Julekampanje: First Hotels vil feire jul med deg!

Få supertilbud på hotell til jul og nyttår!

Julen nærmer seg fortere enn du tror, og det skal planlegges allerede hvor man skal feire. Blir det hos svigers, familien eller venner? Eller vil du heller bort og ta julefeiringen i en annen by?Om du trenger hotell til jul-og nyttårsaften, har First Hotels nemlig julekampanje til superpris i Norge, Danmark og Sverige.

Sjekk tilbudet her.

 

Jul i Norge

Få hotellrom i Oslo fra 695,- !

Tidsrom: Jul og Nyttår

Bo på First Hotel Millenium som ligger sentralt i Oslo, Karl Johan. Hotellet er i nærheten av alt byen har å by på; utesteder, restauranter, spisesteder og koselige kafeer.

First Hotel Millennium er et byhotell midt i Oslo sentrum. Hotellet tilbyr deg som gjest komfortable rom med innredning av tre. Alle rom har god standard, og du kan få rom på toppen av hotellet med balkong og fantastisk utsikt over byen. I 2010 ble Millennium kåret til Norges fremste foretningshotell av World Travel Awards. Hotellets restaurant, Bocca, serverer ekte italiensk mat, og har fantastisk pizza bakt i steinovn.

Bestill her.

 

Hotell i Bergen som er perfekt for julebord

First Hotel Marin er et sentralt, klassisk hotell på Bryggen i Bergen, som er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

I umiddelbar nærhet til hotellet finner du historisk arkitektur, Fløibanen og shopping. Både businessreisende og privatreisende vil finne seg godt til rette i hotellets romslige værelser hvorav flere har utsikt over Bryggen. Alle rom er nylig pusset opp og fremstår lyse og moderne.

Tidsperiode: 13. november – 19. desember

Pris: Fra 876 NOK per natt

Sjekk hele prislisten og bestill her.

 

Hotell på Hamar fra 595,-!

First Hotel Victoria er det eldste hotellet i Hamar, men også det mest moderne. Hotellet er totalrenovert i 2012 og tilbyr nå nyrenoverte rom og en moderne konferanseavdeling. Hotellet ligger kun 80 meter fra jernbanestasjonen med en fantastisk utsikt over Mjøsa. Mjøsbyen Hamar er kjentfor sine kulturfestivaler, dampbåtturer og ikke minst Vikingskipet, med den olympiske skøytearenaen.

Restaurant Nagomi kan by på japanske smaksopplevelser med Danny Thai i spissen, kjent fra restauranten Nobu på Manhattan, New York. Baren er også vel verdt et besøk om du er ute etter noe spesielt.

Tidsrom: 17.desember – 15. januar

First Hotel Victoria ligger i sentrum og i nærheten av togstasjonen. Her kan du nyte herlige juledager, og passer perfekt for deg som vil handle inn de siste julegavene.

Bestill her.

 

Følg Reisetips på Facebook!

Sjekk flere tilbud i Norge!

 

Jul i Sverige

Weekend i Stockholm på First Hotel Kungsbron

First hotel Kungsbron ligger i Stockholm sentrum kun to minutter fra Stockholm sentralstasjon. Hotellet tilbyr komfertabelte og prisvennlige rom midt i sentrum. Alle rom, suiter og lobbyen er stilren, skandinavisk design med eksklusive tremøbler fra gotlandske G.A.D. Rommene er innredet med Jensen-kvalitetssenger, energisparende LED-TV og gratis WiFi. First Hotel Kungsbron ligger et steinkast fra Arlanda Express, Byterminalen og T-Centralen. Frokostbuffét med ferskpresset juice er inkludert for overnattingsgjester.

Pris: Fra 2690 SEK

Tidsperiode: 11.desember – 11. januar

Julepakken inneholder : 

 • To netters opphold for to personer i en av hotellets luksussuiter , eller i Moderate dobbeltrom eller tomannsrom
 • En julemiddag for to personer ( eller en lignende opplevelse for reservasjoner etter jul )
 • Frokostbuffet
 • Gratis WiFi er inkludert i romprisen for alle som bor gjester.

Bestill her.

Følg Reisetips på Facebook!

 

Weekend med middag og show i Falun på First Hotel Grand

First Hotel Grand ligger sentralt i Falun, kun 5 minutters gange fra sentralstasjonen. De nyrenoverte rommene er innredet med Jensen kvalitetsenger. First Hotel Grand tilbyr, som Faluns eneste fullservice-hotell, omfattende konferansefasiliteter, restaurant og bar. Frokostbuffeen er gratis og tilbyr et bredt frokostutvalg og hjemmelaget brød. Gjester har også gratis tilgang til Wi-Fi i hele hotellet. Parkering er tilgjengelig rett utenfor hotellet, og i et innendørs parkeringshus.

Tidsperiode: Alle helger i advent:

 • 27 – 28 November
 • 04 – 05 Desember
 • 11 – 12 Desember
 • 18 – 19 Desember

Pris: Fra 649 NOK per person, inkludert juleshow og julemiddag

Få en julestemning som du ikke har sett maken til på historiske First Hotel Grand. Her blir du ønsket velkommen med varm gløgg og pannekaker.

Bestill her.

Sjekk flere tilbud i Sverige!

 

Jul i Danmark

Det er mye du kan oppleve rundt juletider i København. Enten om du skal til København eller til Aarhus – det er en rekke julepakker du kan bestille gjennom First Hotels!

Dette kan du for eksempel gjøre:

Bo på First Hotel G & Suites og få en tivolipakke!

First Hotel G & Suites er et leilighetshotell sentralt i København. Hotellet ligger nært shopping, kafeer, restauranter og berømte Tivoli. G & Suites tilbyr 75 leiligheter og fem penthouse leiligheter med privat balkong og panoramautsikt over København. Leilighetene er romslige og perfekt for lengre opphold. På rommene finner du tekjøkken, separat bad, soverom og stue.

Setter du pris på privatliv er dette ditt rette valg.

Tidsrom: 14.november-3.januar

For kun 520,- per person kan du nyte et perfekt opphold i København på First Hotel G & Suites.

Opplev julen i København, med glitrende julepynt på Tivoliet!

Dette tilbudet inkluderer: 

 • Bo i delt dobbeltrom
 • Inngangsbillett til Tivoli Garden
 • Stor frokostbuffet
 • Gratis Wi -Fi
 • Fri tilgang til hotellets treningsstudio, lekerom og spillrom.

Bestill her.

 

Opplev en herlig «Christmas Getaway» på First Hotel Twentyseven

CHRISTMAS GETAWAY

First Hotel Twentyseven i sentrale København er stemt frem som Danmarks mest trendy hotell i 2012 av Trip Advisors brukere.

Twentyseven ligger midt i hjertet av København, bare noen få meter fra Rådshusplassen med shopping og kultur rett utenfor døren. Vil du oppleve storbypuls går det nesten ikke an å få et bedre utgangspunkt.

Tidsrom: 13.-29. desember

Pris: Fra 1127,- DKK

På First Hotel Twentyseven har du alt utenfor døra; juleshopping, restauranter og mange magiske opplevelser. Bestill her.

Dette er noe av det du kan få:

 • Et opphold for 2 Pers i et Superior dobbeltrom
 • Frokost
 • Utfyllende snacks
 • Alkoholfrie drikkevarer i rommet ditt
 • To cocktails i Cocktail Lounge

Bestill her.

Sjekk flere tilbud i Danmark!

 

Trenger du nytt kredittkort? Sjekk sammenligningen under: