andre goder er gratis wi-fi, peis i lobbyen, to restauranter og et døgnåpent treningssenter.

Les mer om hotellet her.


Nora Buri Resort & Spa, Koh Samui

Nora Buri Resort & Spa, Koh Samui

Det frister alltid med en tur til vakre Thailand. Dette er et luksusresort på stranden med luksuriøse rom og flott utsikt over havet. På Nori Buri Resort & Spa er du omringet av et jungelparadis, hvit strand som mel og svaiende palmetrær.

Les mer om hotellet her.


Hotel Granvia, Barcelona

Hotel Granvia, Barcelona, Hotellinngang

Barcelona er en populær by som tilbyr både by og strand, og et flott klima året rundt. Skal du bo her, er det smart å bo i nærheten av både strand og sentrum. Hotel Granvia har kort gåavstand til populære severdigheter, i tillegg til gode spisesteder og utesteder. Her må du regne med 30 minutters gåtur til stranden.
Les mer om hotellet her.

Klikk her for å se hele hotelltilbudet.


Lux 11 Berlin Mitte, Berlin

Lux 11 Berlin Mitte, Berlin, Premier-suite, 1 kingsize-seng, balkong, Gjesterom

Å bo i bydelen Mitte et godt utgangspunkt for å oppleve Berlin. Kjent som en hipp og kul bydel, med bra shopping, gode restauranter og kule konseptsteder. Det er gratis wi-fi på hotellet, men frokost er mot tillegg. Det anbefales dog å heller ta frokosten i nærområdet. Du får mye for pengene i Berlin, og storbyen er full av koselige kafeer og spisesteder til en billig penge.

Les mer om hotellet her.


Savoy Hotel, Roma

Savoy Hotel, Rome, Hotellinngang

Savoy ligger i den berømte gaten Via Veneto; en lang gate med stilfulle luksushoteller og eksklusive butikker på rekke og rad. På Savoy får du gratis wi-fi overalt på hotellet, med en fantastisk utsikt over Roma-by. Spansketrappen er kun 500 meter unna.

Les også: Oppdag Romas mest kjente gate

Les mer om hotellet her.


Sofitel Dubai Downtown, Dubai

Sofitel Dubai Downtown, Dubai, Gjesterom

I Dubai må du bo i nærheten av der det skjer; gjerne i nærheten av Burj Khalifa og kjøpesenteret Dubai Mall. På Sofitel bor du rett overfor Burj Khalifa, og hotellet har direkteforbindelse med Dubai Mall. Her kan du våkne til en flott utsikt – enten over bysilhuetten eller kysten.
Les mer om hotellet her.

Få stor oversikt over hotelltilbudet til Hotels.com her.


The Stafford Hotel, London

The Stafford London, London, Utvendig

Frister det å heller våkne til stillhet fremfor Londons sus og dus? Stafford Hotel ligger i nærheten av en av Londons viktigste trafikkårer og shoppingsteder i sentrum, Piccadilly. Samtidig er det en veldig stille beliggenhet. The Stafford Hotel er et 5-stjerners boutiquehotell i klassisk britisk stil. Gratis wi-fi.

Les mer om hotellet her.


NH Collection Firenze Porta Rossa, Firenze

NH Collection Firenze Porta Rossa, Florence, Hotellets front

Det sies at NH Collention Firenze er et av de eldste hotellene i Italia. Også kanskje et av de mest sjarmerende, med en frokost som får skryt høyt opp i skyene. Hotellet har en perfekt beliggenhet midt i romantiske Firenze – husk kamera!

Les mer om hotellet her.

Se hele hotelltilbudet hos Hotels.com her.