Foto: iStock

London er den mest populære storbyen i vinter

Har du lyst til å reise billig og oppleve en hyggelig førjulstid? Da burde du reise på juleshopping til fantastiske London!

London er den mest populære storbyen, mens Amsterdam følger på andre plass med en sterk økning. Manchester klatrer inn på en tredje plass over de mest bestilte storbyene i vinter, ifølge Ticket.no.

Priskrig på flybilletter til London gjør at mange nordmenn velger å ta turen til London i førjulstider. Flyprisene har blitt rundt 20 prosent billigere i år sammenlignet med ifjor. I oktober 2016 startet nemlig Ryanair 16 daglige ruter fra Gardemoen, i tillegg til British Airways, SAS og Norwegian, som har 13 daglige avganger daglig. Flere avganger fører til priskrig mellom flyselskapene og enda billigere flybilletter for de reiselystne.

Du kan for eksempel få flybilletten til under 100-lappen én vei med Ryanair per dags dato.

Søk fly til London HER!


Juleshopping i London

Det kommer besøkende fra hele verden for å oppleve førjul i London. Det er ikke bare julemarkedene som er et trekkplaster, men selve London er kjent for å være shoppingmekka med en herlig julestemning.

Førjulstiden i London er vanskelig å beskrive med ord, men det er en fantastisk blanding av de flotteste juledekorasjoner du kan tenke deg og magiske Harry Potter assosiasjoner.

I London er det utrolig mye du kan finne på. Du kan få ubeskrivelig julestemning på ett av julemarkedene, shoppe de flotteste julegavene på de tusenvis av butikkene eller nyte synet av juledekorasjonene som dekker byen.

Søk fly til London HER!


10 hotellkupp i London

Vil du spare penger på hotell også? Dette er de beste hotellene med bra beliggenhet, bra pris og bra standard.

ibis London Blackfriars, London, Hotellets front

ibis London Blackfriars

Å finne et sentralt hotell i London med gode priser uten å måtte gå langt ned på standard, service og gode fasiliteter. Ett av de virkelig få perlene blant mye svært middels er ibis London Blackfriars.

Les mer om hotellet her


ibis London Shepherds Bush – Hammersmith, London, Standard dobbeltrom, 1 dobbeltseng, Gjesterom

ibis London Shepard’s Bush

Dette hotellet ligger rett ved siden av det rett og slett gigantiske shoppingsenteret Westfield Shopping Centre. Du kan si hva du vil om Oxford Street, men du finner alle butikkene der i dette shoppingsenteret. Det eneste du ikke finner av butikkene nordmenn kanskje vil oppsøke er Victoria’s Secret og Abercrombie & Fitch (og det kan du da ordne enkelt med noen t-banestopp).

Les mer om hotellet her


Best Western Seraphine Kensington Olympia Hotel, London, Standard rom, 1 dobbeltseng, ikke-røyk, Gjesterom

Best Western Seraphine Kensington Olympia Hotel

Det kan kanskje virke som en selvmotsigelse, men jo mindre penger du bruker på hotell jo mer penger kan du bruke på designervesker eller dyre whiskeymerker. Alt ettersom.

Les mer om hotellet her


Caring Hotel, London

Det beste rimelige hotellet i Paddington: Caring Hotel

Det er mange hoteller i Paddington, og flere av dem koster en god del. Dette koster lite, og har en helt grei standard. Ingenting å utsette på det, med en god frokost. Plasseringen er dog kanskje hotellets beste egenskap.

Les mer om hotellet her


Tune Hotel Liverpool Street, London, London, Hotellets uteområde

Det beste rimelige hotellet for deg som kjører Ryanair: Tune Hotel Liverpool Street

Hvis du kjører Ryanair lander du på Stansted, og tar sannsynligvis ekspresstoget inn til Liverpool Street Station. Dette hotellet ligger i en grei gåavstand til stasjonen, som selvfølgelig nok er en sentral greie på t-banen.

Sjekk mer om hotellet her


Det beste hotellet for deg som skal til Wembley: ibis London Wembley

Wembley-området er i ferd med å bli virkelig oppgradert, med mange restauranter og selvfølgelig en helt ok stadion. Dette nye ibis-hotellet har som de andre en grei og fin standard. Flere kjøpesenter i nærheten, men det er en god avstand til sentrum.

Les mer om hotellet her.


Tune Hotel - Paddington, London, Hotellinngang

Vårt favoritthotell for turer hvor øl er viktigere enn shopping: Tune hotel Paddington

Selv om dette hotellet selvfølgelig nok kan brukes som utgangspunkt for å shoppe, t-banemulighetene er strålende, så er det øldrikking og de lokale pubene rundt dette hotellet vi liker mest. Fint hotell med gode fasiliteter, og rimelig pris. En god anbefaling.

Les mer om hotellet her.


Vårt favoritthotell for deg som bare vil ha en seng sentralt: Gloucester Place

Dette hotellet har noen rom hvor du føler at du mer er på danskebåten enn på et hotell, men frokosten er god og plasseringen strålende.

Les mer om hotellet her


Topp 10 populære storbyer i vinter

(Tallene i parentes er fjorårets plass)

1. London (1)
2. Amsterdam (2)
3. Manchester (5)
4. Paris (7)
5. München (9)
6. København (3)
7. Tokyo (4)
8. New York (6)
9. Lisboa (10)
10. Dublin (13)

Les også:

9 familievennlige hotell i London

London – opplev storbyen på 24 timer

 De beste bydelene i London