Kvalitetshotellet i Nordens Paris

Nylig åpnet Clarion Hotel The Edge dørene for første gang.

Enten du ønsker å overnatte på et skikkelig kvalitetshotell, skal arrangere et jobbarrangement i flotte omgivelser eller bare har lyst til å nyte en bedre middag i lag med gode venner – ja, da er Clarion Hotel The Edge i Tromsø hotellet for deg.

Bestill hotellet her

Et flott og miljøvennlig hotell, med perfekt beliggenhet

6

8Plassert helt nede i vannkanten i Tromsø sentrum, ligger Clarion Hotel The Edge og speiler seg i vannflaten. Hotellet, som er det største i byen, utmerker seg med sin innovative arkitektur og utrolige plassering – herfra kan du oppleve nordlyset, midnattssolen, Tromsøs kulturliv og den særegne nordnorske naturen.

Hotellet har hele 290 hotellrom, med overnattingsmuligheter for 580 personer. På hotellet kan du velge mellom alt fra moderate standardrom til juniorsuiter, der alle rom er delikat og moderne innredet. I tillegg er det verdt å nevne at hotellet har fokus på å være et miljøvennlig hotell, og derfor bygget i miljøklasse A.

Les mer og bestill hotellet her

Byens beste konferansemuligheter

10

Enten om du skal ha møter, kurs, konferanser, events eller andre kulturarrangementer, bør du vurdere og legge det på Clarion Hotel The Edge. Med byens største konferansesal (med kapasitet til 1000 personer) og hotellets unike beliggenheten, er dette stedet der du garantert vil bli både imponert og inspirert. I tillegg har hotellet dedikert toppetasjen til et helt unikt konferanselokale med en utsiktspost få steder i verden kan sammenligne seg med – kanskje dette er det perfekte alternativet for neste jobbsamling?

Les mer om konferansemulighetene på Clarion Hotel The Edge her

Fun dining: en sosial matopplevelse

9

Clarion har i samarbeid med mesterkokken og New York-baserte Marcus Samuelsson skapt et helt nytt matkonsept til glede for sine gjester: På Kitchen & Table kan du oppleve Manhattans smaker kombinert med gode, norske råvarer. Matkonseptet har fått navnet fun dining, og fokuserer på å gjøre det enklere og morsommere for alle og møtes ute!

Les mer og bestill bord her

Clarions gavepakke denne sommeren

Hvis du betaler for hotellrommet når du bestiller, bor barna gratis og du får i tillegg 15 prosent rabatt på hotelloppholdet.

Les mer om Clarions sommertilbud her