Italias råeste hoteller

Fra stemningsfulle piazzaer til italiensk kultur og mat. Det er veldig mange grunner til å bli forelsket i Italia. Vi nordmenn levner ingen tvil om at Italia er i en klasse for seg. Italia er et romantisk land, men det er også et land hvor du kan bo i overdådig, deilig luksus. Vi i Laurel Nights har plukket ut seks perler fra landet med den lange, lange historien.

Idyllisk og landlig: Castello Di Casole, Toscana

Italia, hotell

Kåret til Europas beste resort flere år, og det er det all grunn til å mene at det er. Et helt utrolig sted som tidligere var feriested for mange Hollywood-stjerner. Nå er det et luksusresort med virkelig deilige rom, utrolig mat og strålende service. Den absolutte toppklasse. Se flere bilder her.

LES OGSÅ: Hotellperlene som virkelig er verdt drømmen

Italia, hotell

Moderne chic: Capri Palace Hotel & Spa, Capri

Moderne og kult hotell med flott design. Stor og deilig frokostbuffé. Hotellets beach club er super, og baren her er stedet å henge på omtrent hvilken som helst dag. Selv om det er et lite stykke unna «downtown» Capri. Et vakkert luksushotell for alle sanser med sitt supre spa. Sjekk ut hotellet her.

Se flere av de absolutt aller beste hotellene på Laurel Nights.

Italia, hotell

Urban Oase: Rocco Forte Hotel De Russie, Roma

En oase i en klassisk by. Den franske poeten Jean Cocteau beskrev hotellet som paradis på jorda, og det hadde han rett i. Kombinasjonen av beliggenhet (rett ved de spanske trapper), skjønnhet og komfort er uslåelig. Luksuriøse rom, en spektakulær hage, utsøkte drinker, enestående restaurant…hvordan kan du ikke elske det! Du finner det her- sjekk priser og tilgjengelighet

Principe

Fantastisk engangsopplevelse: Hotel Principe Di Savoia, Milano

Dekadense er bare fornavnet. Dette er mer enn en bit av svunnen luksus. Eleganse og nytelse. Piazza della Repubblica er stedet, og har du vært der har du sett hotellet. Sentralt som bare det, med alt du kan drømme om av service og fasiliteter. En av de beste italienske restaurantene du kan drømme om er på hotellet med en vinliste hentet fra St.Peters porter. Du bor her kanskje bare en gang i livet, men det vil du huske.

Italia, hotell

Klassisk eleganse: The Gritti Palace, Venezia

Den majestetiske byen Venezia trenger vel neppe en introduksjon. Byens mystiske labyrintgater gjemmer hemmelige skatter som kan utforskes og oppdages gang på gang. Og dette hotellet er en fantastisk base for det. Klassisk eleganse med en utrolig plassering og vidunderlig service. Et supert utendørsområde og luksuriøse rom. The Gritti Palace var tidligere ambassadørbygningen for Vatikanet i Venezia. Bar Longhi på hotellet er en opplevelse, det samme er restauranten Club del Doge. Hemingway-suiten er oppkalt etter en som bodde en stund på hotellet. Se mer her- sjekk priser og tilgjengelighet

Sextantio

Romantisk grotte: Sextantio Le Grotte Della Civita, Matera

Dette stedet er noe du bare oppleve før du dør.  Ikke overraskende ble det kåret til det beste hotellet for romantikk av nettsiden Jetsetter. Og det er vi helt enig i. Et opphold i denne fascinerende grotten er absolutt toppklasse. Kule rom og enestående service fra meget vennlige ansatte. Et unikt hotell i et magisk området hvor verden går litt saktere. Ta to netter her(en natt blir for lite), og du vil huske det resten av livet.Laurel Nights er nettsiden som gir deg det beste av det beste, og det inkluderer selvsagt de mest magiske hotellopplevelsene du kan forestille deg. Det er virkelig netter på laurbær, hvor du kan hvile fortjent i den absolutte luksus. Du finner masse inspirasjon og de absolutt aller beste hotellene på Laurel Nights.

LES OGSÅ: 

Dette er noe av det heteste nå

Gresk luksus på sitt beste