Foto: Lamangabooking.com

La Manga, og Spania åpner nå for sommerferie for nordmenn

6 gode grunner til hvorfor du bør velge La Manga i sommer.

Annonsørinnhold i samarbeid med LaMangaBooking.com

Sommerferien 2020 blir ikke som en “vanlig sommer”, men nå kan du igjen reise til syden, og legge ferien til La Manga, spanjolenes hemmelige ferieparadis. SAS og Norwegian har nå bekreftet sommerprogrammet, og det blir en rekke flyvninger mellom flere flyplasser i Norge og Alicante flyplassen. Spania innførte i mars en av Europas strengeste smitteverns tiltak, noe som har gitt resultater, og spanske myndigheter har bekreftet at de åpner grensene fra 21. juni, og at det er trygt å reise til Spania og La Manga i sommer. Det Europeiske helsetrygdekortet(HELFO) gjelder som normalt, og en rekke norske forsikringsselskap har nå bekreftet at reiseforsikringen også dekker reiser til Spania i sommer. For mer informasjon, kontakt oss i dag.


Les mer om La Manga her!


På La Manga er det kilometervis med strender, krystallklart vann, stabile temperaturer og mer enn 320 soldager i året. Feriehalvøyen er en perfekt destinasjon for deg som ønsker både spennende aktiviteter og late dager i solen. Dette er destinasjonen hvor både familier, single og par får en uforglemmelig tur.

Blir det ferie på La Manga i sommer? Dette må du oppleve i spanjolenes ferieparadis.

Foto: Lamangabooking.com

La Manga – paradis for barnefamilier

La Manga er ett paradis for de minste, med mange uforglemmelige ferieopplevelser for barna. Den varme saltvannslagunen Mar Menor, som ligger på innsiden av La Manga halvøyen, er perfekt for de yngste, pga. de langgrunne strendene helt uten store bølger og undervannsstrømmer. Badetemperaturen i Mar Menor ligger på 27 – 30 grader i perioden juni – august, og er som skapt for de minste til å ta sine første svømmetak.

De litt større barna, kan prøve en av de mange vannparkene som settes ut i Mar Menor i sommermånedene, eller f. eks. utforske snorkling i Middelhavet. På La Manga er det også mange andre aktiviteter for de minste, med barneparken Peke park som en av de mest populære, og blant de større barna så er den store GoCart banen på La Manga en favoritt.

Bestill sommerferien til La Manga hos www.lamangabooking.com

Foto: Lamangabooking.com

 

Drømmen om sol, sommer og gode badetemperaturer

Tar du ikke sjansen på den norske sommeren, kan du bestille drømmeferien til La Manga i dag, og du er garantert flott sommervær og badetemperaturer på over 26 grader. La Manga er et tynt stykke land som ligger på den spanske fastlandskysten Costa Cálida – ofte omtalt som Europas Key West.

Tradisjonelt sett så har dette vært spanjolenes hemmelige ferieparadis, men stadig flere skandinavere oppdager denne ferieperlen mellom to hav.

Selve navnet La Manga betyr erme på spansk og beskriver den lange stripen mellom to hav. Saltvannslagunen Mar Menor befinner seg på innsiden, mens Middelhavet ligger på utsiden av La Manga.

Bestill drømmeferien hos Lamangabooking.com!

Foto: Lamangabooking.com

 

Bestill din neste ferie hos Lamangabooking.com!

Mar Menor, Europas største saltvannslagune

Mar Menor er Europas største saltvannslagune og blir ofte omtalt som det største svømmebassenget i verden. Dette er perfekt for barnefamilier på grunn av de flotte langgrunne strendene. Mange barn har tatt sine første svømmetak på La Manga. Lagunen er perfekt for alle som ønsker en aktiv ferie.

Mar Menor er kåret til en av de beste vannsportdestinasjonene i Spania i 2018. Og uansett om du er ekspert eller nybegynner, så er La Manga et paradis for vannsport!

