Topp 10 romantiske hotell i London

Det er alltid ekstra hyggelig med en kjærestetur, og London er en perfekt destinasjon for dette. Byen kan by på et rikt kulturliv, og det finnes dessuten en rekke gode restauranter du garantert ikke har prøvd. I tillegg er shoppingtilbudet blant det beste i Europa. Det beste av alt er at London ikke ligger mer enn en to timers flytur unna, og er dermed den perfekte destinasjonen for en weekend!


The Claridge’s

En tidløs eleganse og et av verdens beste hoteller. Claridge’s har egen Michelin-restaurant, Fera, med en Michelin-stjerne. Hotellet har også vunnet kåringer som verdens beste hotell på Condé Nast Travellers Gold List – flere år på rad.

Sjekk ledige rom her!


The Rookery Hotel

Drøm deg tilbake i tid på dette hotellet, som tilbyr en herlig frokost på rommet. Her er det hjemlig atmosfære med egen bar og peis i lobbyen.

Sjekk ledig kapasitet her!


Draycott Hotel

Et behagelig hotell i gammeldags stil, med fantastisk personale, i det hyggelige området Chelsea. Her får du valuta for pengene. Sjekk ledige rom her


Shangri La Hotel At The Shard

Moderne luksus hvor du kan nyte utsikten over London i 49. etasje – fra badekaret.

Sjekk ledige rom her!


The Zetter Townhouse Marylebone

Et unikt hotell med eklektisk stil med fantastisk personale og den beste beliggenheten for en romantisk London-tur.

Sjekk ledig kapasitet her!


The Sanderson Hotel

Luksushotell beliggende midt i smørøyet, i Fitzrovia, med spa, boblebad, døgnåpent treningssenter, terrasse og restaurant. Kjøpesenter i bygget.

Sjekk ledige rom her! 


Blakes London

Et spennende valg av et hotell hvor alle rom er unike, beliggende i Chelsea. South Kensington, Harrods og King road er i nærheten.

Sjekk ledig kapasitet her!


Bingham Hotel

Et flott hotell beliggende vakkert til ved elven, i forstaden Richmond, halvveis mellom city og Heathrow. Nyt fred og ro, og hverandre, og benytt muligheten til å se Kew Palace og Den kongelige botaniske hage.

Sjekk ledige rom her!


The Hazlitt’s

Nok et hotell i eldre stil, men pusset opp til dagens standard. Dette hotellet får en stjerne i margen av oss for beliggenhet i Soho, frokost på rommet og toalett fra 1700-tallet! Sjekk ledige rom her!


41

Et av Londons mest ikoniske hoteller, som ligger i nærheten av Buckingham Palace og Victoria Palace Theater. Hotellet er fordelt på kun 28 rom, hvor hvert rom har sin unike, romantiske stil.

Les mer om hotellet her.

Se flere romantiske hotell her!