Foto: Istock

Her er de beste norske hotellene for jul og nyttår

5 flotte hoteller å feire jul og rope "godt nytt år!" på.

Det er et begrenset antall hotell som har ledige rom i jul og nyttår, og vi har sett på de aller beste hotellene som har ledige rom. Skal du ha plass, bør du nok booke relativt fort!

Juleferien for mange starter fra onsdag 20.desember til tirsdag 2.januar. Uansett om man har fri hele jula og på nyttårsaften, er det mange dager som gir mulighet til å ta en skikkelig pause. En pause på hotell hvor man får servert mat, slipper å rydde, vaske og bare kan slappe helt av. Eller trenger du kanskje et hotell når du besøker familien eller venner til jul? Nå slipper du å lete.

Les også: Her booker du nyttårsaften i Oslo

1.Norefjell Ski & Spa

Her kan man virkelig få den gode vinterstemningen med total avslapning. Her bor du rett ved skibakken med alle fasiliteter du trenger til en rolig jul eller nyttår. Enten du liker å gå på bortoverski eller stå på nedoverski, eller bare slappe av på spa, så er dette et veldig fint valg. Hotellet ligger omtrent 1,5 time fra Oslo og Gardemoen.

Se nærmere på hotellet her.

2.Oslo Plaza

Skal du ha utsikt til nyttårsrakettene fra suiten eller fra hotellets populære skybar, så er det Oslo Plaza du velger. Får du ett av rommene øverst oppe så ser du mange, mange raketter. Her bor du midt i Oslogryta og blir en del av den store stemningen i byen.

Sjekk priser og tilgjengelighet her.

3.Clarion Hotel The Edge, Tromsø

I 2009 ble Tromsø kåret til verdens tredje beste juleby av travelandleisure.com, og det er mye sannhet at det er en deilig jul i Tromsø. Med polarnatten og nordlyset som ramme gir den aller beste julestemningen. Clarion The Edge er egentlig et konferansehotell, men det betyr at alle fasiliteter er strålende. En juniorsuite her til jul og nyttår er som en drøm.

Sjekk prisene her.

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen, Bergen, Suite, 1 soverom, Gjesterom

4.Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Bergenserne kan å ha det gøy, og nyttår i Bergen er en super opplevelse. Dette hotellet ligger på Bryggen, og gir deg god tilgang til byens beste utesteder. Og så er hotellet ganske tilpasset familier på ferie.

Sjekk prisene her

5.Scandic Victoria, Lillehammer

Det er ikke uten grunn at Lillehammer nevnes som Norges fineste juleby. Alt fra den berømte gågata til de gamle trehusbebyggelsene, gir en koselig stemning. Hotellet ligger midt i smørøyet. OL-byen forvandles virkelig til en magisk by, med den fineste julepynten på gatene som er Instagram-verdig.

Sjekk prisene her.


Les også:

Hotell Oslo: dette er Oslos beste hoteller

Dette er Norges beste julebyer

https://reisetips.nettavisen.no/juleshopping-pa-lavbudsjett/


Prøv vårt reisesøk her for å finne fly, restplasser, hotell og temareiser!

Finn Norges aller beste hoteller på Laurel Nights

Slik får du best og billigst leiebil