Her kan man prøve det meste av vannsport, med alt fra kajakk, stående padling, surfing, kiting, vannscooter, snorkling, dykking med mer. De siste par årene er SUP-padling(stående padling) blitt svært populært. Man kan leie brett for dette en rekke steder. Aktiviteten er rimelig og passer for hele familien.

Bestill sommerferien din hos Lamangabooking.com

Foto: Lamangabooking.com

 

Spanjolenes hemmelige ferieparadis

I flere generasjoner har dette vært spanjolenes hemmelige reisemål. En «lekeplass» for de rike og berømte hvor du kunne møte artister som Penlope Cruz, Julio Iglesias eller de beste fotballspillerne i Real Madrid.

Om du allerede har besøkt La Manga, så skjønner du raskt hvorfor spanjolene forsøkte å holde feriestedet hemmelig. Den spanske halvøya er rett og slett et lite paradis, som har en perfekt kombinasjon av sol, sjø og milevis av flotte strender. Når det blir for varmt i de store innlandsbyene som Sevilla og Madrid, er det La Manga spanjolene reiser til.

 

Foto: Lamangabooking.com

En annen grunn til at spanjolene er forelsket i La Manga, er de vakre strendene som er kjent for å være Middelhavets beste. Og du slipper å bekymre deg for å få plass. Du får nemlig kritthvite strender som strekker seg milevis ut på begge sider av halvøya. Hva med å utforske en ny strand om dagen? Nord på La Manga finner du langgrunne Mar Menor-strender som passer perfekt for barnefamilier.

Går du lengre sør på Middelhavssiden, har du over ti kilometer nydelig sandstrand. Mellom klippene i Cabo de Palos og i naturreservatet Calblanque finner du de skjulte strandperlene.

Bestill sommerferien din hos Lamangabooking.com

 

Foto: Lamangabooking.com

Bo som lokalbefolkningen i feriebolig

Det er stor forskjell på å bo i stor ferieleilighet sammenlignet med for eksempel et standard hotellrom. La Mangas ferieboliger gir deg mye mer plass, og fullt utstyrt kjøkken. Endelig kan du besøke det lokale supermarkedet, for å prøve spennende, lokale råvarer. Tenk å sitte på terrassen og nyte solnedgangen, samtidig som du prøver det spanske kjøkkenet, med gode oster, Serrano skinke, og noe godt å drikke.

Alle leilighetene til LaMangaBooking.com har fasiliteter som privat terrasse og svømmebasseng inne på området (villaer har privat svømmebasseng inne i hagen). Du slipper derfor følelsen av å bo i en koffert hele ferien. Mange av våre ferieboligene har norske eiere, og er svært godt utstyrt for et hyggelig opphold, blant annet så har de fleste fasiliteter som fiber Wi-Fi og norsk TV.

Foto: Lamangabooking.com

Velg blant 120 ferieboliger for din drømmeferie på Lamangabooking.com!

 

Slik reiser du til La Manga

 

Både SAS og Norwegian har nå bekreftet at de flyr en rekke avganger fra ulike steder i Norge til Alicante flyplassen i sommer. Det lønner seg å reservere så raskt som mulig, da det som regel gir deg de rimeligste
billettene, og flest avganger å velge imellom. Det er to internasjonale flyplasser i området, begge trafikkeres normalt med direkte fly fra Norge: Alicante airport(ALC). Direktefly hele året fra de fleste større norske flyplasser, med Norwegian, SAS eller Ryanair. Alicante-flyplassen ligger vel en time fra La Manga. Murcia-Corvera (RMU) – Murcia regionens nye hovedflyplass, som ligger ca. 30 minutter fra La Manga, pr. nå så har vi ikke oversikt over om Norwegian vil benytte denne flyplassen i sommer.

Velg La Manga til årets sommerferie!