Hotell København: De 10 beste hotellene

København har noe for enhver smak – enten du reiser på vennetur, kjærestetur, familietur eller alene. Vi har funnet frem de 10 beste hotellene i København, rangert av Tripadvisors lesere.

Dette er hotellene vi anbefaler i København. Foto: getty

København har et bredt utvalg av hoteller å velge mellom, fra luksuriøse femstjerners hoteller til rimelige og koselige vandrerhjem. De fleste hotellene ligger sentralt i byen, nær populære attraksjoner, shopping og restauranter. Det er også enkelt å komme seg rundt i byen med offentlig transport fra de fleste hoteller.

1. Nimb Hotel

Dette fantastiske hotellet har du kanskje sett før. Det ligger rett ved Tivoli og togstasjonen, og er et eksklusivt boutique-hotell med kun 38 rom og suiter. Hotellet har en stor og flott takterrasse, oppvarmet basseng, utendørs dusj og muligheter for avslapping i baren og salongområdet. Her vil vi gjerne ta en romantisk helg med kjæresten. Kun 7 minutter til shoppinggaten Strøget.

Her kan du lese mer om hotellet

2. Hotel d’Angleterre

Hotel d’Angleterre ble etablert i 1755 og er et legendarisk hotell berømt for sin eleganse, luksus og stil, og for å være det beste stedet å bo i København. Hotellet ligger på Kongens Nytorv i hjertet av København, og er et av de beste 5-stjernes hotellene i Nord-Europa.

Her kan du lese mer om hotellet

3. Andersen Boutique Hotel

Andersen Boutique Hotel ligger i Vesterbro, kun 4 minutters gange unna København sentralstasjon. Det er kort vei til gode restauranter og shoppingmuligheter.

Her kan du lese mer om hotellet

4. Rye 115 Hotel

Et lite boutique-hotell med 20 rom beliggende i Østerbro med kort vei til koselige kaféer, restauranter og lokale butikker. Det sies at atmosfæren her er unik og utradisjonell. Rye 115 minner deg om et hotell, men føles som hjemme.

Her kan du lese mer om hotellet

5. 71 Nyhavn Hotel

71 Nyhavn Hotel er et stemningsfullt hotell i sentrum av København i enden av Nyhavn med utsikt over havnen. Herfra er det kort vei til severdigheter som operahuset, Strøget og Amalienborg slott.

Her kan du lese mer om hotellet

6. Zoku Copenhagen

Dette leilighetshotellet er spesielt. De tilbyr forskjellige rom som de kaller for «loft» som er en hybrid mellom leilighet og kontor. Rommene er utstyrt med alt du trenger for både korte og lengre opphold. Skikkelig kult!

Her kan du lese mer om hotellet

7. Hotel Kong Artur

Dette koselige hotellet ligger sentralt til i København. Anmeldelser fra folk som nettopp har vært på besøk, sier at frokosten er utrolig god og at servicen er i en egen klasse.

Her kan du lese mer om hotellet

8. Absalon Hotel

Absalon Hotel er et 4-stjerners familieeid hotell som byr på mye hygge og livlig storbysjarm. Hotellet har tatt imot gjester i over 80 år, og ligger sentralt til i sentrum.

Les mer her.

9. Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

Dette er verdens første designhotell, og det eneste hotellet skapt av den anerkjente designeren og arkitekten Arne Jacobsen. Også i dag imponerer interiørdesignet gjestene. Hotellet ligger sentralt til, nær populære attraksjoner som Tivoli, sentralstasjonen og Strøget.

Les mer om hotellet her

10. Skt. Petri

Opprinnelig et berømt varehus, i dag et hotell som er skapt for å levere gode hotellopplevelser for sine gjester. Skt. Petri er stedet hvor to verdener møtes. Kun 5 minutter unna shoppinggaten Strøget.

Sjekk priser og les mer om hotellet i København her.