Instagramkontoer som gir deg reisefeber

Bilder av eventyrlige destinasjoner, hvite strender, asurblått hav og fargerike storbyer gir oss lyst til å pakke kofferten og reise. Det er dessverre noen måneder igjen til sommerferien, og er du ikke blant de heldige som skal bort i påsken kan du få feriefølelsen på andre måter. Vi kunne ikke unngå å bli fascinert av disse utrolige kontoene som klarer å fange skjønnheten av å reise i hvert eneste bilde.

Ta en virkelighetsflukt inn i verden til noen av de fineste reise-instagrammerne.

Du kan også følge oss på Instagram og Facebook !

 

TOPP 12

Fotografen Murad Osmann, har blir verdenskjent for sine ubeskrivelig vakre bilder hvor hans kjæreste alltid leder han gjennom fotografiene. Paret har reist til de mest eksotiske og fantastiske stedene i verden som Brasil, Tyrkia, Singapore, Hong Kong og mange fler. Det er ingen tvil om at hans bilder vekker ønsket om fotokurs og ferietur.

Brasil

Lyst å i fotsporene til det kjente paret? Kanskje en reise til varme Brasil hadde vært en ide i påskeferien? Du kan f, eks booke dette flotte hotellet.

11756831

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vet du hva som er de store trendene for 2015? Du kan lese om det her

 

 

Metador er et mediaselskap innen reiser. Bare det gir deg en forsmak når det gjelder både kvalitet og kvantitet. Her finner du utallige imponerende bilder over jordas utrolige steder.

Ektefellene Suzanne og Isaac Bruch har et av de største reisekontoene på Instagram. Sammen utforsker de verden og fascineres av andre kulturer, mennesker og steder. Gjennom bildene får følgere være med på deres mange spennende turer.

Jessica Stein, har gjennom sine utrolige reiser og nydelige antrekksbilder blitt et fenomen innen sjangrene mote og reise. Gjennom hennes bilder kan vi drømme oss bort i forbløffende steder og velkomponerte antrekk.

Los Angeles-baserte fotografen, Matt Gee fanger øyeblikk fra Kina til Utah og sjarmerer sine følgere med rene linjer og stemningsfulle fotografier.

 

The city of angels

Frister det å besøke hjemmebyen til den dyktige fotografen er det utrolige tilbud på Hotels.com. Sjekk dette hotellet i LA og ta en drink Hollywood fiffen.

21097_98_z

Se på verdens fineste strender og bestill drømmeferien her

 

I 2012 bestemte Zach Glassman seg for å si opp jobben for å reise verden rundt. Et år etter stiftet han Passion Passport– et online-samfunn hvor bloggere og fotografer kan dele sine bilder og lidenskap for reiser.

Brook Saward gir deg muligheten til å bli med på hennes mange reiser. Flotte destinasjoner, spennende steder og nydelig jente.

Marianne er en norsk fotograf som bor i Nederland. Gjennom hennes linse får vi et glimt av et sjarmerende Europa. Vakkert lys gir bildene en herlig dybde og stemning.

Gary Arndt er en prisbelønnet fotograf som i 2014 fikk prisen for «Travel Photographer of the Year«. Du får en  herlig dose flotte bilder og mye inspirasjon av en proff.

Fellestrekket for bildene til Adam er fugleperspektivet. En dyktig fotograf og gir oss lysten til å leie helikopter og knipse våre egne bilder.

Er du lei vinteren kan du gjøre vintersol kupp! Bestill reise med opptil 50 % rabatt HER

 

Ekteparet Dave og Deb har besøkt over 100 land og gjort reise en del av sin karriere og hverdag. De har vunnet flere priser, blant annet for beste reiseblogg. Du finner deres blogg her.

Ta på deg gode sko, pakk kofferten og  bli med denne jenta på tur. Skjulte perler, gamle trange gater, flotte grønne oaser dominerer hennes portofolie. Verdt et besøk.

 

Fikk du lyst å reise? Søk etter de beste og billigste billettene HER

Sjekk pakketurer og annet med disse leverandørene:

Expedia

LowCostHolidays