København er en by du må besøke, og dette er hotellene du bør vurdere i København. Foto: iStock

Hotell København: De 10 beste hotellene

Hotellene du bør bo på i København, og som får toppkarakter fra kundene. Dette er hoteller for forretningsreise, kjærestepar eller familie på tur.

København er byen for deg som vil på en billig, fin og rask weekendtur, samtidig som du er på utkikk etter gode opplevelser. Det er mange hotell i København, og det er lett å fly til København fra mange byer i Norge, med billetter til omtrent 1000-lappen tur/retur. Og hotellene i København – ja, de er det mange av. 

Været i København

Å finne et hotell i København som innfrir de kravene du er på utkikk etter, kan være vanskelig når det er et hav av hoteller i den danske storbyen. I København kan du velge alt fra gode og sentrumsnære hoteller til en rimelig penge, eller unne deg et opphold på et luksuriøst hotell.

Dette er de 10 beste hotellene vi mener finnes i København. 


1. The Square Copenhagen

The Square er et designhotell midt i København – nærmere Rådhusplassen. Et godt valg for deg som vil bo midt i smørøyet, samtidig som du bor avskjermet i et rolig område. Hotellets navn refererer til beliggenheten, ettersom alle rommene i Executive-kategorien har en fantastisk utsikt over rådhusplassen og i København og byens severdigheter.

Sjekk priser og les mer om hotellet i København her.

The Square, Copenhagen


2. Skt.Petri

Et av Københavns hippeste hoteller ligger rett ved latinerkvartalet, kjent for sine shoppingmuligheter og kaféer, noe som gjør Skt. Petri til et perfekt utgangspunkt når du besøker København. Hotellet er også et utmerket sted for møter og konferanser, og kanskje ikke så overraskende ble det i 2010 kåret til Skandinavias beste businesshotell av CNBC.

Sjekk priser og les mer om hotellet i København her.


3. Hotel SP34

Et unikt hotell som ligger i det sentrale distriktet i nærheten av slottet, parlamentet og operahuset. Fordelt på 118 rom, to restauranter, fire barer, takterrasse og et eksklusivt privatkino med 25 seter. Med en beliggenhet midt i Latinerkvarteret København – som er stedet å rusle når du er i Køben. Du finner hyggelige kafeer, butikker og trange gater som er verdt å utforske.

Sjekk priser og les mer om hotellet i København her.

Hotel SP34, Copenhagen


4. Savoy Hotel

Savoy ligger på Vesterbro, omgitt av utallige restauranter, trendy kafeer og coffeeshops. Dessuten er det kun få minutters gange fra Tivoli, Strøget, Hovedbanegården og Søerne. Alle rommene vender mot den rolige indre gårdsplassen Gratis wi-fi er tilgjengelig på hele hotellet og du kan leie deg en sykkel om du vil utforske sykkelbyen.

Sjekk priser og les mer om hotellet i København her.


5. Crowne Plaza Copenhagen Towers

Dette er et bærekraftig hotell som tilbyr utleie av elbil og sykkel. Miljøvennlighet er hotellets storsatsning, hvor de bruker 65 % mindre energi enn alle andre hotellene i København. Hotellet ligger i bydelen Ørestad, og det tar kun 10 minutter med toget inn til sentrum. Togstasjonen er kun noen få minutters gange fra hotellet.

Sjekk priser og les mer om hotellet i København her.

Crowne Plaza Copenhagen Towers, Copenhagen, Vestibyle


6. Copenhagen Strand

Dette havnehotellet ligger ved den livlige bydelen Nyhavn , kun 5 minutters gange fra Strøget. Dette strandhotellet er innredet i nordisk stil inspirert av lyset, vannet og den danske hyggen. Om sommeren kan du låne deg en liggestol om sommeren og nyte den brede havnepromenaden fra hotellet.

Sjekk priser og les mer om hotellet i København her.

Copenhagen Strand Hotel, Copenhagen


7. Hotel Sct. Thomas

Familievennlig profil, sentralt, 60 gjesterom, gratis frokostbuffé – dette er noe av det Hotel Sct. Thomas har å tilby. Her bor du midt i Frederiksberg, i nærheten av Bymuseet, Vega, Tivoli og Vesterbro basseng.

Sjekk priser og les mer om hotellet i København her.


8. Coco Hotel

Er du interessert i rimelig overnatting, samtidig som du bor sentralt, er Hotel Copenhagen Crown noe for deg. Hotellet ligger i fasjonable Vesterbro, 500 meter fra sentralstasjonen og 650 meter fra tivoliet.

Sjekk priser og les mer om hotellet i København her.


9. AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

Med 28 etasjer, 812 gjesterom og hele 48 møterom, har dette 4-stjerners hotellet fort blitt et av de mest attraktive hotellene i København. Rommene er innredet med høy skandinavisk kvalitetdesign, inkludert gratis wi-fi i alle rom. Om magen skulle rumle, er det bare å ta en tur til en av hotellets tre restauranter. Hva med en drink? På hotellets Sky bar kan du nyte utsikten over København by, mens du kan nyte et glass vin.

Sjekk priser og les mer om hotellet i København her.


10. Scandic Palace Hotel

Med et opphold på Scandic Palace Hotel, vil du bo sentralt i København, bare rundt hjørnet H.C. Andersens eventyrhus. Mange av rommene har utsikt over folkelivet København sentrum. Populære severdigheter som Tivoli og Strøget er kun noen få minutters gange fra hotellet.

Sjekk priser og les mer om hotellet i København her.

Scandic Palace Hotel, Copenhagen, Inngangsparti


Vil du unne deg litt luksus? På Laurel Nights finner du kun det beste av det beste.

Les også: De beste tipsene til København